PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

3 serie

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem dlaczego, ale ja lubiłam Charmed tylko do 3 serii. Jak odeszła Prue serial jakoś przestał mi się podobać. Pojawienie się nagle "nowej" siostry miało po prostu wydłużyć serial o kolejne serie. Nigdy jakoś nie przekonałam się do Paige, dlatego serial oglądałam prawie do końca 4 serii, a potem zrezygnowałam.

Lorencja

Zgadzam się z Tobą, Prue była najfajniejsza z sióstr;)
Choć w kolejnych seriach tez dzieje się sporo, ale to nie to samo,
wątek Paige był dla mnie tandetny- tak przyrodnia siostra phi

ocenił(a) serial na 10
Aneczka19

ja też się zgadzam szkoda że nie gra już w 4 serii
jak byłam mała to też to oglądałam i nadal oglądam

Kate_45

A dlaczego nie gra ??. Jak ją wyrzucili z serialu ?? Umarła ?? Zabił ją demon ?? Czy jak ??

Malazaa

zabije ją demon :/ szkoda bo bardzo ją lubie

ocenił(a) serial na 10
mroofka_7

:( :( :( :( ja też ją lubię szkoda mam nadzieje że jeszcze w czymś zagra

ocenił(a) serial na 10
Kate_45

Przecież zagrała chociażby w emitowanym w TV4 w piątki serialu "Gorące Hawaje". Będzie występować od 11 odcinka!!!

ocenił(a) serial na 10
Robik_3

no tak ale w takich filmach-serialach co dużo osób ogląda

ocenił(a) serial na 10
Kate_45

Przecież serial "Gorące Hawaje" może mieć dużą oglądalność. Wszystko zależy od nas - widzów. Tak więc do telewizorów marsz! W Ameryce dużą oglądalność też miał serial "Scare tactics", w którym Shannen występowała w 1 sezonie!

Robik_3

ja ją lubiłam jak grała w Beverly Hils 902010, ale też odeszła szkoda że wycofuje sie z fajnych produkcji

ocenił(a) serial na 10
mroofka_7

nie wycofuje się , tylko ją zewsząd wywalają, bo cały czas sie z wszystkimi kłóci.

ocenił(a) serial na 10
mroofka_7

poza tym, tak naraziła się śp. spellingowi, że ten zapowiedział, że doherty już nigdy nie wystąpi w jego produkcjach.

ocenił(a) serial na 10
mr__intaco

a mi się wydawało że ona tak się nie kłuci że jest miła

ocenił(a) serial na 10
Kate_45

mr. intaco wejdź na stronę http://youtube.com/watch?v=GXDwfShTMeM i oglądnij. Wypowiada się tu sam Ś.P. Spelling i mówi, że to Shannen na własne życzenie odchodziła z seriali, a nie przez kłótnie.

ocenił(a) serial na 10
Robik_3

wszyscy wiedzieli wtedy, że doherty kłóci się o wszystko z milano. spelling zapowiedział przecież, że doherty nigdy więcej nie wystąpi w jego produkcjach , nazwał ją awanturnicą i niewdzięcznicą. tutaj przecież musiał coś mówić. zresztą sprawy nie załatwiło jej odejście, mcgowan też podobno cały czas miała spięcia z milano. w prasie pojawiały sie o tym regularne doniesienia. tak samo było za czasów doherty.

ocenił(a) serial na 10
mr__intaco

Mam pytanko kiedy i gdzie widziescisie tyle odcinkow ja sledze je od czasu jak sa teraz na polsacie od 1 odcinka jeszcze nie przgapiłam zadnego choc słyszłam ze jest ich wiele ale nigdy nie widziałam jeszcze...

ocenił(a) serial na 10
baby_2

http://www.shannen-doherty.net/shannenmultimediaframes.html wejdźcie na tą strone można sobie filmiki ściągnąć

Lorencja

kim jest Paige? I dlaczego Prue nie ma? mógłby mi ktoś napisać? Strasznie interesuje mnie ten serial, niestety niewiele o nim wiem

ocenił(a) serial na 10
mroofka_7

Co prawda bardzo lubiłam Prue i moim zdaniem najlepsza ze wszystkich była seria 3 to teraz już przyzwyczaiłam się do Paige. Nawet spoko jest.

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

PAIGE JEST SUPER! w 4 sezonie nie przepadałam za nia ze wzgledu ze zajela miejsce Prue. ale w piątym ona jest jak prawdziwa halliwell. Rose swietnie stworzyła nowa postac ktora dorównuje Prue . nie jest taka jak ona jest odmienna osobistościa. radze obejrzec wszystkie sezony a potem krytykowac czy z prue czy z paige było lepiej.

palafka

Prue byla najlepsza ;( A o Alyssie to juz sie wypowiedzialam . Tylko na kasie jej zalezy ;/

ocenił(a) serial na 8
Blair

Prue była super tylko szkoda,że zgineła.
Z poczatku gdy Paige się pojawiła nie lubiłam jej. Wszystko co robiła wkurzało mnie,ale teraz bardzo ja lubie i sadze ze jest świetna.Choć i tak Prue jest moja najlepszą czarodziejka.Pozdrowienia

redsylwia

Ja także najbardzije lubię Prue. Sądzę jednak, ze jej smierć wprowadziła do serialu tragedię, ktora na samą fabułą i wydarzenia wpłynęła dobrze.

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Moim zdaniem bez Prue to już nie ten sam serial choć nadal go oglądam ale czegoś mi tam brakuje.Nie wspominając,że po dzisiejszym odcinku kiedy i Cola uśmiercili to już całkiem mnie tym dobili takiego przystojniaka uśmiercić to grzech..to był mój ulubiony aktor z nich wszystkich.Wogóle czy wie ktoś gdzie można ściągnąć wszystkie odcinki Czarodziejek ale z lektorem?pozdrawiam Wszystkich fanów tego serialu