PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371920}

Czarodzieje z Waverly Place

Wizards of Waverly Place
2007 - 2012
6,7 23 tys. ocen
6,7 10 1 22565
6,2 8 krytyków
Czarodzieje z Waverly Place
powrót do forum serialu Czarodzieje z Waverly Place

I co sądzicie o zakończeniu serialu? Podoba Wam się czy byście coś zmienili?

mejaczek

a gdzie można obejrzec ? jestem ciekawa kto zostal czarodziejem rodziny

virginia_virgi

ja bym jedno zmienila wszyscy powinni miec moc . skrzywdzili maxa xd ;((

virginia_virgi

Przepraszam, ze dopiero teraz, ale widzę że już dorwałaś. Zgadzam się, jak dla mnie Max też powinien mieć moc:( Myślałam, że rodzinka wprowadzi jakąś rewolucje z przyznawaniem mocy, na koniec serialu.

ocenił(a) serial na 7
mejaczek

Ja to myślałem że max zostanie jedynym, ale wiecie co? :D
On był zbyt zajebisty, żeby mieć moc... :D
Jego wszystko cieszyło, i pozyskać to na czym jego rodzicom zależało... no kurde, zakończenie mnie zaskoczyło, było SUPER! dawno nie widziałem lepszego zakończenia serialu :) Popisał bym trochę o różnych serialach, i zakończeniach, ale szczerze? ten nawet nie był na 20 miejscu jeśli chodzi o seriale które widziałem, a i tak podczas oglądania, przypomniał mi co jest ważne w życiu - może to dla niektórych być śmieszne, ale ja uważam że skoro coś było przepełnione pozytywnymi emocjami, to zasługuje na wysokie miejsce w rankingu, więc ocenie ten serial na równi, z wymagającymi myślenia filmami, i jednym z 2 obecnie seriali, i będzie 10 :)

mejaczek

Sequel serialu Czarodzieje z Waverly Place.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Magic_Live

aga221997

No :)
To mi poprawiłaś nastrój. A wiadomo gdzie można obejrzeć w wersji angielskiej ?

mejaczek

Jeśli mam byc szczera to nie wiem czy ten serial istnieje wgl, bo na stronie www.imdb.com nie ma o nim ani słowa, a jeśi miał tak wysoką oglądalność przy pierwszym odcinku to chyba na największej stronie o filmach powinno byc cos na ten temat...

Nathalie

Tak myślałam ;/

ocenił(a) serial na 7
mejaczek

Może mi ktoś powiedzieć, jakie było zakończenie???

ocenił(a) serial na 6
emmesey

Alex została czrodziejem rodziny, a Justin zastepca prof. Crumbsa, więc też dostał moc.

ocenił(a) serial na 6
Klaudia192

Jak mógł dostać moc, skoro Alex wygrała? Nie doobejrzałam odcinka do końca.

ocenił(a) serial na 6
ParanormalVampire

To samo co Ty, powiedział Justin, ale Crumbs powiedział, że moze na to zaradzić i dał mu pełną moc.