To prawda, że brakowało im już pieniędzy na dalszą produkcję?
No jest komiks,gdzie są dalsze losy sióstr ale niestety nie ma go w Polsce.
No trochę brakowało co widać już w 8 sezonie,efekty już nie były za ładne i nie były tak dopracowane jak we wcześniejszych sezonach.
No i Phoebe miała odzyskać empatie i lewitacje w 8 sezonie ale kasy nie było :)
Więc to możliwe że brak kasy to jedna z przyczyn.
No empatie przynajmniej to by jej mogli przywrócić, to chyba nie kosztowna moc :P
No ale jakby empatią odrzucała kule ognia,albo przejmowała telekineze jak w 6 sezonie to trochę by kosztowało :)
Też bym im zapłacił ale nie stać mnie i nie wiem kogo stać :)
Bo aktorzy też muszą zarobić i to całkiem sporo.
Scenariusz też musi ktoś napisać i ekipa też musi być :)
Zostaje Ci przeczytać komiks charmed :) jeśli znasz angielski .
W komisie chyba Prue ma wrócić... Jak o tym myślę to mi się odechciewa czytać to :/
Ja też jakoś nie przepadam za Prue.
Chociaż bardziej drażnią mnie jej fani którzy obrzucają błotem Paige,a ja Ją bardzo lubię.
Ma wrócić ale w innym ciele,to będzie inne wcielenie Prue,ponieważ Shannen nie zgodziła się na użycie jej wizerunku.
Więc zrobili jakby reinkarnacje Prue :)
Fajny pomysł z tym.
Więc może być ciekawie.
Tylko jest problem bo w Polsce nie ma tego komiksu,na nacie pewnie jest ale po angielsku a ja angielski perfekt nie umiem :)
A nie przyszło Ci do głowy, że nie serial zszedl z poziomu? w pewnym momencie nie dalo sie go już ogladać.........
zgadzam się z Charmed00345! Jednej z najlepszych seriali....aż płakać mi się chce, że nie ma już więcej odcinków! Tak bardzo bym chciała widzieć dalsze przygody :)
Każdy z nas ma swój gust i mamy prawo sie ze sobą nie zgadzać. Oglądałam ten serial namietnie do momentu szkoły magii, Billie ( chyba tak się ta blondynka nazywała )....pierwsze kilka sezonów było naprawdę ok, później juz meczyłam się. Pozdrawiam
Po prostu spadła oglądalność...Nic dziwnego zresztą, już siódmy sezon był bardzo naciągany. A w 8 Leo wygląda jak nie Leo ;]
Zgadzam się. W pewnym momencie serialu po prostu ne dało się oglądać, bo zrobił się naciągany.
Po prostu brakowało pomysłów a tak często bywa przy serialach.
Ale jednak były niektóre odcinki 7 i 8 sezonu które były bardzo dobre,chociaż fakt że poziom spadł.
A w 8 sezonie spadły i efekty specjalne co widać...
Ale mimo to serial zasługuje moim zdaniem na 10.
Tak, serial jest genialny, świetne zdjęcia i ogółem ciekawa fabuła :) Tylko trochę niesamczne to było jak siostry z wyjątkiem Piper chodziły bez staników hehehe zero kultury ;)
I w sumie dobrze, że już skończyli, bo o czym tu dalej opowiadać?
Dla mnie smaczne :) ;P
Po prostu to pierwszy serial który można napisać że pokochałem.
Który mnie wzruszył wiele razy,że przeżywałem problemy sióstr jak własne :D
No dobrze że skończyli, bo po co miałoby się ciągnąć bez sensu.
Ale opowiadać mogliby o następnym pokoleniu ;)
Więc może kiedyś ktoś wpadnie na pomysł żeby to zrealizować.
Serial zakończył się, ponieważ pojawił się kolejny konflikt. Tym razem pomiędzy Alyssą Milano i Rose McGowan. Swoją drogą, uważam, że serial powinien zakończyć się na czwartym sezonie - który już był dużo słabszy, ale jeszcze nie tragiczny.. Potem (moim zdaniem) było już tragicznie.
To akurat nie jest plotka... Sama Alyssa Milano się na ten temat wypowiadała. >.<
Gdyby naprawdę mi zależało, żeby ci udowodnić, już dawno bym ci podała. Dawno czytałam ten artykuł i oglądałam filmik i nie zamierzam teraz go znowu szukać. Gdzieś na forum już kilka razy podałam. Nie zamierzam produkować się dla każdego z osobna. Poszukaj, poczytaj...