PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Wracaam :DD
Tak wiec co zamiast najlepszego serialu"charmed" puszcza w Polsacie?? Kolejne odcinki Buffy ? ;/ Czy ktos juz wie? :D

Isabel_Evans

jutro będzie wiadomo bo wychodzą kolejne numery różnych gazet :)

użytkownik usunięty
Isabel_Evans

2 stycznia będą Krzyżacy a w następnym wygodniu o 13.00 Swiatowe rekordu Guinesa czy jakoś tak :)

użytkownik usunięty
Isabel_Evans

więc w najbilższym czasie nie planują żadnego serialu :(

eh :(

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Oemgje ;/ Jedno gorsze od drugiego ;/// juz lepsza ta Buffy z krzywym nosem <lol2> :D

użytkownik usunięty
Isabel_Evans

A ja bym bardzo chciał żeby puścili Buffy. I wcale nie ma krzywego nosa xD

ocenił(a) serial na 10

Moze az tak krzywego nie ma :P ale ma taka szpice jak stożek graniasty :lol2: xdd. Nie no wczoraj sie jej przygladalam i nie jest az tak brzydka .. tzn nie byla bo teraz wyglada ... ouhh :D

ocenił(a) serial na 8
Isabel_Evans

A ja tam bym wolała stare BH90210 ;) Akurat przed powtórką nowego by było.

ocenił(a) serial na 10
Isabel_Evans

blech... ja jakoś Buffy nie lubię.xD ale Charmed też się "zdziadziało" odkąd nie ma Colea.

ocenił(a) serial na 8
sikwomen

no dokladnie bez Cola to juz nie to samo

ocenił(a) serial na 10
LaCandy

Natomiast ja nie podzielam waszego entuzjazmu :D Kiedy Cole odszedl z obsady - o jeja jak sobie przypomne jak sie cieszylam :D Kolezanke wysmialam ktora stwierdzila "On będzie dobry, zostanie do ostatniego odcinka" hahah :D Wtedy energia mnie roz* :DD rozsadzala ;P

Isabel_Evans

Buffy ma krzywy nos tylko pudrem jej zakrywają ale w 4 sezonie to najładniej wygląda.A po czarodziejkach powinni puścić baverlly hills tylko od tego sezonu gdzie zaczyna tiffani grać albo melrose space.

ocenił(a) serial na 10
martin8

Witam tak potwierdzam że będzie leciało Światowe rekordy Guinnessa a tu macie link http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/23,20100109,3,1,st,dz,go,cpr.html i po prostu szukacie nic prostszego. I bardzo chciałbym żeby leciał zamiast Charmed serial baverlly hills 90210 od 6 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

Nie lubie BH :D Niech puszcza cos nowego, Buffy tez jest juz nudna :)