PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51390
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

widzieliście jak On płakał?miłość zwycięży wszystko!wzruszyla mnie ta scena bo płacząc miał przed oczami Pheobe.
gregor

ocenił(a) serial na 10
gregor07

Szkoda mi go bo bardzo go lubie. No ale w koncu beda razem. Ich miłosc przetrwa.

Anusia16

Nie bardzo przetrwa bo siostry go unicestwią, w chyba 5.sezonie. No ale przez 4 sezon jeszcze będą razem :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Wiem. Unicestwiął go w 100 odcinku czyli w 5 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Jak to unicestwią. Ja nie chcę. Fajna para z nich. A jak płakał to, aż się serce ściska, aż chce się go przytulić i pocieszyć :)
A tak w ogóle to dlaczego go unicestwią ?

ocenił(a) serial na 10
NoX_4

Bo przeszedł na złą stronę.......... Tez uwazam ze fajna para z nich :) A jak płakał to racja za serducho sciskała i miało ochote sie go przytulic.

Anusia16

Zgadzam się zgadzam...ehhh w ogóle jak facet płacze to jest to wzruszające :)
A Cole i Phoebe bardzo ładnie razem wygladają...szkoda że to się tak zakończy :(

gregor07

No właśnie... Ja myślałem, że da Mu szanse, że zrozumie, że robił to dla Ojca, a Ona... Po prostu rozbiła ten wywar/eliksir...

ocenił(a) serial na 10
darek1810

No ale ona nie wiedział ze on to zrobił aby odzyskac dusze ojca....ale nie potrzebnie rozbiła ten kielich z wywarem. No ale w 22 odcinku bedzie go ratowac razem z Leo.

ocenił(a) serial na 10
Anusia16

A tak w ogóle to oni będą mieć dziecko ?
Tak toby przynajmniej jakąś pamiątkę miała.

ocenił(a) serial na 10
NoX_4

Beda mieli dziecko, ale z tego co wiem to zostanie zabite przez demona czy cos takiego.

ocenił(a) serial na 10
Anusia16

Lipa :(
Gdyby żyło toby było fajnie.
A tak w ogóle czy syn czarodziejki ma jakieś zdolności magiczne ?

ocenił(a) serial na 10
NoX_4

Po pierwsze jest to demoniczne dziecko gdyby sie urodziło to byłoby najpotężniejszym demonem na świecie ale zostało odebrane przez jakąś demoniczną kobietę tylko nie pamiętam jak sie nazywa, jeszcze jak było w brzuchu Phoebe czyli sie wogóle nie urodziło. Ponieważ tak jakby ten demon przejął od Phoebe to dziecko czyli teraz ona miało w brzuchu dziecko i wtedy siostry postanowiły ją unicestwić wraz z demonicznym dzieckiem.

ocenił(a) serial na 10
Chidori_Kaname

Trochę to skomplikowane szczerze mówiąc.

NoX_4

To proste, tylko Piper tak skomplikowanie wyszło.
Phoebe i Cole w 14 odcinku 4 sezonu wezmą ślub. Udzieli im go mroczny duchowny, więc dziecko które zrodzi się z takiego związku będzie złe. Ponieważ jego ojcem jest Władca podziemia (The Source), czyli Cole, a matką jedna z Czarodziejek, normalne, że będzie najpotężniejszym demonem. Właśnie dlatego wyrocznia kolejnych władców podziemia - Seer (Jasnowidząca), wpadła na pomysł, by ukraść owo potężne dziecko i dzięki magii umieścić je w swoim łonie. Dzięki temu przejmie jego moce i będzie w stanie zostać nowym Władcą zła.
Czarodziejki natomiast urodziły się po to by pokonać Władcę zła - to ich przeznaczenie. W 19 odc. unicestwią Cole'a, a potem muszą zabić Seer. Uczynią to podczas jej koronacji na The Source, wysadzając w powietrze dziecko, Seer i najpotężniejsze demony, które znajdują się w pobliżu Seer.
W ten sposób problem Władcy świata ciemności jest rozwiązany, bo nie ostał się żaden wystarczająco potężny demon (to zdarzy się w 20 odcinku 4 sezonu).

ocenił(a) serial na 10
katkaf

A tak w ogóle to czy Phoebe będzie z kimś po śmierci Cole'a ?

ocenił(a) serial na 10
NoX_4

Tak bedzie a nawet zostanie zona Coopa.Z tego co wiem jest on kupidynem czy cos takiego.

ocenił(a) serial na 10
Anusia16

A fajny chociaż będzie ? No i jak go pozna ?