PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Co to w ogóle jest ? Efekty magii jak z Gimp-a, efekty dzwiękowe jak z windowsa... A gra aktorska ? lepiej nie komentować bo idzie w parze z niezwykle przewrotną i oryginalną fabułą niczym z Rumuńskiego musicalu. NIEPOROZUMIENIE.

ocenił(a) serial na 10
River17

Mysle ze to tylko jedna z wielu marnych prowokacji na tym forum :) Cóż niektorzy rodza sie idiotami i tak juz zostaje :)
Mysle ze nikt z tego forum nie będzie chcial z toba dyskutować więc nie pisz więcej :)

Isabel_Evans

Ta sama sytuacja co tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/1353263/Czarownice+i+ich+ogromne+anty-talenty….html

Prawdopodobnie nawet ta sama osoba założyła ten temat. Czysta Psychologia Internetu. Wyżywanie się na innych i dowartościowywanie się kosztem innym. Ludzie naprawdę idźcie na spacer, poznajcie przyjaciół, a nie tylko siebie pogrążacie. Zachowanie tego typu jest stare jak świat.

Morfeusz_2005

Tak uważam kretynie, wiesz co to jest wolność słowa ? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a forum jest od wypowiadania się na dany temat. Nudzi Ci się i chcesz powyzywać na forum sobie ?

River17

Oburzenie, kolejny dowód desperacji internetowej. Człowieku naprawdę takie zagrywki są śmieszne i stare, na serio wyjdź na powietrze, pooddychaj, znajdź przyjaciół.

Morfeusz_2005

HA HA HA HA !! Zabawny jesteś chłopcze ( ;

River17

Prowokacja za pomocą internetu. Fakt jestem zabawny, twoja tania prowokacja na mnie nie działa ;-) Naprawdę znajdź sobie przyjaciół, a nie siedzisz przed kompem i się tylko dowartościowujesz, choć tutaj jakoś nikt nie poszedł na Twoje tanie gierki ;-)

Morfeusz_2005

Tak tak, i kto tu się dowartościowuje. Prowokacja ?? To opinia, skończ gimnazjum pajacu i przestań leczyć kompleksy. ( ;

River17

A ty i tak dalej siebie pogrążasz, ja nawet nie zacząłem Cię wyzywać, a Tobie widać brakuje już argumentów, ze posługujesz się tanimi wyzwiskami i argumentami, które sam podaje. Naprawdę wyjdź na świeże powietrze. Co do Gimnazjum, skończyłem je 3 lata temu. Wyjdź na świeże powietrze i się przespaceruj ;-)

Morfeusz_2005

Nie wygląda na to, ale dobra. Wiesz co, nie jesteś zabawny, a irytujący. Szkoda mi czasu na takiego... No właśnie. Zastanów się nad sobą i nad tym co mówisz. A i zostaw ten portal, bo widocznie nie wiesz do czego on jest stworzony... Wystarczyło by abyś się wypowiedział na temat serialu i koniec, nie było by tej dyskusji. Koniec spamu.

River17

Naprawdę urzekła mnie Twoja historia, choć nie, jednak nie bardzo.

Tak naprawdę to Ty nie wiesz do czego służy to forum. Twoja wypowiedź nie wyglądała na opinie, tylko na oskarżenie mające na celu zdenerwować tych, co lubią ten serial. Twojej wypowiedzi brakowało argumentów i faktów, rzuciłeś tylko jakimiś pustymi słowami niczym nie opartymi.

To tak jakbym ja napisał, ze jesteś głupi, no i co mi to daje? Nic, bo nie mam dowodów, ze taki jesteś. Wręcz przeciwnie, mogę się bardzo mylić.
Następnym razem człowieku jak piszesz opinie to uzasadniaj ją, bo do tego jest forum, nie do pustych opinii niczym nie podpartymi, opinii od niechcenia bo nam się nudziło tutaj nikt nie chce.

River17

Naprawdę urzekła mnie Twoja historia, choć nie, jednak nie bardzo.

Tak naprawdę to Ty nie wiesz do czego służy to forum. Twoja wypowiedź nie wyglądała na opinie, tylko na oskarżenie mające na celu zdenerwować tych, co lubią ten serial. Twojej wypowiedzi brakowało argumentów i faktów, rzuciłeś tylko jakimiś pustymi słowami niczym nie opartymi.

To tak jakbym ja napisał, ze jesteś głupi, no i co mi to daje? Nic, bo nie mam dowodów, ze taki jesteś. Wręcz przeciwnie, mogę się bardzo mylić.
Następnym razem człowieku jak piszesz opinie to uzasadniaj ją, bo do tego jest forum, nie do pustych opinii niczym nie podpartymi, opinii od niechcenia bo nam się nudziło tutaj nikt nie chce.

użytkownik usunięty
River17

Ludzie, po co zakładać temat po temacie o tym samym? Przecież mogłeś się wypowiedzieć w tamtym założonym przez Annys czy jak jej tam albo w jeszcze innym <znajdziesz go kilka stron dalej>.

"Efekty magii jak z Gimp-a" < Boże człowieku, Ty widziałeś kiedyś jakie gimp ma możliwości? Narysowania kreski i postawienia jabłka.>

Uważam że aktorki zostały bardzo dobrze dopasowane <w temacie niżej wałkują ten sam temat> Pewnie bardziej pasowała by Ci obsada złożona z gwiazdek Disneya tak? Bo jeśli myślisz że w serialu telewizyjnym wystąpi Ci Meryl Streep czy Helena Bonham Cartet to jest z Tobą źle człowieku.

ocenił(a) serial na 10
River17

River17, swoją opinię wyraziłam w temacie: http://www.filmweb.pl/topic/1353263/Czarownice+i+ich+ogromne...
i nie będę sie powtarzać. Dodam tylko, że rozbawiło mnie to porównanie do rumuńskiego musicalu. To juz przesada:P - moim zdaniem.
Zapewniam jednocześnie, że szanuję Twoje zdanie i masz do niego święte prawo.