takie ciekawostki można znaleźć o Charmed... naprawdę śmieszne :D
# Po drugim sezonie chcieli już wyrzucić Shannen Doherty, ale ona miała podpisany kontrakt do trzeciego sezonu.
# Sezon 3, odcinek 3 Once Upon a Time
Pierwszy fantastyczny odcinek tego sezonu.
Oj 123, ty masz chyba jakąś manię.. Siedzisz na tym forum częściej niż ja, no naprawdę nie widziałam, żeby ktoś tak okazywał niechęć do serialu przesiadując bez przerwy na jego forum. Poza tym pomylił się ktoś odpowiedzialny za tę stronę, i nie ma to nic wspólnego z tym jakie jest Charmed.
Leo, nie martw się, w opisie kiedyś napisali: Cole, Dan i Piper to trzy z pozoru normalne siostry... Na szczęście w końcu ktoś to skasował. Z wendigo natomist ktoś zrobił czarownicę. No cóż przynajmniej można się pośmiać. Pozdrawiam Cię:)
HollyShannen19 :) to co mówisz to śmieszne no ale i takie rzeczy się zdarzają chociaż ktoś nad tym czuwa i powinien czegoś takiego nie dopuszczać. Nie mniej jednak dziękuje za odzew! No a co do 123... to nie pozostaje mi nic jak zgodzić się z Tobą :) Pozdrawiam Ciepło! :)
Cole, Dan i Piper siostrami, dobre. Po prostu mnie tym zastrzeliłaś HollyShannen19! Chyba umrę ze śmiechu xDD. A co do Shannen Doherty to są różne wersje - jedna, że chcieli ją wyrzucić po 2 sezonie, a druga, że ona sama chciała odejść po drugim sezonie, ale miała podpisany kontrakt do końca trzeciego.