PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Wczoraj był chyba odcinek 51, dziś 64.
Czy ktoś mógłby napisać, co się wydarzyło w ciągu tych kilku odcinków?
Szczególnie jeśli chodzi o Phoebe i Cole'a

Sol89

wczoraj były dwa odcinki powturki które chyba skończą sie a dziś był ciąg dalszy co sobote jest ciąg dalszy odcinki zaczeły się półtora może 2 lata temu ja oglądam od 1 odcinka

jupiter_5

a wczoraj pru pomogła demonowi winsentorowi on oddał jej swoje przekleństwo jej czyli dar empatji pomogła mu zaklęciem "koniec empaty roli niechaj go już nic nie boli"

jupiter_5

w drugim wczorajszym odcinku walczyły z baltazarem czyli colem turnerem odcięły mu kawałek skóry z mięsem do wywaru unicestwienia demon nienawiści wszedł w niego i nim walczył cool nie chciał walczyć i triada go pochłonęła on ją unicestwił

ocenił(a) serial na 10
jupiter_5

Dzisiejszy i wczorajsze odcinki widziałam, chodzi mi o to, że między nimi jest 13 odcinków przerwy

Sol89

no tak bo do 51 odc na polsacie co lecial o 10 ... to byly juz tylko powtorki 1 sezonu przez wakacje. koniec wakajci koniec powtorek i nie zdazylo dojsc do 64 niestety ja tez nie wiem co sie dzialo w tym odcinkach przerwy bo nie ogladalam od poczatku :)

Sol89

No ja też jestem bardzo ciekawa co się wydarzyło w między czasie

ocenił(a) serial na 10
agusiek303

Czyli nikt nie wie? :(

ocenił(a) serial na 10
Sol89

Dokładnie nie wiem co między nimi się działo, ale tu masz link gdzie znajdziesz ogólne opisy odcinków 3 sezonu czyli opisy interesujących cię odcinków są tam zawarte. Pozdrawiam.

http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez3/sezon3.htm