PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Jak nazywa sie...

ocenił(a) serial na 10

Jak nazywa sie dodatkowy odcinek sailor moon, kiedy Usagi bierze ślub z mamoru???

ocenił(a) serial na 9
3klaudia

A jest taki odcinek? Nigdy o nim nie słyszałam... Ale skoro w nim jest ślub Usagi i Mamoru to chcę go zobaczyć! A masz do niego może jakiś link??
Pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 10
sylwia

Niestety nie, właśnie szukam. A o tym odcinku przeczytałam na jakiejś stronce podobno nazywa się (nie jestem pewna) World of dreams.

3klaudia

Nie ma takiego odcinka i nigdy go nie było. ślub Usagi i Mamoru został pokazany tylko w mandze.

Diomene

no właśnie nie jestem pewna.. kiedyś przez przypadek sciągnęłam napisy do sailor moon (to chyba jakis film był) i faktycznie zaczynało sie od tego jak Usagi opowiadała co teraz każdy robi- Ami była najmłodszym lekarzem, Nako uczyła sie układać jakieś bukiety a Usagi i Mamoru mieli brać ślub..

goha_wl

Takowy odcinek istnieje, ale PGSM - http://www.filmweb.pl/Sailor+Moon+Live+Action+2002+o+filmie,Film,id=345931. Jest to odcinek specjalny i nie muszę chyba wspominać, że totalnie nie jest związany z mangą, jak i całe (no, prawie całe) PGSM ;)

Wega

No tak o PGSM nie pomyślałam, bo nie oglądałam, gdyż już pierwszy odcinek mnie odstraszył ;p