Uwielbiam Paige. Moim zdaniem godnie zastępuje Prue, ale wciąż słysze i czytam wielu uwag. Więc głosujcie na nią od 1 - 6 punktów.
MÓJ GŁOS: 6
Wcześniej nie zbyt mi sie podobała ale teraz bardzo ją polubiłam, jednak jak bym miała wybierać między Paige a Prue to wybrałabym tą drugą.
Mój głos: 5
ja też wole Prue niz Paige ale Paige jest równiez fajna:)) już przyzwyczaiłem się o niej:)) ale ciagle brak mi Prue dobrze że sa powtórki...
Ale odcinka w którym umiera Prue chyba nie przeżyje!!!!
Ja daję 1.
Nie zrozumcie mnie żle, nie jestem jakiś zagorzałą antyfanką Rose (Paige).
Poprostu nie podoba mi się jej gra aktorska, zachowanie, mimika, ruchy itd...
I zgadzam sie z Leo, ja chyba równiez nie przezyje odcinka ze śmiercią Prue ;(
Też wolę Prue, o wiele lepiej gra od Paige. Ogólnie to Shannen jest moją ulubioną aktorką, kiedy oglądałam w zeszłe wakacje czarodziejki i były pierwsze odcinki z Paige to ten serial wydał mi się nudny. Tak więc 3 pierwsze sezony wymiatają :D
Głos na Paige 2/6 (a niech jej będzie)
Głos na Prue 10/6
1-3 sezon są swietne:)) dzisiejszy odcinek udowodnił to że Prue jest niezastapiona:)) za niedlugo będa nowe odcinki z Paige. Żal mi strasznie że Prue już nie gra;(((( strasznie fajny film ale brakuje mi jej!!!!!!!!!! DZISIEJSZY ODCINEK BYŁ ŚWIETNY:D:D:D:D
Zgadzam sie z tobą Leo, wszystkie odcinki z Prue są super zwłaszcza 3 sezon. Ona jest najlepszą, najsilniejszą i moją ulubioną czarodziejką. Szkoda że nie grała we wszystkich sezonach;) Chociaż Paige też jest fajna ale to nie to samo co Prue.
No nie wiem jak ją ocenić, z poczatku bardzo nie lubiłam Paige, teraz już darzę ją większą sympatią, ale mimo wszystko wolałam Prue. Ogólnie oceniam Paige 4/6
pzdr:*
Ja jeszcze ocenię...
Paige jest według mnie bardzo fajna, jednak wolę Prue. W ogóle bardzo lubię Shannen.
Głos na Paige: 5/6
Pozdrawiam fanów Charmed :*