Zauważyliście że w 3 sezonie Alex zrobiła się jakaś taka... nudna?
Zaczęła się uczyć, zrobiła się grzeczniejsza.
Chyba ktoś z Disneya stwierdził że za dużo osób brało z Alex przykład,
chociaż by w sprawie nauki i jakoś to teraz naprawia.
Najlepsza Alex była w 1 sezonie i na początku 2 , teraz w tym serialu jest
tak jakoś dziwnie... no ale zobaczymy dalej , sezon 3 dopiero się zaczął :P
może się polepszy...
Tak, coś w tym jest, ceniłam postać Alex za nieszablonowość w charakterze głównej bohaterki, no i prawda, zaczęła się uczyć, ale wydaje mi się, że to tylko dodaje charakteru bohaterce, szczególnie to, że nawet decyzja jest podjęta tylko dlatego, że zazdrości Justinowi.
Moim zdaniem aktorzy dojrzeli. W dodatku myslę że to ma związek z filmem. Film powstał przed 3 sezonem. Tam jakby Alex w końcu trochę rozumie Justina i na odwrót. W Frankence Justin był wredny dla Alex i zauwazcie że czarował mimo, ze wcześniej trzymał się zakazu "magia poza kontrolą zakazana". A Max myslę ze tylko na ten odcinek tak się stał zły. I zgadzam się po częsci z aka13, że po częsci Alex zazdrości Justinowi i chce go ponownie pokonać.
mnie wydaje się , że ona po prostu odnalazła coś , co chciałaby zdobyć . chcę zostać artystką i przejąć moc w pojedynku rodzinnym . mnie się o wiele bardziej podoba , mimo że jest teraz trochę mniej chytra i trochę mniej knuje . ;) zgadzam się z aka13 - Alex to najlepsza bohaterka seriali Disneya ;)