PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25424
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Ile mieliście lat jak pierwszy raz to obejrzeliście i ile macie teraz jeśli wciąż to oglądacie???Mam 13 lat i mój tata mówi,że jestem dzieciuchem oglądając tą bajkę.

paula000

A ja mam pytanie , w którym odcinku pojawia się Endymion ?
Tak z ciekawości chciałem zobaczyć z nim kilka odc..

Oktavian7

Nie jestem pewna,bo dopiero zaczęłam oglądać,ale coś o nim mówią w 34.

paula000

aha,dzieki.

Oktavian7

spoko :)

paula000

A pomyśl sobie, że ja po raz pierwszy stykając się z Czarodziejką z Księżyca miałam "aż" 18 lat :)
A zaczęło się od niewinnego oglądnięcia któregoś odcinka na TV4 po którym zaczęłam oglądać resztę i tak dalej...
Piosenki z Czarodziejki znalazły się na mojej komórce, kupiłam mangę (aż 18 tomów, polecam)
U mnie nawet 30 letni brat ją ogląda (na TV6, ja także, mimo, że znam całe anime już prawie na pamięć)

ocenił(a) serial na 10
aneciora11

Ja miałem 12 lat podczas emisji SM na Polsacie 2 - pierwszą niestety przegapiłem, wtedy oglądałem anime na Polonii 1. I od tamtego dnia jestem fanem Sailorek i wszędzie gdzie jestem wśród fanów anime ogólnie, staram się przypominać lub opowiadać nowym o fenomenie serii. I ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu na konwentach można spotkać jeszcze fanki w przebraniach sailorkowych, najczęściej za Usagi ale widziałem też całą drużynę Inner Senshi :)

paula000

Hmm chyba miałem z 8 lat może to już dawno :)

użytkownik usunięty
paula000

Może 11... dawno temu.

paula000

Ja miałem 11-12 lat, oglądałem z siostrą młodszą o 2 lata.

paula000

Pierwszy raz oglądałam jakoś w wieku 10 lat, teraz mam 28 ;)

ocenił(a) serial na 8
paula000

12 albo 13, to były piękne czasy:D

ocenił(a) serial na 8
paula000

Ja miałam 6 lat. I byłam niesamowicie zachwycona, teraz mam 25 i oglądam na nowo. :D

ocenił(a) serial na 9
paula000

Ja też około 12. Musiałam walczyć ze starszą siostrą o telewizor, bo ona chciała oglądać "Modę na sukces" :D

ocenił(a) serial na 9
paula000

jestem 21 letnim brodatym mężczyzną.

mój ojciec już dawno się poddał.