Wpisz swój typ! (sonda skierowana do zarówno do dziewczyn, jak i do chłopaków, chocią ztutaj to raczej "najikszy cukiereczek" powinno być, albo coś w tym rodzaju)
Cóż, ja mam parę opcji ;D Oto moje typy - ale niekoniecznie w tej kolejności xD
1) Mamorek - a raczej książę Endymion w tej jego szpanerskiej zbroi ;D
2) Seiyaczek - oczywiście wtedy, kiedy był facetem, a nie Star Fighter ;P
3) Pegaz - Helios - jako konik ze skrzydełkami był taaaakiiii słooodkiii, a jako chłopak z rogiem w głowie też miał w sobie to coś xP I ten jego głos... ^^
1. Mamoru- własdnie najlepiej wyglądał w zbroi jako Endymion:)
2. Yaten- najprzystojniejszy moim zdaniem z Sailor Stars :)
3. Sephiro:)- strasznie podobny do Mamoru choć inny:)
Ciacha w Sailor Moon (in order of appearance):
Mamoru - zawsze lubiłam brunetów, poza tym sympatyczny z niego chłopak i z charakteru podobny do mnie (też ostatnia sierota)
Jedite - trochę ma niedopracowany charakter, ale przystojnym facetem jest
Nephrite - jeden z najlepszych ogólnie
Kunzite - szkoda tylko, że chłopaka miał kiepskiego ;P
Yuichiro - wierny wciąż swej jedynej mimo przeciwności losu ;)
Artemis - sympatyczny; szkoda, że w anime nie pokazali jego ludzkiej formy
Saphir - znajduje się w ścisłej czołówce ciachowości ;)
Dimande - tylko trochę mniej atrakcyjny od brata ;)
Wiseman XD - tajemniczy facet emanujący czystym złem, czego chcieć więcej ;D
Fiore - największe ciacho w Sailor Moon; głos ma prześwietny
Pharaoh 90 XD - zuo w czystej postaci, niepoznane przez nikogo, tak jak Wiseman ;>
Poupelin - jedyny facet z SuperS, który mi się podoba
Fiore, zupełnie zapomniałam o nim, ale rzeczywiście ma pwoalający głos i świetna z niego "partia" :D
Jadeite też był świetny, to oddanie swojej królowej... :) I ładny
"Fiore - największe ciacho w Sailor Moon" serio uważasz że największe? :D Większe od Mamoru?
jak dla mnie to Mamoru najlepiej wygląda jako Endymion...ah ta 'zbroja';p...a Seiya to jakoś nie przypadł mi do gustu kompletnie...przecież to kobieta!!
Seyia Artemis i Kunzite (zawsze chciałam, żeby był z Sailor Wenus, ale oczywiście tylko Usa miała faceta, a Senshi pominięto :P )
1. Mamoru- bez dwóch zdań!
2. Helios
3. Oko Sokoła
Haruka i Seiya też całkiem całkiem, mimo iż to dziewczyny:D ale i tak wyglądają jak chłopcy:P
Co do pań to śliczne są: Czarodziejka z Plutona i Chibiusa jako Czarna Dama. Oko Ryby też ładna była;)
Oko Ryby był mężczyzną, tylko w damskie ciuszki się przebierał i podrywał innych facetów. W jednym odcinku widać było, że ma płaską klatę.
Przybrała postać mężczyzny, żeby być modelem, ale tak naprawdę była kobietą. Z resztą już nie wiem sama... Może inni się wypowiedzą i rozwiążą ten problem?:)
O ile się nie mylę to Rybie Oko W MANDZE był transwestytą, a w ANIME kobietą go zrobili, żeby za bardzo nie "raziło" :D
Masz rację. Właśnie przeczytałam w polskiej encyklopedii poświęconej Czarodziejce z Księżyca, że w mandze Oko Ryby był transwestytą, a w anime zrobili go kobietą.Tak więc nie myliłam się pisząc, że to kobieta:)
W zasadzie to było inaczej...
*w mandze był zwykłym heteroseksualnym facetem
*w anime był transwestytą i gejem (zresztą głos mu podkładał facet - http://www.filmweb.pl/o115718/Akira+Ishida)
*w polskiej wersji był(a) kobietą ;>
http://wikimoon.org/index.php?title=Fisheye
a dla mnie to w mandze ona była transwestytą a w amine kobietą z płaską klatką
W anime to na bank był facetem:
*Tiger's Eye i Hawk's Eye zawsze byli zdziwieni, że przystawia się do facetów
*wkurzali się/byli zażenowani, gdy widzieli go w kiecce/malującego się
*zdarzało im się pytać go o opinię na temat wybieranych przez siebie kobiet
*no i chociaż lecieli na piękne kobiety, on nie znajdował się w centrum ich zainteresowania ;P
Widać że toczyła się tutaj krwawa dyskusja :)
kontynuując temat miano największego " ciacha" należy się Mamoru ( chodzący ideał : spokojny, opanowany, oddany, ciepły itp ze świeczką drugiego szukać :) ) do pierwszej "trójki" dołączyłabym jeszcze Saphira (ten cudny uśmiech w momencie pożegnania z Petz powalił mnie na kolana) i Taiki za spokój, opanowanie i maniery - mnie to szczególnie ujęło( Seiya jakoś nie wiem,lekko przereklamowany według mnie)
Jeśli miałbym wybrać trójkę, to wybrałbym na pewno.
Usagi - Sailor Moon - Serenity (No i trzeba też tu dodać Sailor Cosmos)
Ami - Sailor Mercury (Krótkowłosa brunetka z niebieskimi oczami, czyli to co lubię :P)
Setsuna - Sailor Pluto (Raczej męskiej części nie muszę tłumaczyć dlaczego)
"*zdarzało im się pytać go o opinię na temat wybieranych przez siebie kobiet" powiedz kiedy to było i o jakie kobiety chodziło? W sensie z imienia :P Wybieranych kobiet, ale w sensie na ofiary a nie że na randki? Czy na jedno i na drugie? :P
Oczywiście, że na ofiary ;) W tej chwili nie pamiętam, ale przynajmniej raz zdarzyło się, że HE i TE kłócili się, czy lepsze są młode kobiety, czy też dojrzałe, a gdy obok nich pojawił się FE, powiedzieli mu, żeby ich rozsądził.