widzieliście jak On płakał?miłość zwycięży wszystko!wzruszyla mnie ta scena bo płacząc miał przed oczami Pheobe.
gregor
Szkoda mi go bo bardzo go lubie. No ale w koncu beda razem. Ich miłosc przetrwa.
Nie bardzo przetrwa bo siostry go unicestwią, w chyba 5.sezonie. No ale przez 4 sezon jeszcze będą razem :)
Jak to unicestwią. Ja nie chcę. Fajna para z nich. A jak płakał to, aż się serce ściska, aż chce się go przytulić i pocieszyć :)
A tak w ogóle to dlaczego go unicestwią ?
Bo przeszedł na złą stronę.......... Tez uwazam ze fajna para z nich :) A jak płakał to racja za serducho sciskała i miało ochote sie go przytulic.
Zgadzam się zgadzam...ehhh w ogóle jak facet płacze to jest to wzruszające :)
A Cole i Phoebe bardzo ładnie razem wygladają...szkoda że to się tak zakończy :(
No właśnie... Ja myślałem, że da Mu szanse, że zrozumie, że robił to dla Ojca, a Ona... Po prostu rozbiła ten wywar/eliksir...
No ale ona nie wiedział ze on to zrobił aby odzyskac dusze ojca....ale nie potrzebnie rozbiła ten kielich z wywarem. No ale w 22 odcinku bedzie go ratowac razem z Leo.
A tak w ogóle to oni będą mieć dziecko ?
Tak toby przynajmniej jakąś pamiątkę miała.
Beda mieli dziecko, ale z tego co wiem to zostanie zabite przez demona czy cos takiego.
Lipa :(
Gdyby żyło toby było fajnie.
A tak w ogóle czy syn czarodziejki ma jakieś zdolności magiczne ?
Po pierwsze jest to demoniczne dziecko gdyby sie urodziło to byłoby najpotężniejszym demonem na świecie ale zostało odebrane przez jakąś demoniczną kobietę tylko nie pamiętam jak sie nazywa, jeszcze jak było w brzuchu Phoebe czyli sie wogóle nie urodziło. Ponieważ tak jakby ten demon przejął od Phoebe to dziecko czyli teraz ona miało w brzuchu dziecko i wtedy siostry postanowiły ją unicestwić wraz z demonicznym dzieckiem.
To proste, tylko Piper tak skomplikowanie wyszło.
Phoebe i Cole w 14 odcinku 4 sezonu wezmą ślub. Udzieli im go mroczny duchowny, więc dziecko które zrodzi się z takiego związku będzie złe. Ponieważ jego ojcem jest Władca podziemia (The Source), czyli Cole, a matką jedna z Czarodziejek, normalne, że będzie najpotężniejszym demonem. Właśnie dlatego wyrocznia kolejnych władców podziemia - Seer (Jasnowidząca), wpadła na pomysł, by ukraść owo potężne dziecko i dzięki magii umieścić je w swoim łonie. Dzięki temu przejmie jego moce i będzie w stanie zostać nowym Władcą zła.
Czarodziejki natomiast urodziły się po to by pokonać Władcę zła - to ich przeznaczenie. W 19 odc. unicestwią Cole'a, a potem muszą zabić Seer. Uczynią to podczas jej koronacji na The Source, wysadzając w powietrze dziecko, Seer i najpotężniejsze demony, które znajdują się w pobliżu Seer.
W ten sposób problem Władcy świata ciemności jest rozwiązany, bo nie ostał się żaden wystarczająco potężny demon (to zdarzy się w 20 odcinku 4 sezonu).
Tak bedzie a nawet zostanie zona Coopa.Z tego co wiem jest on kupidynem czy cos takiego.