Zastanawiam się czy doczekamy się po raz pierwszy 3-ciego sezonu serialu w naszej rodzimej TV. Czy macie jakieś informacje w tym temacie?
pozdrawiam :)
Ania
Eh też się zastanawiam... Wcześniej tvp emitowało czarodziejki do 2 sezonu (cyba, bo nie ogladałam wtedy), zobaczymy jak to będzie w polsacie, ake ja mam nadzieje że będzie i 3 i reszta.
Witam.
Sadze, ze jednak sie nie doczekamy.
Nasza TV jak zwykle wyemituje pierwsze dwa sezony i poprzestanie na tym. Za rok, albo dwa ponownie puszcza pierwszy sezon, itp.
Pozdrawiam.
do_mi
Też bym bardzo chciała, aby nasza telewizja puściła trzeci sezon, ale znając życie to pewnie nic z tego :(
niestety nic mi o tym nie wiadomo:(ale mam nadzieję, że tak...uwielbiam ten serial:))pozdro:))
Nie chcem robić smaku ale , hehe jestem już na sezonie 5 ( w połowie ) a na dysku leży 6 . 7 sezon już się ściąga. :)
Prue na koniec trzeciego sezonu zginie, ale potem siostry się dowiedzą, że mają przyrodnią siostrę Paige i ona będzie występować przez resztę sezonów czyli do ósmego. Wiem też,że Piper doczeka się dwoje dzieci. W ostatnim odcinku zejdzie się z Leo. Polecam polską stronę o serialu www.charmed.stopklatka.pl, tam można poczytać opisy wszystkich odcinków.