PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Forum

ocenił(a) serial na 10

Hejka!!Mam propozycje chciałabym założyć forum o Charmed takie na prawdę dobre, ewentualnie strone, szukam współautora, gdyby ktoś chciał to niech napisze pod tym tematem. Coś na wzór http://www.charmed.stopklatka.p ponieważ strona została zamknięta i w sieci są tylko blogi o Charmed.

Martje

No ja bym Ci może i pomógł ale nie mam ostatnio czasu....
Jeżeli jednak znajde w najbliższym czasie troche wolnego , a będziesz potrzebowała pomocnika to bede gotowy.

A co do tego , że zawiesili działalność na forum które wymieniłaś to ja się nie dziwie.Sezon ósmy został zakończony , co do kontynuacji , czili 9 i 10 sezonu nic nie wiadomo , więc nie mieli już o czym pisać...

ocenił(a) serial na 10
Martje

Pewnie! Jestem chętny!!!
Pisz na numer gg 9180425. Mam juz doswiadczenie w robieniu forów, parę zrobiłem, choć upadły.

MATI31

Zdarza się.....

Sebastian_17

Ale pomysł z tym forum jest całkiem niezły , popieram go i mam nadzieje , że wypali!!!
Po prostu powodzenia Wam życze i żeby się więcej osób w to zaangażowało...
Ja jeżeli tylko znaje wolny czas to chętnie pomoge!

ocenił(a) serial na 10
MATI31

fajnie, że chcesz stworzyć forum. Trzeba zadecydowac na jakim adresie i domenie jak coś mój e mail: martadzie@op.pl

ocenił(a) serial na 10
Martje

Moge Ci pomóc w robieniu strone albo forum moje gg to 5341820

ocenił(a) serial na 10
tenismisz

Jak chcesz zebym Ci pomogł do daj mi e-mail albo gg.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Martje

Myślę, że www.charmed.fora.pl byloby najlepszym najlepsza domena na forum. Choc jest juz zajete, to napisalem prosbe do odmina w sprawie suniecia tego fora, i otrzymalem pozytywna odpowiedz. Trzeba tylko troszq poczekac. Pozdro 4 all