Serial jest dość przewidywalny.Przychodzi demon,czarodziejki nie mogą sobie z nim poradzić i nagle wpadają na niezwykły pomysł żeby go zniszczyć.I po demonie.A między tym przewijają się wątki zwykłego,ludzkiego życia.Ocena taka,a nie inna bo lubię Holly Marie Combs i ogółem mają fajne efekty specjalne i ta ich 'magia'.
Tak bardzo lubię Holly.Serial oceniłam na tyle ile zasłużył[moim zdaniem].Gdyby film był nieco ciekawszy pewnie byłabym jego fanką.Ale ogólnie bardzo chętnie go oglądam gdy nie mam nic ciekawego do roboty.Moja siostra i brat uwielbiają ten serial dlatego się do niego przekonałam:)
Ja też nisko oceniłam. Nie dość że przewidywalny to jeszcze demoniczny, jest w nim coś niepokojącego. Wolałam Shannen Doherty jako Brendę Walsh.
No weź się strzeż! Tutaj już są szykowane wojny, przecież źle się o "kluczowym" serialu wypowiedziałaś! Zaraz będzie, że "skoro nie lubisz to nie oglądaj", itd. Przecież my tu do czynienia z poważnymi ludźmi nie mamy.
Wcale nie, a jedynym niepoważnym człowiekiem jesteś tutaj ty ;). Pysiula i Lorina napisały, dlaczego nie lubią filmu i skąd taka niska ocena (że jest przewidywalny, że czasem odcinki są do siebie zbyt podobne i takie tam). Twój jedyny argument, dlaczego nie lubisz serialu, to ten, że jest gównem. I gdzie tu w ogóle szukać porównań.
Zgadzam się z Phoebe 1. Każdy ma swoje zdanie i nie każdy wszystko musi lubić. Ja np. nie lubie Harry'ego Pottera. Po prostu nie jestem przekonana ani do książek ani do filmów.
Laura, ja NIE CIERPIĘ Harry'ego Pottera. Ale nie będę pisać czemu. Za mała ramka.
Serial jest genialny i z kazdym odcinkiem coraz bardziej ciekawszy pozdrawiam wszystkich fanów Charmed