PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Na początku były 3 siostry . Później zamiast Prue będzie Pejdż,

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Nie będzie ani 9, ani10 sezonu, tym bardziej 5 sióstr!! Prue zginie na końcu3 sezonu. W 4 sezonie pojawisię Paige, i razem z Piper i Phoebe bedą tworzyły trójkę..A te zwiastuny to tylko zlepki zrobione przez fanów :/

ocenił(a) serial na 10
liryczka92

Będzie 5 sióstr :/ i to nie zlepki fanów, tylko informacje pewne.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Działa tylko moc 3 sióstr. Po smierci Prue pojawi sie czwarta. Razem w trójkę będą chciały przeniesc sie w czasie i zmienic bieg wydarzeń. Nowa siostra- nowe umiejętności. Paige będzie mieszkać z siostrami. Cała czwórka będzie nadal walczyć ze złem. Takie oglądałem odcinki za granicą w 8 sezonie, których narazie nie obejrzymy w naszej TV, bo dopiero są tłumaczone na polski i dubbingowane.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

"Czwórka sióstr będzie walczyć ze złem w ósmym sezonie" ????? To nieprawda o ile mi wiadomo w ósmym sezonie są tylko 3 siostry Piper, Phoebe i Paige... patrz stopklatka, tu masz link...

http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm

Nie ma, a przynajmniej nie doczytałem się niczego o Prue, czy tam o 4 siostrze... Tak więc chyba nie będzie 4 sióstr...

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Pod koniec ósmego sezonu uratują Prue i w 9 i 10 będą w czwórkę. Tu masz link :)
http://video.google.pl/videoplay?docid=5074542121646206868&q=Prue+come+back&tota l=8&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=3

ttoommeekk_92

tak w 8 sezonie są trzy siostry ale 5 czarodziejek od tego że chyba hmm Sara i Cristy przejdą na złą stronę przy tym jak będą próbowały unicestwić siebie na wzajem dom trzech sióstr wybuchnie Phoebe chyba umrze
a z Paige to nie pamiętam co się stanie

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Jeżeli ktoś chce więcej informacji niech pisze na mojego maila grzesiek134@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

W 10 sezonie będzie 5 sióstr, razem z Prue.
http://video.google.pl/videoplay?docid=-3182716752701741888&q=Charmed+season+10& total=73&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Nie bedzie zadnych 5 sióstr. Przeciez Lori miała grac od poczatku w Charmed , ale zrezygnowała czy cos tam i w tedy pojawiła sie Alyssa. Jest nawet pare zdjec z Pilota z 1 sezonu i tam jest Lori.

ocenił(a) serial na 10
Anusia16

Taa, większej bujdy nie słyszałam ;] Powodzenia w takim razie <lol2> PRzecież wiadoo, że 9 czy ty bardziej 10 sezonu nie bedzie, wejdź sobie na "9 i 10 sezon- spekulacji ciąg dalszy' zwłaszcza na ostatnią stronę ;]

grzesiek134

Chłopcze, o imieniu grzesiek134, skąd Ty wziąłeś takie informacje?? Nie łudź się, że powstanie 9 i 10 sezon, bo nie powstanie. Liryczka92 ma rację, te filmiki, chodź nie powiem, bo dość wiarygodne, to zlepki fanów. I czy w ogóle oglądałeś ostatni odcinek 8 sezonu?? Bo ja oglądałam i tam nic nie było o przywracaniu Prue do życia, tylko wspomniała o niej Patty (mama sióstr), ponieważ nie wiedziała co się z nią stało, bo sprowadzono ją z przeszłości. A to jak Prue schodzi po schodach w filmiku "Charmed Movie: Prue Comes Home" jest z odcinka 1x17 That's 70s Episode. A w sezonie 10 nie będzie pięciu sióstr, bo po pierwsze 10 sezon nie powstanie, a po drugie tą "5 siostrą" jest Lori Rom, czyli aktorka, która grała Phoebe w odcinku pilotażowym serialu. A jeśli chodzi o te cztery siostry walczące ze złem w 8 sezonie, to zapewne chodzi o Piper, Phoebe, Paige i Billie, tylko, że Billie nie jest ich siostrą, tylko podopieczną Paige. Mam nadzieję, że rozwiałam wszelkie wątpliwości.

ocenił(a) serial na 10
mrowka91

Srututu majtki z drutu :P i tak będzie następna seria, zobaczycie :P

grzesiek134

Gościu.Jaj jakieś sobie robisz.Masz wyraźnie napisane , że nie będzie 9 i 10 sezonu.
"No more Charmed..." , nie dociera to do Ciebie ???
Jeżeli nie to wierz sobie w te bajki które nie staną się rzeczywistością.
Swoją drogą mam wrażenie jakbyś to specjalnie pisał , żeby wzbudzić zamęt na forum wsród urzytkowników.Nie wiem co tobą kieruje ale wogule nie masz racji.

