W najnowszym "Świecie Seriali" są aż dwa zdjęcia z "Charmed". Pierwsze z serialowym Jasonem (obecnie gra w chirurgach!) na jednej z pierwszych stron, i drugie w pytaniach od czytelników ktś prosi o kącik dla "Czarodziejek" przy liście ejst spore zdjęcie sióstr Halliwell z 6. sezonu.
P Halliwel wielkie , ale to wielkie dzieki:P .
A co do tego kaciku to powiem szczerze , ze bylabym ogromnie zaskoczona pozytywnie oczywiscie .
:P
Jestem zaskoczona...nareszcie Czarodziejki w jakiejś gazecie!!!!!!!!!!!! musze to zobaczyć, koniecznie!!!
oj taak, ten "wycinek" taki duży... i co Ty potem z nim zrobisz? a poza tym, to wiesz przecież, że jakiegoś niepublikowanego zdjęcia nie dadzą, to na 100& takie, które każdy widział po 1000 razy!
Jeśli ktoś jest ciekawy jak wyglądają konkretnie zdjęcia, umieszczam linki do fotografii. Trochę niewyraźne, ale są:
Prośba o kącik:
http://img528.imageshack.us/img528/3972/030309203735.jpg
Zdjęcie Erica Dane'a:
http://img264.imageshack.us/img264/903/030309203801.jpg
Trudno przeczytać, więc radzę kupić po prostu gazetę. Jak ktoś nie zdąży niech napisze, to ja mu przepiszę...
ja oczywiście kupiłam;) A na pytanie, co z nią zrobię, odpowiadam tak:
Włożę do segregatora razem z wycinkami z gazety o moich ulubionych serialach i filmach, a za 10 lat otworzę ten segregator i powspominam stare dobre czasy...
niee no ;D Star twój komentarz się rozbawił!!! ;D ty to umiesz każdemu dogadać... czemu miała by zapomnieć??? chyba za 10 lat nie będzie miała sklerozy, żeby zapomnieć co oglądała na polsacie przez pare lat...
nie przesadzajcie z tym kącikiem, tak samo ja chce żeby pisali więcej PB, herosach, chirurgach, anyway charmed nie jest poszkodowany bo jak przeglądam ŚS to często trafi się jakaś wzmianka o czarodziejkach, poza tym zna ktoś listę numerów śiata seriali? wystarczy sama okładka, żebym wiedział jakie plakaty bedą w najbliższym czasie! nie bede za każdym razem kupował, połowa jest o m jakmilosc, RBD czy jakims innym polskim szajsie, beznadzieja ://
o na pewno nie zapomni...:P
ja tam zawsze bede pamietac o serialu przez ktory musialam sobie planowac rozklad dnia zeby o 12:00 miec te godzine gdzie nikt mi nawet nie bedzie przeszkadzal:) heh