Nie mogłam dziś obejrzać "Charmed" możecie powiedzieć o czym był dzisiejszy odcinek?? pozdrówka ***
http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez6/618.htm
masz . :P ja tez nie moglam alee zrobilam taka intryge ze jednak obejrzalam !! :PP
W dzisiejszym odcinku Chris i Piper zostali zaatakowani przez Demona - Pajęczycę. Chris został przez nia "zainfekowany", i sam zaczął zmieniac sie w pajączka:) Pajęczyca zmusiła go, by dostarczył jej Piper, aby mogła "wyssać" z niej energię. Paige i Phoebe wezwały na pomoc Leo - przy okazji Phoebe powiedziała mu, ze Chris to jego syn. Oczywiscie siostrom udało się pokonać demona, ale problemem stał sie Chris, który nadal był zainfekowany. Leo postanowił wziąć sprawe w swoje rece, przy okazji mocno oberwał od Chrisa, który miał o coś żal do ojca, - o co nie chciał powiedzieć. Piper wypiła odtrutkę na czar Pajeczycy i w ten sposób Chris znów stał sie normalny. Potem Leo próbował sie dowiedziec o co mu chodziło, okazało sie mze Chris ma mu za złe, iz cały swój czs poświecał zawsze Piper, Wyattowi i pozostałym, a on zawsze pozostawał na uboczu.
Troche chaotycznie ...mam nadzieję, ze cos z tego zrozumiesz:)