Dla mnie to był najlepszy chłopak Alex, a poza tym jest taki śliczny i w ogóle.. A co Wy o nim
sądzicie?
emmm...moim zdaniem wyglądał jak dzieciak.Mi osobiście się nie podobał.Najlepszy z "zachowania" był Dean (był zabawny, ale z wyglądu taki zwykły.)
Dean też był fajny, ale wg mnie, kiedy Mason "wkroczył" do akcji w serialu, to zrobił się on poważniejszy.
Wolałem jak Alex co tydzień miała/interesowała się innym chłopakiem :))
Alex popłakała się i pożegnała Masona, to po co mi on w 4 sezonie?
I jeszcze w sequelu filmu? buu :(
Dla mnie najlepszym pozostanie 1 i połowa Drugiego sezonu!
tak, akcent jest fajny, ale mi podoba się ten jego styl ubierania się .. te kamizelki i trampki .. fajnie to wygląda.
Mason jest sliczny i pasuje do Alex... To jej najlepszy chłopak więc nie dziwię jej się że za wszelką cenę w 3 (chyba) sezonie chciała go odnaleźć.. Ale w końcu jej się udało...
dla mnie Dean nie czuł tego co czuł do Alex Dean ... Dean był inny ... widać było, że Mason naprawdę ja kocha
W Liceum Avalon zagrał bardzo fajnie. Podobał mi się. Szkoda tylko, że to nie on był Arturem xD
ahhahaha z tym Arturem to dobry przypał był w sumie, myślałam, że padnę pod koniec filmu przez to xD
Ale w sumie szkoda,że z nim zerwie.A wiem to z jednego odcinka.Ten odcinek to ten, w którym jakaś pisarka czyli H.J.Darling pisała o ich przygodach.Okazało się,że to Harper z przyszłości.Gdy Harper (z przyszłości) rozmawiała z Alex.I wtedy Harper spytała Alex,"..czy już zerwała z Mason'em". Czyli później zerwą ze sobą :O
A gdzie wgl można obejrzeć Liceum Avalon ????
Jest już w necie? Jeśli tak to na jakiej stronce?
Bo ja jakoś nie mogę znaleźć tego filmu
tak się zastanawiam, dlaczego Sulkin ma tak ubogą filmografię .. nie jest kiepskim aktorem i wygląd też niczego sobie
Możesz mi podać który to odcinek z tą Harper z przyszłości bo zapomniałam nr odcinka. ;]?
Ja najbardziej lubię Masona, choś na początku byłam za Deanem, ale Chase Riprock - to porażka. Jakoś kompletnie nie chciałabym , żeby Alex była z nim. Niedawno był odcinek, wktórym Alex zerwała z Masonem, mama nadzieję, że wróci do niego lub ewentualnie do Deana, a nie do Chasea. Nie trwawię go jakoś, choć sympatyczny chłopak.