pewnie oglądaliście dzisiejszy odcinek :) co sądzicie o tej sprawie z Leo??? jak pewnie wszyscy wiemy Leo musiał odejść na parę odcinków z serialu bo zabrakło kasy ale ja nie o tym... jak myślicie czy to dobrze czy wręcz przeciwnie że Leo musiał odejść? ja mam mieszane uczucia pewnie przez 6 sezon gdzie to Leo i Piper nie mogli się dogadać.
Interesuje mnie jeszcze jedna sprawa. Anioł Przeznaczenia(kobieta) mówiła że czarodziejki stoczą walkę? czy to chodzi o walkę? Czarodziejek z Billie i Christie?
przepraszam za mały SPOILER :) mam nadzieję, że się nie gniewacie! no i czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam wszystkich fanów Charmed!
Tak ja mysle ze ona miala na mysli walke Czarodzieje z Billie i Christie. I mysle ze Leo musial odejsc zeby poprostu nie umrzec w tej oto bitwie, bo wtedy Piper mogla by sie poodac i cala walka bylaby na nic. Gdyz pewnie ona nie chcialaby juz walczyc bo za duzo drogich sobie ludzi by stracila"Prue" no i "Leo".
Anielicy Przeznaczenia (chyba) chodziło o wielką bitwę z Billie i Christy. A co do Leo - tego bohatera bardzo lubie, ale dobrze że zniknie na kilka odcinków, bo bez tego byłoby za słodko w serialu.
Cóż, musi się coś dziać.. Ale szkoda mi ich strasznie. Tyle przeżyli a jeszcze teraz to..:(Co do Leo to mógłby być ja go lubię i to bardzo. Piper i Leo to bez wątpienia najlepsza serialowa para:) Prue i Andy też byli fajni.. Eh kiedy to było.. Ale Piper&Leo THE BEST I szkoda, że - wybaczcie spoiler - Leo pojawi się dopiero w ostatnim odcinku:( A propos Twojego pytania Leo - tak, aniołowi przeznaczenia chodziło o walkę z siostrami Jenkins.
Gdy oglądałem 8 sezon brakowało mi trochę Leo, bo moim zdaniem w 8 jest najlepszy, w końcu przestał być taki święty i ukazała się odrobina jego mrocznej części, co spowodowało, że wydał mi się bardziej ludzki, w sensie, że jest człowiekiem, nie aniołem; co do ogólnej fabuły to bez tego wydarzenia zachowanie Piper byłoby zupełnie inne, mało tego podejrzewam, że ostateczna bitwa skończyłaby się wtedy zupełnie inaczej niż miało to miejsce w rzeczywistości. A co do twojego pytania pozostaje mi w pełni się zgodzić z HollyShannen19.