Przepraszam, ze dopiero teraz, ale widzę że już dorwałaś. Zgadzam się, jak dla mnie Max też powinien mieć moc:( Myślałam, że rodzinka wprowadzi jakąś rewolucje z przyznawaniem mocy, na koniec serialu.
Ja to myślałem że max zostanie jedynym, ale wiecie co? :D
On był zbyt zajebisty, żeby mieć moc... :D
Jego wszystko cieszyło, i pozyskać to na czym jego rodzicom zależało... no kurde, zakończenie mnie zaskoczyło, było SUPER! dawno nie widziałem lepszego zakończenia serialu :) Popisał bym trochę o różnych serialach, i zakończeniach, ale szczerze? ten nawet nie był na 20 miejscu jeśli chodzi o seriale które widziałem, a i tak podczas oglądania, przypomniał mi co jest ważne w życiu - może to dla niektórych być śmieszne, ale ja uważam że skoro coś było przepełnione pozytywnymi emocjami, to zasługuje na wysokie miejsce w rankingu, więc ocenie ten serial na równi, z wymagającymi myślenia filmami, i jednym z 2 obecnie seriali, i będzie 10 :)
Jeśli mam byc szczera to nie wiem czy ten serial istnieje wgl, bo na stronie www.imdb.com nie ma o nim ani słowa, a jeśi miał tak wysoką oglądalność przy pierwszym odcinku to chyba na największej stronie o filmach powinno byc cos na ten temat...
Alex została czrodziejem rodziny, a Justin zastepca prof. Crumbsa, więc też dostał moc.