Sebastian_17

Ej czemu mnie zablokowali???!!!!!Ale jestem zla!!!!Ja Wam mowie ze ten caly GRZESIU to tylko Was prowokuje tymi swoimi wypowiedziami!!!!On dobrze zdaje sobie sprawe z tego ze nie bedzie zadnego sezonu nr 9 i 10, ale chce Was powkurwiac (za przeproszeniem).Malo jest tutaj takich??!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
grzesiek134

Jak to jest możliwe, że będzie tam Prue jak Shannen powiedziała, że nie zagra już nigdy w Charmed bo ją wywalili. Prosili ją ale ona odpowiedziała, żeby teraz se spadali!!! A pozatym są streszczenia odcinków to se zobacz na nie, a nie kłóć!!! I nie kłam, że oglądałeś to za granicą, bo nikt w to nie wierzy!!!

ocenił(a) serial na 10
zembata

muahaha gorszej bzdyry w zyciu nieslyszalem :) hehe moze i jestem poczatkujacym fanem ale ja tez umiem czytac i przeczytalem ze ma niebyc 9 i 10 sezonu i to mi starczy a ty gosciu wes sobie lepiej poczytaj bajki dla dzieci a nie bedziesz siał zamęt. POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
Revan_5

9 i 10 sezonu jak narazie nie ma i nie wiem czy bedzie. Naewno nie bedzie 5 siostr!!!!

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

czarodziejki : prue, piper and phobe zaczarowaly mnie :) od polowy wakacji zaczalem je ogladac! a wy od kiedy zaczeliscie ten serial?

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Glupie pytanie :/:/:/ Od poczatku pierwszych odc emitowanych w polsacie :D

grzesiek134

Hahaha! I jak oglądałeś tydzień temu "Czarodziejki" na polsacie. To wiesz, że Prue co jest na tym filmiku grała właśnie tydzień temu. A jak nie wierzysz to ściągnij sobie ten odcinek. To jest w tym momencie, gdy Piper zostaje postrzelona a Prue chce ją zawieść na pogotowie. Próbuje przekonać by wścibscy reporterzy się odsuneli, bo jak jej nie dowiezie do szpitala to Piper umrze. Oni się nie osówają, a Prue swą mocą "odsówa" ich na bok. Piper umiera w szpitalu. Później cofają czas i ona żyje, a Prue umiera. I potem pojawia się ich przyrodnia siostra (córka ich matki Patty i jej ducha światłości Sama). I oto ta cała filozofia! Nie wierzycie to se sprawdźcie. A jak nie to od czego są streszczenia filmów, albo strony internetowe poświęcone "Charmed"?! A nie wierzcie w byle bzdury! Prue (Shannen Dorthy) powiedziała, że jak ją już wywalili to ona nie wróci nawet jako duch (tak jak się im ukazuje matka czy babcia). Wyrzucili ją to mają pecha i tyle! Szkoda... bo to wszystko przez Phoebe, bo ona się z nią cały czas kłóciła na planie i stawiła warunek, albo Prue albo ona zginie.

ocenił(a) serial na 10
zembata

masz racje, tylko ze ja juz o tym pisalem, ze nie bedzie 5 siostr, powrotu prue ani 9 i 10 sezonu! :)

grzesiek134

tak w 8 sezonie są trzy siostry ale 5 czarodziejek od tego że chyba hmm Billy i Cristy przejdą na złą stronę przy tym jak będą próbowały unicestwić siebie na wzajem dom trzech sióstr wybuchnie Phoebe chyba umrze
a z Paige to nie pamiętam co się stanie
wiem bo oglądałem finał 8 sezonu kiedy ich dom eksplodował Piper myślała że Paige tak jęczy ale była to Billy którą zaczęła bić i dusić Loe kazał jej przestać a ta wołała Cristy poszukajcie na youtube po ,,charmed final"