PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51415
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jak macie jakies pytania, czy uwagi piszcie tutaj! Ja mam pytanie w ktorm odcinku pojawil sie Leo?

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

nie wiem w ktorym odcinku dokladnie ale na pewno w drugiej serii;p

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Nieprawda. Leo pokazał się po raz pierwszy w odcinku 1x03 "Thank you for not Morphing", ale został tylko krótko przedstawiony na koniec odcinka. To na tyle.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Charmed zajelo drugie miejsce w swiecie seriali :P to pewnie, przez mnie bo wyslalem smsa :P a wy wysylacie?

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

No to chyba że wysłałam a tak na dokładkę to nie 1 tylko 21 a kiedyś 40

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Leo pojawił sie juz na początku 1 sezonu jako robotnik w domu czarodziejek

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

A mam jeszcze jedne pytanie: Kiedy i jak czarodziejki odkryly, ze moga sie porozumiewac z np. babcia, czy mama?

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

w pierwszych odcinkach wezwały Melinde Warren po jakimś czasie pokazała im sie zmarła babcia a skontaktowały sie z nią dopiero około 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Moje kolejne pytanie :P dlaczego w 8 sezonie babcia i mama normaln ie mieszkaja w domu, ale jednak prue nie moze byc nawet duchem na chwile ? Why? I don't understand.

ocenił(a) serial na 9
grzesiek134

To teraz moje pytanie :P
Który odcinek4 serii dzisiaj będzie emitowany w Polsacie ??

ocenił(a) serial na 10
xmaluszekx

dzisiaj był odcinek 3- Enter the demon, mimo ze tydzien temy byl odcinek 4-size matters , poprostu cos im sie namieszało;D a do grzeska: one nie były zywe tylko materialne. prue nie byla z nimi bo shannen doherty powiedziala ze nie wroci juz do tego serialu nawet w postaci ducha... niestety;D

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

to wiem , ze shanen powiedziala nie! ale jak wytlumaczyli w serialu to , ze nie ma ducha Prue? :)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

powiedzieli czarodziejkom, ze to za wczesnie na spotkanie z prue, ze musza sie pogodzic ze odeszła! napewno widziales to kilka odcinkow temu:D i nic sie zapewne do konca sezonow nie zmieniło;D

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

hehe pewnie tak a szkoda :) fajnie by bylo znowu zobaczyc prue

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Właściwie pisząc o Prue dostała swoją szansę, bo gdyby nie wyrzucili jej z charmed to nie bylaby w beverly hills(czy jak to sie pisze) :)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Ale w Beverly Hills grała od 1990 do 1995, a w czarodziejkach od 1998 do 2001;) tak więc było na odwrót;D po odejściu z Beverly Hills poszła do Czarodziejek=)

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

aha :) a wicie moze w jakich filmach gra shannen? bo ta rose mcgowan czy jakos tak gra w nowym filmie, zapomnialem tytylu

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Rose ostatnio grała w 2 częściach Grindhausa:
Grindhouse: Death Proof (Grindhouse vol. 1)
Grindhouse: Planet Terror (Grindhouse vol. 2)
A co do Shanen to nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

http://test.4free.pl/test/385365/23926 ile macie punktow? ja mialem max 45 na 45 punktow :)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

wystarczy ze wejdziesz na http://www.filmweb.pl/Shannen+Doherty,filmografia,Person,id=40938 i masz wypisane wszystkie filmy w których grała! ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

no faktycznie, nie pomyslalem o tym :) dzieki

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

a czemu Shannen ma w filmografii napisane charmed 1998-2006 ?

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Napisane jest obok, że to zdjęcia archiwalne to oznacza ze moze pojawic sie na zdjęciach, różych zwiastunach albo cokolwiek podobnego przez wszystkie sezony. nie gra juz w tym filmie, ale to co zdążyli jej zrobić za życia Prue może być wykorzystane póżniej;)

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

Ja mialam w tym teście 44 na 45 ;) machnęłam sie na jednym pytaniu;p

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Kiedy Pheobe zaczela lewitowac? :) A i jakos sie juz przyzwyczailem do smierci Prue :) chociaz szkoda :P

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Phoebe zaczęła lewitować w 1 odcinku 3 serii ("Honeymoon's over")
pozdro;)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

napisze do swiata serialu, zeby umiescili jakis artykul o charmed :)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

ja już pisałam i nic nie dali:((( ja jeszcze ani razu nie widziałam żeby dali jakiś artykuł albo plakat

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Dostałem zdjęcie i autografy 3 czarodziejek. Szkoda, ze Prue nie ma tam.

grzesiek134

Dostałeś ale ze świata seriali?! Co zrobiłeś żeby dostać?.. Podpowiedz mi co mam zrobić żeby też dostać?!

ocenił(a) serial na 10
Piper25

odezwij sie na maila mojego to ci powiem wszystko :) grzesiek134@o2.pl