Dlaczego w ostatnim odcinku, który został wyemitowany u nas w kraju Andy umarł?? To jest straszne...
Domyślam się, że umarł on dzisiaj... Zgadza się? Chodzi o to, że znowu nie oglądałam tego odcinka... Czy może mi ktoś opowiedzieć, jak umarł Andy?
Andy został zabity przez demona, który wcielił się w policjanta po to aby odnaleźć czarodziejki. Andy próbował uratować siostry bo zorientował się że to jest demon i udało mu się tylko że sam stracił życie. :(
Kurde jest na maksa wkurzony.Czemu zabili Andyego ?Komu on przeszkadzał.
To była moja ulubiona postać.Ale przynajmniej zginął jak bohater.
A poza tym kto tu sieje deinformacje ze to ostatni odcinek w Polsce.
Przecież jutro Czarodziejki będą normalnie puszczane.
Nie, nie chodzi chyba o to że to ostatni odcinek wyemitowany w Polsce tylko o to, że ten odcinek był wyemitowany dzisiaj (ostatnio wyemitowany :))!!
dołanczam sie do was..... mimo, że nie ogladalam na biezaco to jednak polubilam Andy'ego i teraz bedzie mi smutno bez niego.... zwlaszcza kiedy sobie wyznali milosc i bylo tak piknie .... normalnie mialam nadzieje, ze jednak cofna czas i sie uda mi zabic tego demona bez ofiar z ich strony :(:(:(:(:(:(
Ale Prue tak bardzo sie nie zalamala. Pewnie usuneli jego posatc, bo nie mieli co z nim zrobic, bo gdyby zostal mezem Prue to tak dziwnie, mieszkalby z nimi i.. koniec sierialu by musial byc;). Znudzil sie producentom.. wedlug mnie:)
Hej no własnie glupio ze go zabili... fajny byl :( teraz troche bedzie glupio w tym filmie ale trudno nadal bede go ogladac :(
Nie piszcie, że znudził się producentom. Producenci, z góry mają popisane scenariusze, tak miało być i koniec.
a co będzie jak niedługo umrze Prue??? W tych odcinkach co są emitowane w soboty już niedługo Prue odejdzie :-( też mają pomysły... :-(
Ktoś tu pisał , że Prue nie przejęła się śmiercią Andiego , a ja myśle , że tak.Boli mnie jednak fakt , w jaki sposób siostry zapomniały o Prue kiedy zginęła.Po prostu tak jak by jej nigdy nie było : ( .A ta nowa Paige Matthews , ich przybrana sisotra grała jakaś Rose....... nie wiem dokładnie , ale w ciekawostkach czytałem , że o ta role starała się Jennifer Love Hewitt (Wy też chyba to czytaliście).Gdyby Jennifer grała Paige to by mi to troche osłodziło smutek po śmierci Prue , poniewasz lubie Love Hewitt.No al stało się inacze : (
Heh Mój ulubiony serial Nie widzialam od poczatku tylko od 18 odcinka Ma ktos moze linki do sciagniecia tego cudownego serialu?? Wolalabym z polskim lektorem :0
Oglądałam zdjęcia z filmu "Czarodziejki" już z tą nową Prue nawet ładna tylko troszkę za młodo wygląda jak na prawdziwą Prue :P ale i tak bedzie mi brakowało prawdziwej Prue Halliwell :]
Oglądałam zdjęcia z filmu "Czarodziejki" już z tą nową Prue nawet ładna tylko troszkę za młodo wygląda jak na prawdziwą Prue :P ale i tak bedzie mi brakowało prawdziwej Prue Halliwell :]
Też uważam że Pru przejełą się śmiercią Andyego.
Szkoda że to przejećie jest po nie w czasie.
Przecież ona z zimna krwią skazał go na śmierci wypowiadajać to zaklęcie przyspieszajace czas.Przecież mogła spróbować tak wszystko ustawić żeby nikomu nic się nie stało.
Ale najlepsza w dzisiejszym odcinku była Piper.
Jeszcze kilka odcinków temu płakała nad Lio i wogóle miłośc w rozkwicie a teraz miziała sie z jakimś innym.
Prue przejęła się jego śmiercią. Nie pokazywała tego po sobie ale się przejęła. Wystarczyło obejrzeć 1 odcinek 2 sezonu jak tam płakała chciała nawet zrezygnować z czarodziejstwa. A w trzecim sezonie kiedy była empatką i czuła emocje Phoebe i Cola( nie wiem jak to się pisze) powiedziała, że nie czuła się tak od śmierci Andego. A jak myslicie dlaczego nie mogła się związać z innym mężczyzna, bo wszystkich porównywała właśnie do niego.