Mam pytanko ludzie! Pomocy! Czy Prue kiedykolwiek w tym serialu miała blond włosy??? Ale w tych odcinkach co leciały wcześniej, bo ja nie oglądałam Czarodziejek od samego początku. Chodzi mi o odcinki od pierwszego do teraźniejszych. Czy była kiedykolwiek w tych odcinkach blondynką z włosami do połowy pleców??? To dla mnie bardzo ważne! Z góry dziekuję za odpowiedź, pozdrawiam
Tak Prue kiedyś była blondynką.
Przecztyaj opis odcinka to było chyba w 2 sezonie
http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez2/202.htm to link
Akurat zdjęcia teraz nie mogę znaleźć, ale była w jednym odcinku.
A to nie był czasem motyw, jak przeniosły się w przyszłość? I Prue miałabyć samotną buissneswoman? ;]
a który to był odc i jakiego sezonu?? jeśli możana zapytać? i jaki sezon idzie teraz na polsacie rano?
Hej a nie wydaje wam sie ze ten odcinek polsat ominal?? Ogladam Charmed na okraglo i w poprzednim tygodiu (22-29.07) nie widzialem tego odcinka. W środę lecial pierwszy drugiej serii. W czwartek ten ztym obrazem. W piątek z demonem wchlaniajacym ludzi na koncertach. To gdzie drugi odcinek drugiej serii??
Heh ale on był DRUGIM odcinkiem w drugiej serii więc czego polsat tak je zmieszał??? Pamietam że przed tym odcinkiem w drugiej serii piper powiedziała do leo cos ze "przeciez mamy sie pobrac i miec dziecko" kiedy tak sie awanturowali o to ze za malo sie spotykaja. Sam wtedy nie wiedzialem osso chossi