PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Co sądzicie o Billy i grającej ją Kaley??? To temat w którym możecie wypowiadać się co o niej myślicie...

A więc ja uważam, że pojawienie sie w serialu Billy, jako podopiecznej Paige to super pomysł!!! Lubie ją (ale i tak najbardziej kocham Piper) ...jest młoda, tryska energią i zupełnie zmienia odcinki...a do tego ma fajny charakter :D

A co do Kaley to dobra aktorka! Idealnie pasuje do roli Billy...po prostu strzał w dziesiątkę...a do tego Kaley jest śliczna :)))

Donna_Piper_Halliwell

Podpisuję się pod tym ręką i nogą, no prawie, bo od Piper wolę właśnie Billie ;]

ocenił(a) serial na 7
Kaz_Halliwell

Też polubiłam Billie:) Ciekawa postać, wnosi sporo świeżości do serialu.

reesee

A ja właśnie jej nie lubię. Jest strasznie nieodpowiedzialna, denerwująca, co chwilę zawraca głowę, a Kaley kiepsko gra :/

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Przez Głupią Billie zginie Paige i Phoebe więc nie wiem jak można Ją lubić dobrze że pierścień Coopa wszystko załatwi i Paige i Phoebe będą żyły

damx388

ja tam ją lubię.. ale Billie w połowie sezonu odwróci się od sióstr.. i przejdzie na złą stronę swojej siostry Christie. No i to co mówi damx to prawda...

Leo_Wyatt

w koncowym odcinku badz przed ostatnim (nie pamietam juz za dobrze) to wlasnie ona pomogla siostrom pokonac wlasna siostre

jesli chodzi ogolnie o jej postatc to taka typowa blondyneczka, poza tym nie przepadam za ta aktorka

Donna_Piper_Halliwell

lunie billie ale szkoda że od połowy sezonu bedzie wrogiem sióstr naszczęście wszystko sie fajnie skończyło szkoda tylko że to był ostatni odcinek czarodziejek

Donna_Piper_Halliwell

lubie billie ale szkoda że od połowy sezonu bedzie wrogiem sióstr naszczęście wszystko sie fajnie skończyło szkoda tylko że to był ostatni odcinek czarodziejek

ocenił(a) serial na 7
Donna_Piper_Halliwell

Ja tam ja lubie mimo wszystko. A w końcu i tak zrozumiała swój błąd i pomogłą Czarodziejkom ^^

ocenił(a) serial na 10
kluska92

Też lubię Billy :D Oglądałam cały 8 sezon , ale nie będę spojlerować :D Ogólnie fajnie że Billy doszła do obsady w tym 8 sezonie :]

ocenił(a) serial na 10
Kama06

Ja też bardzo lubię Billy fajna jest i jako aktorkę Kaley w innym serialu pod tytułem Teoria wielkiego podrywu jako Penny.

Zbuntowany_RBD

Ja lubię Kaley,ale za Billy nie przepadam.Po prostu mnie irytuje.

ocenił(a) serial na 10
Donna_Piper_Halliwell

ja również uważam że Billy pasuje do tej roli:)
I też najbardziej lubie Piper!

jesse_b

:D!!! Witam w klubie...:)))

/za króóóóóóóótki/

użytkownik usunięty
Donna_Piper_Halliwell

Kaley bardzo pasuje do roli Billie:)
bardzo ją polubiłem;P