od tego bzdetu już chyba "Hannah Montana" jest lepsza. w ogóle nie śmieszny, żałosny, kiepskie żarty i beznadziejni aktorzy, a o tandetnych efektach nie wspomnę... moja opinia? Trzymać się z daleka! Disnay Channel pomału z siebie pośmiewisko robi, gdyby nie fakt że ostatnio zaserwowano nam "101 Dalmatyńczyków". moja ocena chyba jasna.
hanah jest chyba większą budżetówką. Co do czarodziei do też wieje budżetem ale jest nawet fajne moja ocena 7/10
1/10
Nuda!!!!! 0 humoru. Ciągle jest to samo "Alex nabroi i zawsze jej się no tak nie do końca upiecze"
Gra aktorska -10/10
Efekty żałosne. Nic śmiesznego!!!!!!!!!!
zgadzam sie, bardzo kiepski serial, HM jest już o niebo lepsza - w niej przynajmniej humor sie trzyma ;)
5/10. Hannah Montana jest o niebo gorszy, Czarodzieji...' kiedyś oglądałam i nawet lubiłam, przez co moja ocena nie jest najniższa.
Nie powiedziałabym,oba te seriale są głupie, sztuczne , ale chyba nic nie może byc gorsze od Hanah Montana. A czy ktoś wie czy ona sama piszę teksty piosenek? Pytam bo są tandetne, w dodatku brzydko zaśpiewane.
nie_ma_mnie_i_nie_bedzie zgodzę się z tobą ale tylko w połowie, ponieważ 'Hanny Montany' nic nie przebije w głupocie. Lubię obejrzec czasem taka tandete, by pozniej moc docenic cala reszte.
Uhuh... ostatnio doszłam do takiego samego wniosku...
Nie wiem co Disney z siebie robi, ale przykro na to patrzeć.
Efekt psuje najbardziej dubbing, który moim zdaniem jest beznadziejny, a już szczególnie Alex Russo. Odnosi sie wrażenie, że bohaterka jest wiecznie znudzona.
Faktycznie, radzę wszystkim dookoła, którzy choć trochę rozumieją po angielsku, żeby włączyli od czasu do czasu oryginał. Selena ma naprawdę ładny głos :)
Uważam, że ten serial w cale nie jest "chałą" i go trzeba po prostu polubić. Na początku też uważałam, że nic gorszego na Disney Channel nie ma, że nawet te o tej rakiecie jest lepsze. A tu - nie ma nic lepszego do oglądania no to dobra, da się wytrzymać... i polubiłam to. Trzeba się w to wciągnąć.
Zgadzam sie z "kimms", ze serial nie jest "chałą"! Moze zle w Polsce go tlumacza. Miszkam w USA i serial jest smieszny!
A ja za to lubię wszystkie seriale DC (no może oprócz Jonas). Moja ocena Czarodzieji i Hanny 9/10.
Pzdr
Carodzieje 9\10
Czasami mam wrażenie nie które odcinki są nudne na przykład Frankenka czy Nauka latania dywanie
Dla mnie osobiście wszystkie te "seriale komediowe" Disney Channel to dno
1/1. Jakikolwiek poziom trzyma "Nie ma to jak hotel"(5/10).
Popieram założyciela tematu. Ten serial to gówno. Rzygać mi się od tego serialu. Również żałosny jak Hannah-Montana. Moja ocena 1/10.
Spadaj od tego serialu.Ja stawiam na niego 10/10 smieszni aktorzy i ogolnie ok jest serial.To jedyny serial na Disney Chanelu ktory mnie porzadnie rozmiesza,a gniot ''Nie ma to jak hotel'' nudziiiiii.
Mam gdzieś Twoją opinię.Postawiłam ocenę 1O na ten serial. Bo to jeden moich ulubionych, a jak uważasz że jestem głupia bo to oglądam to nie pisz, bo mam to gdzieś. To zabawny serial opowiadający o przyjaźni, magii. Moze ciebie to nie bawi ale innych tak.
Popieram Susannah_Simon , a np. odcinek "Łowca Potwora" był nawet śmieszny.Może odcinki nie są śmieszne ,ale ciekawe.