PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

takie ciekawostki można znaleźć o Charmed... naprawdę śmieszne :D

# Po drugim sezonie chcieli już wyrzucić Shannen Doherty, ale ona miała podpisany kontrakt do trzeciego sezonu.

# Sezon 3, odcinek 3 Once Upon a Time

Pierwszy fantastyczny odcinek tego sezonu.

Leo_Wyatt

Jaki serial, tacy wielbiciele. Śmieszny jesteś ty i te bzdury co są
powypisywane...

Phoebe123

skąd ta agresja??? weź coś na uspokojenie! :)

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Oj 123, ty masz chyba jakąś manię.. Siedzisz na tym forum częściej niż ja, no naprawdę nie widziałam, żeby ktoś tak okazywał niechęć do serialu przesiadując bez przerwy na jego forum. Poza tym pomylił się ktoś odpowiedzialny za tę stronę, i nie ma to nic wspólnego z tym jakie jest Charmed.
Leo, nie martw się, w opisie kiedyś napisali: Cole, Dan i Piper to trzy z pozoru normalne siostry... Na szczęście w końcu ktoś to skasował. Z wendigo natomist ktoś zrobił czarownicę. No cóż przynajmniej można się pośmiać. Pozdrawiam Cię:)

HollyShannen19

HollyShannen19 :) to co mówisz to śmieszne no ale i takie rzeczy się zdarzają chociaż ktoś nad tym czuwa i powinien czegoś takiego nie dopuszczać. Nie mniej jednak dziękuje za odzew! No a co do 123... to nie pozostaje mi nic jak zgodzić się z Tobą :) Pozdrawiam Ciepło! :)

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

To prawda że chcieli ją wyżucić bo jakoś nie wierze.
pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10

Cole, Dan i Piper siostrami, dobre. Po prostu mnie tym zastrzeliłaś HollyShannen19! Chyba umrę ze śmiechu xDD. A co do Shannen Doherty to są różne wersje - jedna, że chcieli ją wyrzucić po 2 sezonie, a druga, że ona sama chciała odejść po drugim sezonie, ale miała podpisany kontrakt do końca trzeciego.