PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Zawsze jak chcą puścić coś ważnego to zabierają nam Charmed! W tą sobotę też nie będzie!

P_Halliwell

Najwyraźniej Charmed ma małą oglądalność w porównaniu z innymi programami. Musimy zmusić cała Polskę aby co sobotę włączała polsat o 12:45 xD

kovu93

;)

P_Halliwell

,,zmusić'' << wiesz nie każdy ,,musi'' oglądać to badziewie , bo ty tak chcesz !! mnie nie zmusisz na pewno . specjalnie wyłączę wszystkie telewizory !

Phoebe123

Ej Cleo myślałam, że bardzo lubisz Charmed...

P_Halliwell

No ja też tak myślałam .Cleo , zmienna jesteś ....jeszcze nie tak dawno miałaś nick "Paige Matthews"

ocenił(a) serial na 8
xDDDDD

Cleo Ty jakas dzika jestes najpierw mowisz o super sa Charmed a potem powylaczam wszystkie tv?? <lol2> z CIebie;/;/

BigMovieFan

Nie no nie zawalajcie mnie...! Ta Cleo co pisała wyzej, to ta, co kiedys miała nick Gabriele Solis i dużo innych, wiecie chodzi o tą gówniare, ktora nie ma co robic, nie ma przyjaciol wiec siedzi na necie i wkurza ludzi ;)

kovu93

oj bobra.... może już dajmy spokój ?

Phoebe123

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !! zamiast ,,dobra'' napisałam ,,bobra'' ha ha ha ha ha !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

przepraszam was jestem takim pizdojebem ze nie wiem co pisze :(

DevaKONTOZAWIESZONE

ku**** spi***** !!! nie podawaj się za mnie !!!! ale administrator na pewno coś z tobą zrobi.... nie martw się , już do niego pisałam !!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Ja też ze przeklinasz i spamujesz mała smarkata siostrzyczko!!! he he he he he he he he hi hi napisałam ,,ze'' zamiast ,,że'' hi hi hi ha ha ha he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he