wow , oldzia , nie wiedziałam , że lubicie b*** (sorry , niezbyt przyjemne imię) z t*... ale , róbcie jak chcecie , to wasza rola (nie wiem czyja , dałam ją dorsznyt , ale ona mogła dać oldzi) .
A kto powiedział, że ja go lubię? Nie lubię ich obu, ale myślę, że twoich byłych mogliby zagrać, bo mają taki sam wielki talent akorski co i ty.
no , zagram... ale nie w tym filmie :(( nie mam czasu , jak to gwiazda... przygotowuję się , do ,,magic-sragic'' (jedno pytanie do reżysera : w moim scenariuszu , w zaklęciu unicestwienia stołka , jest : ,,o stołku rozpie*** się w końcu , bo jak ci przywalę , to ci ściana ododa !'' powinno być chyba ,,o stołku rozpie*** się w końcu , bo jak ci przywalę , to ci ściana odda !'' ? )...
O, cześć Leo :) MK poszukuje roli męskiej do scenariusza filmu, który przygotowuje, a główną bohaterką ma być Jelly :) Zainetesowany? ;D
a możemy dokonczyć to jutro?:) bo ja zmykam:P:D już nie pastwie się nad Jelly bo i tak jest biedna...
No to leć na kibel! A tak w ogóle to rola już przygotowana. Ja wiem, że chcesz ją przyjąć tylko tak mówisz, żebyśmy cię o to błagali :)
Tak w ogóle to was też zapraszam MK i Jelly :)
No właśnie - Jelly - to bedzie dla mnie zaszczyt gościć cię znów w moich skromnych progach ;P
A wiec tak
Jelly - (S)hit sezonu, rola główna
Dorsznyt - Matka Jelly
Leo - Były Jelly, striptizer
Oldzia - udawana przyjaciółka Jelly
teraz jeszcze malego bahora potrzebuje :PP :D