Nie wiem dlaczego, ale ja lubiłam Charmed tylko do 3 serii. Jak odeszła Prue serial jakoś przestał mi się podobać. Pojawienie się nagle "nowej" siostry miało po prostu wydłużyć serial o kolejne serie. Nigdy jakoś nie przekonałam się do Paige, dlatego serial oglądałam prawie do końca 4 serii, a potem zrezygnowałam.
Zgadzam się z Tobą, Prue była najfajniejsza z sióstr;)
Choć w kolejnych seriach tez dzieje się sporo, ale to nie to samo,
wątek Paige był dla mnie tandetny- tak przyrodnia siostra phi
ja też się zgadzam szkoda że nie gra już w 4 serii
jak byłam mała to też to oglądałam i nadal oglądam
Przecież zagrała chociażby w emitowanym w TV4 w piątki serialu "Gorące Hawaje". Będzie występować od 11 odcinka!!!
Przecież serial "Gorące Hawaje" może mieć dużą oglądalność. Wszystko zależy od nas - widzów. Tak więc do telewizorów marsz! W Ameryce dużą oglądalność też miał serial "Scare tactics", w którym Shannen występowała w 1 sezonie!
ja ją lubiłam jak grała w Beverly Hils 902010, ale też odeszła szkoda że wycofuje sie z fajnych produkcji
nie wycofuje się , tylko ją zewsząd wywalają, bo cały czas sie z wszystkimi kłóci.
poza tym, tak naraziła się śp. spellingowi, że ten zapowiedział, że doherty już nigdy nie wystąpi w jego produkcjach.
mr. intaco wejdź na stronę http://youtube.com/watch?v=GXDwfShTMeM i oglądnij. Wypowiada się tu sam Ś.P. Spelling i mówi, że to Shannen na własne życzenie odchodziła z seriali, a nie przez kłótnie.
wszyscy wiedzieli wtedy, że doherty kłóci się o wszystko z milano. spelling zapowiedział przecież, że doherty nigdy więcej nie wystąpi w jego produkcjach , nazwał ją awanturnicą i niewdzięcznicą. tutaj przecież musiał coś mówić. zresztą sprawy nie załatwiło jej odejście, mcgowan też podobno cały czas miała spięcia z milano. w prasie pojawiały sie o tym regularne doniesienia. tak samo było za czasów doherty.
Mam pytanko kiedy i gdzie widziescisie tyle odcinkow ja sledze je od czasu jak sa teraz na polsacie od 1 odcinka jeszcze nie przgapiłam zadnego choc słyszłam ze jest ich wiele ale nigdy nie widziałam jeszcze...
http://www.shannen-doherty.net/shannenmultimediaframes.html wejdźcie na tą strone można sobie filmiki ściągnąć
kim jest Paige? I dlaczego Prue nie ma? mógłby mi ktoś napisać? Strasznie interesuje mnie ten serial, niestety niewiele o nim wiem
Co prawda bardzo lubiłam Prue i moim zdaniem najlepsza ze wszystkich była seria 3 to teraz już przyzwyczaiłam się do Paige. Nawet spoko jest.
PAIGE JEST SUPER! w 4 sezonie nie przepadałam za nia ze wzgledu ze zajela miejsce Prue. ale w piątym ona jest jak prawdziwa halliwell. Rose swietnie stworzyła nowa postac ktora dorównuje Prue . nie jest taka jak ona jest odmienna osobistościa. radze obejrzec wszystkie sezony a potem krytykowac czy z prue czy z paige było lepiej.
Prue była super tylko szkoda,że zgineła.
Z poczatku gdy Paige się pojawiła nie lubiłam jej. Wszystko co robiła wkurzało mnie,ale teraz bardzo ja lubie i sadze ze jest świetna.Choć i tak Prue jest moja najlepszą czarodziejka.Pozdrowienia
Ja także najbardzije lubię Prue. Sądzę jednak, ze jej smierć wprowadziła do serialu tragedię, ktora na samą fabułą i wydarzenia wpłynęła dobrze.
Moim zdaniem bez Prue to już nie ten sam serial choć nadal go oglądam ale czegoś mi tam brakuje.Nie wspominając,że po dzisiejszym odcinku kiedy i Cola uśmiercili to już całkiem mnie tym dobili takiego przystojniaka uśmiercić to grzech..to był mój ulubiony aktor z nich wszystkich.Wogóle czy wie ktoś gdzie można ściągnąć wszystkie odcinki Czarodziejek ale z lektorem?pozdrawiam Wszystkich fanów tego serialu