Jak macie jakies pytania, czy uwagi piszcie tutaj! Ja mam pytanie w ktorm odcinku pojawil sie Leo?
Nieprawda. Leo pokazał się po raz pierwszy w odcinku 1x03 "Thank you for not Morphing", ale został tylko krótko przedstawiony na koniec odcinka. To na tyle.
Charmed zajelo drugie miejsce w swiecie seriali :P to pewnie, przez mnie bo wyslalem smsa :P a wy wysylacie?
A mam jeszcze jedne pytanie: Kiedy i jak czarodziejki odkryly, ze moga sie porozumiewac z np. babcia, czy mama?
w pierwszych odcinkach wezwały Melinde Warren po jakimś czasie pokazała im sie zmarła babcia a skontaktowały sie z nią dopiero około 3 sezonu
Moje kolejne pytanie :P dlaczego w 8 sezonie babcia i mama normaln ie mieszkaja w domu, ale jednak prue nie moze byc nawet duchem na chwile ? Why? I don't understand.
To teraz moje pytanie :P
Który odcinek4 serii dzisiaj będzie emitowany w Polsacie ??
dzisiaj był odcinek 3- Enter the demon, mimo ze tydzien temy byl odcinek 4-size matters , poprostu cos im sie namieszało;D a do grzeska: one nie były zywe tylko materialne. prue nie byla z nimi bo shannen doherty powiedziala ze nie wroci juz do tego serialu nawet w postaci ducha... niestety;D
to wiem , ze shanen powiedziala nie! ale jak wytlumaczyli w serialu to , ze nie ma ducha Prue? :)
powiedzieli czarodziejkom, ze to za wczesnie na spotkanie z prue, ze musza sie pogodzic ze odeszła! napewno widziales to kilka odcinkow temu:D i nic sie zapewne do konca sezonow nie zmieniło;D
Właściwie pisząc o Prue dostała swoją szansę, bo gdyby nie wyrzucili jej z charmed to nie bylaby w beverly hills(czy jak to sie pisze) :)
Ale w Beverly Hills grała od 1990 do 1995, a w czarodziejkach od 1998 do 2001;) tak więc było na odwrót;D po odejściu z Beverly Hills poszła do Czarodziejek=)
aha :) a wicie moze w jakich filmach gra shannen? bo ta rose mcgowan czy jakos tak gra w nowym filmie, zapomnialem tytylu
Rose ostatnio grała w 2 częściach Grindhausa:
Grindhouse: Death Proof (Grindhouse vol. 1)
Grindhouse: Planet Terror (Grindhouse vol. 2)
A co do Shanen to nie wiem.
http://test.4free.pl/test/385365/23926 ile macie punktow? ja mialem max 45 na 45 punktow :)
wystarczy ze wejdziesz na http://www.filmweb.pl/Shannen+Doherty,filmografia,Person,id=40938 i masz wypisane wszystkie filmy w których grała! ;)
Napisane jest obok, że to zdjęcia archiwalne to oznacza ze moze pojawic sie na zdjęciach, różych zwiastunach albo cokolwiek podobnego przez wszystkie sezony. nie gra juz w tym filmie, ale to co zdążyli jej zrobić za życia Prue może być wykorzystane póżniej;)
Kiedy Pheobe zaczela lewitowac? :) A i jakos sie juz przyzwyczailem do smierci Prue :) chociaz szkoda :P
ja już pisałam i nic nie dali:((( ja jeszcze ani razu nie widziałam żeby dali jakiś artykuł albo plakat
Dostałeś ale ze świata seriali?! Co zrobiłeś żeby dostać?.. Podpowiedz mi co mam zrobić żeby też dostać?!