Ona była moją ulubienicą w tym filmie!Teraz zastanawiam się czy w ogóle oglądać ten serial!Jestem zdruzgotana! ;(
Co to znaczy IHMO ?? (ps. no właśnie głównie winna jest Alyssa, ale nie tylko, lecz gdyby nie Alyssa Shanenen grałaby)
Dla mnie tez Prue była najlepsza i naj silniejsza ten film troche sie robi nudy i smutny gdy jej nie ma.
Dziwie Ci się...Oglądałaś ten serial tylko dla Shannen? A moje zdanie jest takie, jestem bardzo zadowolona z tego że w serialu nie ma już Prue bo mi bardzo działała na nerwy i jak dla mnie Rose jest o niebo lepsza tzn według mnie lepsza mimika twarzy, gra aktorska i ogólnie budzi wie mnie dużą sympatię. Ale jednak największą sympatią darzę Pheobe i mimo tego że nie wyobrażam sobie bez niej serialu, chętnie bym go oglądała dalej nawet wtedy gdyby miała z niego zniknąć :) Więc według mnie powinnaś oglądać Charmed dalej bo dużo stracisz nie oglądająć go :)
Lubisz Phoebe nie lubisz Prue, zrozumiałe! Ja osobiście polubiłem bardzo Paige ale mimo to nadal tęsknię za Prue, a w dzisejszym odcinku najbardziej, kiedy byla ta akcja jak Piper-furia zaatakowała Cole'a wyobrazałem sobie Prue w tej akcji. Pozatym April, skoro tak nie lubilas Prue to po co wczesniej oglądałaś charmed a tearz kazesz tym ktorzy nie chca ogladać charmed bez Prue ogladać z Paige poniewaz to wlansie TY ja bardziej lubisz?;/
"Pozatym April, skoro tak nie lubilas Prue to po co wczesniej oglądałaś charmed"- głupie pytanie. Prue była od początku serialu, więc jak miała nie oglądać z nią odcinków??? Miała zacząć od środka. Mi już przeszedł ten żal za Prue. Paige, Piper i Phoebe bardziej pasują jako siostry. I zauważ że nikt tutaj nie każe oglądać nowych odcinków założycielce tematu, tylko to jest dobra rada, bo Charmed nadal jest ciekawym serialem. Więc po co to oburzenie?
Moim zdaniem bardziej pasowała Prue, ja tam zawsze bede Paige traktowac nie jako siostre, lecz jako przyjaciolke czarodziejek.
Po pierwsze nie bulwersuj się tak, spokojnie. Co ty taki nerwowy? Poza tym czemu miałabym nie lubić Prue dlatego, że lubię bardziej Pheobe? Jakoś na początku serialu Prue też bardzo lubiłam, mimo tego że zawsze uwielbiałam Pheobe. Z biegiem czasu Prue zaczęła mnie coraz bardziej denerwować co nie znaczy, że nie mogłam na nią patrzeć i jej widok powodował u mnie mdłości. I to że nie nie za bardzo lubiłam Prue jest uzasadnione a nie ot tak sobie przestałam ją lubić. Miałam nie oglądać Charmed dlatego, że Shannen tam grała? żartujesz sobie? Nie oglądać takiego fajnego i bardzo ciekawego serialu z powodu jednej aktorki? To jest naprawdę dziwne..I tak jak Winona wspomniała ja nie każe! Jak mogłabym kazać obcym ludziom, którzy i tak czy siak mają to w nosie kazać oglądać Paige? To była TYLKO rada. Po prostu szkoda przegapić serial i tyle. Nie zrozumiałeś mnie w tek kwestii :)
Boże, co wy tak przeżywacie z tą Prue? Dziewczyna zginęła, w serialu dużo się dzieje i jest cool. Poza tym Paige jest fajna. A wy tylko:
"Biedna Prue"
"Jaka ona była wspaniała".
Phi