PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25424
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

LUDZIE LITOŚCI!!! RZYGAC MI SIE CHCE NA TE CALE CZARODZIEJKI FILM OGLADALAM TYLKO RAZ I KOSZMARY MI SIE SNIA DO TEJ PORY. A TO BYLO 11 LAT TEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty
siwiecdanaiza

jak chce ci sie żygać to raczej przez ż a nie rz:)

tak się składa że przez rz... jak chcesz poprawiać to przynajmniej poprawiaj dobrze nieuku...

użytkownik usunięty
Yokichi

przez ż, sprawdź w słowniku =]
i nie obrażaj ludzie bez powodu =]

przez rz dziecko, wiem:).........sam lepiej sprawdz.......

Yokichi

"Rzygać" przez "ż" tego jeszcze nie było..

Ghetto

ale jesteś tępa, rzygać pisze się przez rz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! a nie ż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i przestań tworzyć nowy język kobieto...

Ghetto

sorry Ghetto, to oczywiście nie byly slowa skierowane do Ciebie:),POZDRAWIAM

Yokichi

Yokichi... Ja się przecież nie gniewam... ;)

Pozdrawiam, Ghetto.

Ghetto

Dziękuję słoneczko za to, że się nie gniewasz:) pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:) Yokichi

siwiecdanaiza

To okropne - snia Ci sie koszmary! To musza byc bardzo niesailorkowe koszmary... Moze obejzyj sobie Pretty Guardian Sailor Moon - najnowszy serial Live Action z udzialem wojowniczek - poprawi Ci sie humor!

użytkownik usunięty
siwiecdanaiza

Wogole po co tu piszesz skoro sailorek nie lubisz. Naucz sie pisac wyraz żygac!!!!!

ocenił(a) serial na 10

wiesz co nienormalna jesteś, jak coć Ci się nie podoba to Twoja sprawa i wcale nie musisz się na ten temat wypowiadać- nikt Cie o to nie prosił...więc idź sobie z koleżaneczkami na ploty zamiast bzdury pisać.