PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Cześć jeśli ktoś zbiera wycinki z charmed to w gazecie tele programy jest taki artykul o charmed waz ze zdjęciami.
Piszą tam, że w realizacji jest 9 sezon charmed. Piszcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam.

Regan_McLeod

9 sezon? coś cieżko mi uwierzyć ale oby! :)

Leo_Wyatt

Miło by było, ale coś mi mówi, że to fikcja, choć z drugiej strony nadzieja umiera ostatnia.

Leo_Wyatt

A z Prue
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Hej sory,że tu pisze ,ale jestem nowa

Mam pytanie propo Chrisa

Opdowiedzcie błagam

Skoro jest synem Leo i Piper i czemu ,,wysadził'' LEO do Valhalley i nie chciał by siostry go odnalazły>>

???

Jestem dopiero w 6 sezonie

Ale jak oto jest ? on umiera , a potem znów pojawia sie w filmie jako dorosły CHRIS???? Bo nie kumam.

Ospiszczie błagam :)))))

Regan_McLeod

Podaj tytuł gazety "Tele programy"???Nawet nie wiedeziałam że taka jest?

kingajkari

Hej no jest taka gazeta "Tele Programy " kosztuje 89 gr. Tam nie pisali, że będzie z Prue. Tylko pisali tak ogólnie o serialu i realizacji 9 sezonu.

Regan_McLeod

Byłam w czterech kioskach, żaden z nich nie dostaje takiej gazety. Może pomyliły ci się nazwy?

P_Halliwell

Ok. Widzę, że jednak jest, bo sprawdzałam w googlach, to ponoć stara i najtańsza gazeta :D
Tylko powiedz nam, gdzie ją można dostać?

P_Halliwell

Ja ją kupiłam u siebie w panoramie płockiej czyli inaczej w polo markecie ale w auchanie tez ja widzialam.

Regan_McLeod

Kolporter. Ale na prawdę chcecie wydawać złotówkę dla kilku literek i czarnobiałych zdjęć???

Phoebe123

Tak.

P_Halliwell

Phoebe123 a skąd wiesz że są czarnobiałe? :) widziałaś?

a co do kolportera to pasuje tam zaglądnąć... może tam będzie... bo gazet to mają mnóstwo! Pozdrawiam wszystkich!

Leo_Wyatt

Byłam w Kolporterze, nie mają tej gazety.

P_Halliwell

Tak się składa, iż ta gazeta leżała kiedyś u mnie w kuchni, stąd wiem, że jest czarnobiała.
Po jakich sklepach wy chodzicie? Czarnobiałej, klkustronnenj gazety za złotówkę nie mogą znaleźć...

Phoebe123

Tak się składa, że gazeta jest kolorowa... Widziałam nawet skany. Chodzę po normalnych kioskach, ale ponoć można znaleźć ją tylko w niektórych marketach (Real itd.). Zadzwoniłam już do redakcji.