Ile mieliście lat jak pierwszy raz to obejrzeliście i ile macie teraz jeśli wciąż to oglądacie???Mam 13 lat i mój tata mówi,że jestem dzieciuchem oglądając tą bajkę.
A ja mam pytanie , w którym odcinku pojawia się Endymion ?
Tak z ciekawości chciałem zobaczyć z nim kilka odc..
A pomyśl sobie, że ja po raz pierwszy stykając się z Czarodziejką z Księżyca miałam "aż" 18 lat :)
A zaczęło się od niewinnego oglądnięcia któregoś odcinka na TV4 po którym zaczęłam oglądać resztę i tak dalej...
Piosenki z Czarodziejki znalazły się na mojej komórce, kupiłam mangę (aż 18 tomów, polecam)
U mnie nawet 30 letni brat ją ogląda (na TV6, ja także, mimo, że znam całe anime już prawie na pamięć)
Ja miałem 12 lat podczas emisji SM na Polsacie 2 - pierwszą niestety przegapiłem, wtedy oglądałem anime na Polonii 1. I od tamtego dnia jestem fanem Sailorek i wszędzie gdzie jestem wśród fanów anime ogólnie, staram się przypominać lub opowiadać nowym o fenomenie serii. I ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu na konwentach można spotkać jeszcze fanki w przebraniach sailorkowych, najczęściej za Usagi ale widziałem też całą drużynę Inner Senshi :)
Ja miałam 6 lat. I byłam niesamowicie zachwycona, teraz mam 25 i oglądam na nowo. :D
Ja też około 12. Musiałam walczyć ze starszą siostrą o telewizor, bo ona chciała oglądać "Modę na sukces" :D