http://czarodziejki.jun.pl/viewtopic.php?p=833#833 tutaj macie mozliwosc o zadawanie pytan jednmu z tworcow serialu
Nowe odcinki równiez są fajne ale ostatnio powróciłam do pierwszego sezonu i jakoś tak zatęskniłam za Prue;)
Jak tylko przypomnę sobie o odcinkach z Prue to chce mi się płakać ;(
;( ;( Brak mi jej !!!!!!!!!
Już tak bardzo nie przeżywajcie że Prue nie ma przecież można oglądać pierwsze 3 sezony to można ją zobaczyć a nie "chce mi się płakać" to straszne!!!!!!
No to ciekawe jak bys ty reagowala gdyby ta przyglupia Alysska czyli Phoebe umarla ;] Ale byloby fajnie
od kiedy nie ma prue w serialu com okolo 3,4,5 odcinek mi sie podoba, narazie jestem na 10 odicnku 6 sezonu tak jakos oceniam :p najlepszy byul 3 sezon <3 :d
Znikneła tylko Prue to te odcinki są teraz całkiem inne jak przedtem moim zdaniem gorsze ;( Ale to tylko moje zdanie !!
Macie racje bez Prue to nie to samo:( Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie można obejrzeć odcinki minionych sezonów po polsku?? byłabym bardzo wdzięczna:) Z góry dziękuję:)
Wcześniejsze odcinki (z Prue) będą chyba leciały w wakacje, około 10.00
Chyba!!!
Popieram :( Serial z Prue był o niebo lepszy. Miała piękny specyficzny uśmiech i potrafiła pocieszyć siostry...
Co prawda to prawda:), ale niezawsze była taka super. Czasami mnie denerwowała:(