[Spoiler]
Kto z Was zczał oglądać 6 sezon? Napisy są już do pierwszych sześciu odcinków, ja już widziałem dwa pierwsze, łabuła 6 sezonu zaczyna sie w ostatnim odcinku piatego, ciekawie, choć trudno sie przyzwyczaić do krótkich włosów Phoebe i jej nowej mocy, ale głównie do tego, że czarodziejki mają nowego ducha światłości...
ja też zaczęłam właśnie oglądać sezon 6. Fyzura Phoebe mi się nie podoba, ale nowy duch światłości owszem, chociaż jego działania będą czasem dość dziwne. A nowa moc Phoebe jest świetna - widzę w niej małe podobieństwo do mocy Paige;) najberdziej ze wszystkich sezonów podobał mi się jednak sezon 5;)
ja nie moge stwierdzic jaki sezon najbardzije lubie, bo widzialem tlyko do 5 sezonu i 2 odcinki 6...
na youtube;) ja też tam oglądam, tylko, że nie ma napisów...
http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm ---> na tej stronce znajdziesz tyuły odcinków z każdego sezonu...
Widziałem cały szósty sezon. Jest dość tajemniczy i bardzo ciekawy. Im więcej wiesz, tym bardziej się zastanawiasz, o co chodzi...
ja z torrentów sciągam napisy polskie mam sciagnięte program do odtwarzania napisów i volie(czy jak to sie pisze xD) na gg do mnie jak ktos chce sciągac (5822001)