Wracaam :DD
Tak wiec co zamiast najlepszego serialu"charmed" puszcza w Polsacie?? Kolejne odcinki Buffy ? ;/ Czy ktos juz wie? :D
2 stycznia będą Krzyżacy a w następnym wygodniu o 13.00 Swiatowe rekordu Guinesa czy jakoś tak :)
Oemgje ;/ Jedno gorsze od drugiego ;/// juz lepsza ta Buffy z krzywym nosem <lol2> :D
Moze az tak krzywego nie ma :P ale ma taka szpice jak stożek graniasty :lol2: xdd. Nie no wczoraj sie jej przygladalam i nie jest az tak brzydka .. tzn nie byla bo teraz wyglada ... ouhh :D
blech... ja jakoś Buffy nie lubię.xD ale Charmed też się "zdziadziało" odkąd nie ma Colea.
Natomiast ja nie podzielam waszego entuzjazmu :D Kiedy Cole odszedl z obsady - o jeja jak sobie przypomne jak sie cieszylam :D Kolezanke wysmialam ktora stwierdzila "On będzie dobry, zostanie do ostatniego odcinka" hahah :D Wtedy energia mnie roz* :DD rozsadzala ;P
Buffy ma krzywy nos tylko pudrem jej zakrywają ale w 4 sezonie to najładniej wygląda.A po czarodziejkach powinni puścić baverlly hills tylko od tego sezonu gdzie zaczyna tiffani grać albo melrose space.
Witam tak potwierdzam że będzie leciało Światowe rekordy Guinnessa a tu macie link http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/23,20100109,3,1,st,dz,go,cpr.html i po prostu szukacie nic prostszego. I bardzo chciałbym żeby leciał zamiast Charmed serial baverlly hills 90210 od 6 sezonu.