Właśnie dowiedziałam się, że Cole zginie już w następnym odcinku ;( ;( ;( Ja myślałam, że wydarzy się to w 5 sezonie... ;( To straszne ;( Aż mi smutno ;( Co o tym myslicie? Pisać ;* ;(
Tak, masz rację Cole w przyszłym odcinku zginie, ale powróci w sezonie 5 i jeszcze raz zostanie unicetwiony przez siostry! Mi też strasznie smutno:(
Może to i lepiej że zginie bo przez to że stał się zły go nienawidze może Coop będzie lepszy
Ale to już nie będzie to samo, zresztą Jason opuści Phoebe, gdy dowie się, że ta jest czarownicą.
Cole zginie na dobre dopiero w połowie 5 sezonu. Jeszcze w ostatnim odcinku 4 sezonu Cole powraca...
Po Cole'u będzie ten Jason, ale nie na długo- później Phoebe będzie jeszcze długo lawirowała (drugi mąż Dex w 8 sezonie), aż w końcu będzie pod koniec 8 sezonu ze wspomnianym Coopem.
wow Cole zginie w nastepnym odcinku :o ;d
dobrze wiedziec:D
a co z dzieckiem Phoebe , dalej ebdzie w ciazy?? :)
nie,dziecko "wybuchnie" w odcinku "womb rider" (przedostatni 4 serii).
smutno ze Cole zginie,ja chyba przestane ogladac;/
Cole zginie?? Ale lipa... Ogladam ten serial, tylko dlatego, ze Cole w nim wystepuje, zakochalam sie w tej postaci, zgadkowy i szalenczo zakochany w czarodziejce... jak on zginie to przestane ogladac ten serial;(
Ja Ci polecam oglądać następne sezony sa bardzo ciekawe, a koncowka 5 i 6 tajemniczy jest przez co chce sie jak najszybciej ogladac odcinek za odcinkiem
dagaty ja też tak mam:((przedtem oglądałam ten serial jak mi się nudziło w soboty aż do odcinka w którym pojawił się Cole,od tego czasu Czarodziejki to święto narodowe,nikt nie może mi przeszkadzać jak oglądam;)Zaraz sobie pooglądam filmiki na youtube z Colem i Phoebe,naprawdę fajne niektóre są;)