Też mi się bardzo podobał ;D Szczególnie gdy Phoebe udawała, że jest Imarą ;))
Ogólnie to szkoda, że kończy się już sezon 7, bo podoba mi się, a 8 jeszcze nie wiem jaki będzie, ale póki co jestem źle nastawiona do Billie ;/
zgadzam się z Oldzią Freaky Phoebe ;D świetny odcinek! wogóle cały 7 sezon jest jednym z najlepszych sezonów ;D napewno bije o głowe 6 sezon;D
Ojeeeej... Bardzo chciałam was wszystkich poprosić o streszczenie mi ostatnich 3 odcinków.. Wiem, że to dużo, ale akurat tak fatalnie wypada, że w każdą sobotę mnie nie ma.. Najpierw miałam imprezę rodzinną, potem rozpoczęłam kurs na prawo jazdy i już się totalnie pogubiłam w fabule... A następnego też nie zobaczę... Ehh. W każdym razie bardzo prosiłabym o to streszczenie, będę barrrdzo wdzięczna. (:
hej;) http://jessalba1.diary.pl/note/57573/7X17_SCRY_HARD prosze to strona tam są szczegółowe streszczenia:))) możesz sobie wszystko poczytać! bo co jak co ale te ostanie odcinki są naprawde świetne:))
Fajna była siódma seria:)
Podobało mi się jak Phoebe Imarę.
Trochę było dziwne że siostry nie domyśliły się, że Phoebe nie jest prawdziwa, przecież jej zachowanie różniłó się.
Fajne też była Paige jako duch światłóści, jej problem z podopiecznym.