PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

<spoilery><spoilery><spoilery><spoilery ><spoilery><spoilery><spoilery><spoi lery><spoilery><spoilery><spoilery>< spoilery><spoilery><spoilery><spoilery> <spoilery>

"Po raz pierwszy poznajemy Barbasa w 1 sezonie w odcinku "From Fear to Eternity", gdzie jest przedstawiony jako legendarna zła istota pojawiająca się raz na 1300 lat w piątek trzynastego."
właśnie ,PO RAZ PIERWSZY bo on pojawia się jeszcze w 6 odcinkach ...

Sezon 1
From Fear to Eternity
Sezon 2
Ms. Hellfire
Sezon 5
Sympathy For The Demon
Sezon 6
Crimes And Witch Demeanors
It's A Bad, Bad, Bad, Bad World Part 1
It's A Bad, Bad, Bad, Bad World Part 2
Sezon 7
A Call to Arms

te 1300 lat szybko mineło ;D czyżby fail twórców ?

i przy okazji ...czemu Piper nie użyła mocy ? mogła na niego przewrócić ta budkę albo po prostu uciec ... (potwór jest zamrażalny)
wkurzają mnie takie lamy co mają moce a tylko wrzeszczą :<

http://www.youtube.com/watch?v=XHQWo9IBVLM

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Nie jestem pewna ale Barbas się chyba jakos uwolnił... a co do Wendigo - Piper się bała, nie mogła na niego przewrócić budki przecież nie miałaby na tyle siły, poza tym wszystko się działo bardzo szybko. Swoją droga ciekawe czyTy byś sobie poradził mając moc :p

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

pewnie :D

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Godna podziwu pewność siebie xD

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

mając taką moc nawet bym do budki nie uciekał ,słyszę coś to od razu profilaktycznie zamrażam (noc ,nikt by nie widział) i w długą ;x

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Super pomysł, tyle, że przeciez Piper zaraz po tym jak coś usłyszała nie widziała jeszcze kto to jest, poza tym na początku nie miała tak rozwiniętego zamrażania, musiała być blisko zamrażanego obiektu - co jest pokazane w odcinku 6. ;)

ocenił(a) serial na 10
HollyShannen19

kto by to nie był to zamrożenie by mu nie zaszkodziło a może mi by uratowało życie ;x "musiała być blisko zamrażanego obiektu" o tym nie wiedziałem :o

ps ide spać xD haha

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Dobranoc xD
P.S. Gdyby go zamroziła i zwiała to nie byłoby odcinka, a moim zdaniem był całkiem niezły :D ;p

HollyShannen19

Ja gdzieś czytałem,nie wiem czy to prawda...że Piper początkowo mogła zamrażać osoby tylko na terenie zamkniętym,czyli w budynkach.
Na wolnej przestrzeni nie mogła tego uczynić.
Tak gdzieś czytałem :) nie wiem czy to prawda.

użytkownik usunięty
Damx123

Czytałem,że Piper na początku nie mogła zamrażać obiektów poza swoim obszarem (innymi słowy będąc przed domem nie była w stanie zamrozić obiektu znajdującego się np. w holu.) W początkowej fazie wszystko było uwarunkowane siłą demona/obiektu oraz jego położenia.

użytkownik usunięty
kamil665544

Jeśli mnie pamięć nie myli, Barbas-owi raz na 1300 lat umożliwiano mu przedostanie się do świata żywych. Później Barbas znalazł sposób aby ominąć ograniczającą go regułę. Uciekł z wymiaru niebytu.