PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25424
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Dzisiaj wpadlo mi do glowy, by poszukac sobie o serialu anime "Sailor Moon" (Czarodziejki z ksiezyca) Ogladalam go chodzac do przedszkola i do pierwszych klas podstawowki. Znalazlam jedna dokladna stronke o czarodziejkach. Przypomnialy mi sie nie mal wszystkie odcinki, posciagalam sobie obrazki, a nawet muzyczki :).
Zajrzalam terz na stronke film web i zaskoczylo mnie to, ze tu tez jest cos o czarodziejkach. Sluchajac muzyczki rozpoczynajacej dawna kochana bajeczke chcialo mi sie plakc ;( i teraz prosze POWTORZCIE SERIE CZARODZIEJEK Z KSIEZYCA !!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
pin_

Oj muwisz jak ja tez oglądałem w tym wieku SM i tez durzo ich szukałem w tej chwili mam wszystkie odcinki telewizyjne i filmy no i Filmy Live :D Naprawde cudona rzezc mam wielki sentyment do tego anime

użytkownik usunięty

Prosze o jakies wskazowki jak zdobyc wszystkie 200 odcinkow serialu, szukalem juz chyba wszedzie i jedynie 6 odcinkow udalo mi sie znalesc, za pomoc bede dozgonnie wdzieczny, moj adres email: tman@wp.pl
Dzieki.

spróbuj ściągnąć program eMule do dzielenia plików. jest lepszy niż Kazaa - różne seriale można też znaleźć spakowane WinRar'em (np.seriami)

użytkownik usunięty
pin_

którz niemiałby do tego filmu sentymentu ale szczerze to według mnie najlepsze są pełnometrażówki z sailor moon a co do tego sailor moon live to stwierdze że jest to serial do bani tak oszpecili kultowe anime może komuś sie podoba ale potchodze do tego z dystansem

pin_

Na stronie Secre World (www.secretworld.pwii.pl) mozna znalezc petycje dotyczca powrotu SM na antene Polsatu ! Jeszcze nie wiadomo czy pomysla wypali, ale chodzi o to by jak najwieksza ilosc fanow wyslala petycje do wlascicielki strony, a ta zaniesie je do wspomnianej stacji. Akcja wysylania petycji trowa do konca sierpnia 2004 roku

użytkownik usunięty
pin_

masz racje ja tez szukam tej bajki i nie moge znalesc jej po polsku tylko po niemiecku a i tak nie mam polowe odcinkow jestem zalamana!!!!!!!!

pin_

Też z łezką w oku wspominam Sailorki...ale wiecie co mi się marzy? Żeby puścili serial aktorski z nimi! To mogłoby wprawdzie różne babcie o zawał serca przyprawić...ale przynajmniej można by się było pośmiać.