PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371920}

Czarodzieje z Waverly Place

Wizards of Waverly Place
2007 - 2012
6,7 23 tys. ocen
6,7 10 1 22509
7,0 6 krytyków
Czarodzieje z Waverly Place
powrót do forum serialu Czarodzieje z Waverly Place

Zauważyliście że w 3 sezonie Alex zrobiła się jakaś taka... nudna?
Zaczęła się uczyć, zrobiła się grzeczniejsza.
Chyba ktoś z Disneya stwierdził że za dużo osób brało z Alex przykład,
chociaż by w sprawie nauki i jakoś to teraz naprawia.

Najlepsza Alex była w 1 sezonie i na początku 2 , teraz w tym serialu jest
tak jakoś dziwnie... no ale zobaczymy dalej , sezon 3 dopiero się zaczął :P
może się polepszy...

lechu15

Tak, coś w tym jest, ceniłam postać Alex za nieszablonowość w charakterze głównej bohaterki, no i prawda, zaczęła się uczyć, ale wydaje mi się, że to tylko dodaje charakteru bohaterce, szczególnie to, że nawet decyzja jest podjęta tylko dlatego, że zazdrości Justinowi.

aka13

ale Max się zmienił odkąd on jest zły????

filmowy_laufer

Moim zdaniem aktorzy dojrzeli. W dodatku myslę że to ma związek z filmem. Film powstał przed 3 sezonem. Tam jakby Alex w końcu trochę rozumie Justina i na odwrót. W Frankence Justin był wredny dla Alex i zauwazcie że czarował mimo, ze wcześniej trzymał się zakazu "magia poza kontrolą zakazana". A Max myslę ze tylko na ten odcinek tak się stał zły. I zgadzam się po częsci z aka13, że po częsci Alex zazdrości Justinowi i chce go ponownie pokonać.

lechu15

mnie wydaje się , że ona po prostu odnalazła coś , co chciałaby zdobyć . chcę zostać artystką i przejąć moc w pojedynku rodzinnym . mnie się o wiele bardziej podoba , mimo że jest teraz trochę mniej chytra i trochę mniej knuje . ;) zgadzam się z aka13 - Alex to najlepsza bohaterka seriali Disneya ;)