PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Uwielbiam Paige. Moim zdaniem godnie zastępuje Prue, ale wciąż słysze i czytam wielu uwag. Więc głosujcie na nią od 1 - 6 punktów.

MÓJ GŁOS: 6

ocenił(a) serial na 8
Rikki13

Wcześniej nie zbyt mi sie podobała ale teraz bardzo ją polubiłam, jednak jak bym miała wybierać między Paige a Prue to wybrałabym tą drugą.
Mój głos: 5

_Soledad_

ja też wole Prue niz Paige ale Paige jest równiez fajna:)) już przyzwyczaiłem się o niej:)) ale ciagle brak mi Prue dobrze że sa powtórki...
Ale odcinka w którym umiera Prue chyba nie przeżyje!!!!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Ja daję 1.
Nie zrozumcie mnie żle, nie jestem jakiś zagorzałą antyfanką Rose (Paige).
Poprostu nie podoba mi się jej gra aktorska, zachowanie, mimika, ruchy itd...

I zgadzam sie z Leo, ja chyba równiez nie przezyje odcinka ze śmiercią Prue ;(

ocenił(a) serial na 8
Prue_Halliwell

Też wolę Prue, o wiele lepiej gra od Paige. Ogólnie to Shannen jest moją ulubioną aktorką, kiedy oglądałam w zeszłe wakacje czarodziejki i były pierwsze odcinki z Paige to ten serial wydał mi się nudny. Tak więc 3 pierwsze sezony wymiatają :D
Głos na Paige 2/6 (a niech jej będzie)
Głos na Prue 10/6

Oldzia_

paige - 10000p

Phoebe123

1-3 sezon są swietne:)) dzisiejszy odcinek udowodnił to że Prue jest niezastapiona:)) za niedlugo będa nowe odcinki z Paige. Żal mi strasznie że Prue już nie gra;(((( strasznie fajny film ale brakuje mi jej!!!!!!!!!! DZISIEJSZY ODCINEK BYŁ ŚWIETNY:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Zgadzam sie z tobą Leo, wszystkie odcinki z Prue są super zwłaszcza 3 sezon. Ona jest najlepszą, najsilniejszą i moją ulubioną czarodziejką. Szkoda że nie grała we wszystkich sezonach;) Chociaż Paige też jest fajna ale to nie to samo co Prue.

ocenił(a) serial na 10
Rikki13

W skali 1 do 6 oceniam ją na 6 bo jest śmieszna ( w sensie zabawna)
pzdr

ocenił(a) serial na 10
Volf12

No nie wiem jak ją ocenić, z poczatku bardzo nie lubiłam Paige, teraz już darzę ją większą sympatią, ale mimo wszystko wolałam Prue. Ogólnie oceniam Paige 4/6
pzdr:*

Bellamy

A ja bardziej lubię Paige od Prue. Paige jest chyba bardziej zabawniejsza.

Lina_senpai

Cieszę się że każdy wyraził swoją opinię tzn. jeszcze nie każdy POZDRAWIAM FANÓW PAIGE I PRUE PAPA!

Rikki13

Ja jeszcze ocenię...
Paige jest według mnie bardzo fajna, jednak wolę Prue. W ogóle bardzo lubię Shannen.
Głos na Paige: 5/6
Pozdrawiam fanów Charmed :*

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Widze ze bardzo tu dożo fanów Prue i Shannen więc może wpadniecie na www.shannendoherty.dbv.pl?
pozdr. dla wszystkich fanów :**