jeśli serial wam się nie podoba to się nie odzywajcie ! : //
mnie się osobiście bardzo podoba .
Selena Gomez świetnie gra Alex Russo . : ))
tak samo jak David Henrie świetnie gra Justin'a Russo : )
polecam wam ten serial /według mnie lepszy niż beznadziejna Hannah Montana ; | /
serial oceniam na 10/10
Arcydzieło : pp
Wtf?
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie...
Taki jest chyba zamysł forum, nie? ^^"
Tak niby każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
Niech je wyraża ale w taki sposób żeby nie obrażać innych. Jeśli się komuś serial nie podoba może o tym napisać ale bez obrażania tych którym się podoba i jeśli sam obejrzał choć odcinek.
Ja osobiście uwielbiam ten serial tak samo jak Selene <3
Serial jest świetny i z sezonu na sezon staje się coraz lepszy. A David Henrie i Selena Gomez faktycznie świetnie w nim grają :) Mam nadzieję, że 3-cia seria nie będzie ostatnią, bo to zdecydowanie najlepszy serial z obecnie dostępnych na Disney Channel.
przyznam się, że dosyć często oglądam ten serial, ale nie za bardzo wiem o czym jest, ja go włączam dla Davida Henrie.
ja zgadzam się z LoganScott to jest najlepszy serial na DC i niemoge się doczekać kiedy puszczą 4 serię
Także uwielbiam ten serial a na punkcie Seleny Gomez ma bzika jak i filmów tak i też jej muzyki
Według mnie ten serial jest naprawdę arcydziełem najbardziej go lubię a Selena jest super i jej płyta kiss&tell niesamowita :) Polecam serial i płytę Seleny kiss&tell :)
To jest moje zdanie i doskonale wiem co to znaczy bo nie jestem głupia a jeśli masz coś innego do powiedzenia to twoja sprawa ale to jest moje zdanie i raczej go nie zmienię .Jak już to jest moim drugim ulubionym serialem i go uwielbiam.