Zawsze jak chcą puścić coś ważnego to zabierają nam Charmed! W tą sobotę też nie będzie!
Najwyraźniej Charmed ma małą oglądalność w porównaniu z innymi programami. Musimy zmusić cała Polskę aby co sobotę włączała polsat o 12:45 xD
,,zmusić'' << wiesz nie każdy ,,musi'' oglądać to badziewie , bo ty tak chcesz !! mnie nie zmusisz na pewno . specjalnie wyłączę wszystkie telewizory !
No ja też tak myślałam .Cleo , zmienna jesteś ....jeszcze nie tak dawno miałaś nick "Paige Matthews"
Cleo Ty jakas dzika jestes najpierw mowisz o super sa Charmed a potem powylaczam wszystkie tv?? <lol2> z CIebie;/;/
Nie no nie zawalajcie mnie...! Ta Cleo co pisała wyzej, to ta, co kiedys miała nick Gabriele Solis i dużo innych, wiecie chodzi o tą gówniare, ktora nie ma co robic, nie ma przyjaciol wiec siedzi na necie i wkurza ludzi ;)
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !! zamiast ,,dobra'' napisałam ,,bobra'' ha ha ha ha ha !
ku**** spi***** !!! nie podawaj się za mnie !!!! ale administrator na pewno coś z tobą zrobi.... nie martw się , już do niego pisałam !!