Ten temat zakładam po to aby wiedzieć kogo byście widzieli w roli Paige Matthews , "nowej" siostry w "Czarodziejkach".Rose Mcgowan grała ją , ale ja bym wolał Jennifer Love Hewitt , lubie ją i filmy w których grała.A przede wszystkim osłodziła by mój smutek po śmierci Prue.I myśle , że godnie by ją zastąpiła , co do Rose Mcgowan , to nie jestem do niej za bardzo przekonany.Niestety nie wybrali Jennifer tylko Rose i jakoś się do niej przekonam , po kilkudziesięciu odcinkach : )
A Wy co na to , kogo byście widzieli w roli Paige???
Pytanie do tych którzy oglądali "Czrodziejki" po III sezonie.Czy Rose się sprawdziła???Po prostu czy była fajna???
Jeśli chodzi o Jennifer to się z tobą zgadzam, ale jej proponowano tę role lecz się nie zgodziła( błąd w ciekawostkach). Oglądłam tylko pierwsze 2 odcinki 4 serii. Ale moim zdaniem Paige jest spoko na pewno znacznie bardziej ją lubię niż Phoebe i Piper( ale Prue jest fenomenalna)
Tak czy inaczej szkoda , że nie występowała w "Czarodziejkach".No ale tak się stało.Prue nikt nie zastąpi , ale jeżeli twierdzisz , że Paige jest ok , to myśle , że się do niej szybko przyzwyczaje.
Moim zdaniem powinna ja grac Rose i grała xdd ja za to ja najbardziej lubie i zaraz po nich jest Phoebe i Piper ale nie zgodze sei z toba ze Prue jest fenomenalna bo to wlasnie jej nie nawidze :)) ;PP i Prue umarła przez Shannen .. sama sobie to zrobila !
dla mnie Prue też była fenomenalna, świetna aktorka.. no i serial cenił się większą popularnością gdy jeszcze grała. A co do Paige;) czy tam Rose to też nie mogłem się do niej przekonać:/ ale teraz to nie ma znaczenia jest fajną osobą:) wprowadziła wiele do serilu jako nowa siostra i lubie ją. Chociaż i tak nikt nie zastąpi Prue;)) Pozdro.!
dla mnie zastampila a Preu/Shannen nie gra juz dlatego ze miala ciangle problemy do Phoebe/Alyssy .. caly czas jej dogadywala i nadepywala na "odcisk" xd Jest strasznie wybuchowa i jest ciangla Awanturnica xd ;D z Bevery Hills czy jak to sie pisze tez odeszla bo miala ciangle problemy do serialowej Kelly :D
Przepraszam bardzo, ale nie byłaś ani na palnie Czarodziejek ani na planie Beverly Hills więc nie wiesz, czy wina napewno leżała po stronie Shannen. Jakby Alyysa była święta to nikt nie miały z nią problemów. Któraś musiała odejść, niestety padło na Shannen. Szkoda...
Moim zdaniem dobrze ze odeszla :)) Nie byla ani zabawna ani powazna .. nie umiala sie zachowac w zadnej sytuacjii pozandnie .. i wiem bo oglandalam kiedys na Youtube bodajze Rok temu jak Alyssa i Shannen rozmawialy w jakims programie i Shannen mowila ze to jej wina ze byla glupia i szczeniacko sie zachowywala .. czyli jednak wina stoi po stronie Prue :)) .