Co sądzicie o Billy i grającej ją Kaley??? To temat w którym możecie wypowiadać się co o niej myślicie...
A więc ja uważam, że pojawienie sie w serialu Billy, jako podopiecznej Paige to super pomysł!!! Lubie ją (ale i tak najbardziej kocham Piper) ...jest młoda, tryska energią i zupełnie zmienia odcinki...a do tego ma fajny charakter :D
A co do Kaley to dobra aktorka! Idealnie pasuje do roli Billy...po prostu strzał w dziesiątkę...a do tego Kaley jest śliczna :)))
A ja właśnie jej nie lubię. Jest strasznie nieodpowiedzialna, denerwująca, co chwilę zawraca głowę, a Kaley kiepsko gra :/
Przez Głupią Billie zginie Paige i Phoebe więc nie wiem jak można Ją lubić dobrze że pierścień Coopa wszystko załatwi i Paige i Phoebe będą żyły
ja tam ją lubię.. ale Billie w połowie sezonu odwróci się od sióstr.. i przejdzie na złą stronę swojej siostry Christie. No i to co mówi damx to prawda...
w koncowym odcinku badz przed ostatnim (nie pamietam juz za dobrze) to wlasnie ona pomogla siostrom pokonac wlasna siostre
jesli chodzi ogolnie o jej postatc to taka typowa blondyneczka, poza tym nie przepadam za ta aktorka
lunie billie ale szkoda że od połowy sezonu bedzie wrogiem sióstr naszczęście wszystko sie fajnie skończyło szkoda tylko że to był ostatni odcinek czarodziejek
lubie billie ale szkoda że od połowy sezonu bedzie wrogiem sióstr naszczęście wszystko sie fajnie skończyło szkoda tylko że to był ostatni odcinek czarodziejek
Ja tam ja lubie mimo wszystko. A w końcu i tak zrozumiała swój błąd i pomogłą Czarodziejkom ^^
Też lubię Billy :D Oglądałam cały 8 sezon , ale nie będę spojlerować :D Ogólnie fajnie że Billy doszła do obsady w tym 8 sezonie :]
Ja też bardzo lubię Billy fajna jest i jako aktorkę Kaley w innym serialu pod tytułem Teoria wielkiego podrywu jako Penny.
ja również uważam że Billy pasuje do tej roli:)
I też najbardziej lubie Piper!