Jasne, też poproszę jeden z dedykacją "Dla Oldzi od Jelly - tej od prowokacji"
no przecie wiem ! to jaja zwykłe są ! ja się śmiałam z tego !
P.S do leo : och , neonki , neonki... co z was wyrośnie , neonki...
no to daj mi kartkę , żebym ci go dała ! chyba , że mam to zrobić w paincie ? a co do linku , to , nawet tego nie mam zamiaru otwierać... kto wie , może to jaki robal , albo trojan (ironia) :)) .
Jelly szykuje dla Ciebie scenariusz chcialabym abys byla glowna bohaterka mojego filmu pt.''próżność w mojej głowie'' prosze zgódź się :-))))
Sorry że wcinam się w Waszą dyskusję , ale kłócicie się i kłócicie ....Jaki to ma sens ? Ja kiedyś też cały czas zaciekle kłociłam się z Jelly , i co z tego mam ? Ona nie jest zła , ma po prostu inny harakter i upodobania niż Wy :)
Wiem Piper Halliwell, rozumiem. Ale po co włazi na forum serialu, którego nie lubi i bluzga fanów dookoła? To chyba nie jest normalne zachowanie. Pozdrawiam
ekhm... mam jedno pytanie : jak można zagrać w filmie przez internet ? panie reżyserki , na to nie wpadły ?
Nie wpadłysmy bo w koncu Ty tu jestes najmądrzejsza oo Wszechmocna Boginio prosze o autograf!!!
To żaden trojan, nie jestem wredna żeby komuś zasyfiać komputer. To poprostu zasady interpunkcji w sieci... poczytaj... http://www.kaila.biz/design/htm/article/pisanie.htm
ale ejszcze najpierw musze zebrac aktorow kto chcialby zagrac, ale Jelly ma juz glowna rolę :PP ;)
Jeśli szukasz postaci, która robi sobie żarty z Jelly to ja mogę nią być ;P Ale tylko taką ;)
a skąd wiecie , że się zgodzę ? o nie ! chyba nic z tego... mam jeszcze główne role , w... 10 innych filmach... więc mogę oddać swoją rolę... no nie wiem komu... albo nie , już wiem ! dorsznyt !
ja dziekuje bardzo za glowna role
ale ty masz te 10 filmow pewnie o podobnej tematyce co mk ma scenariusz
Oh Jelly zgódź się... Bez ciebie to już nie będzie to samo... Przecież jesteś niezastąpiona!
ona sie zgodzila tylko udaje taką cnotkę ;d Oldzia wiec zagrasz wstretną jędze ?:D
nie , każdy jest inny : 3 horrory , 2 komedie , 2 musicale , 1 , melodramat , 2 fantastyczne...
P.S w jednym fantastycznym , będę grała z aktorami z ,,charmed'' ! będzie się nazywał ,,magic-sragic'' ! mogę opisać fabułę !
Jelly: Nie musisz się wysilać, ale skoro chcesz do zapodawaj swój popis.
MK: A możesz krótko streścić na czym ta rola polega?? :)
jeszcze potrzebny bedzie byly chlopak Jelly, jakis chetny? zdradze scenariusz jak bedą obsadzone role ;D
raczej watpie zeby chcieli z toba grac, bo chyba by cie nie zrozumieli po tych znakach interpunkcyjnych
aaa i ty tez bys ich nie zrozumiala bo mowia po angielsku