Cześć jeśli ktoś zbiera wycinki z charmed to w gazecie tele programy jest taki artykul o charmed waz ze zdjęciami.
Piszą tam, że w realizacji jest 9 sezon charmed. Piszcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam.
Hej sory,że tu pisze ,ale jestem nowa
Mam pytanie propo Chrisa
Opdowiedzcie błagam
Skoro jest synem Leo i Piper i czemu ,,wysadził'' LEO do Valhalley i nie chciał by siostry go odnalazły>>
???
Jestem dopiero w 6 sezonie
Ale jak oto jest ? on umiera , a potem znów pojawia sie w filmie jako dorosły CHRIS???? Bo nie kumam.
Ospiszczie błagam :)))))
Hej no jest taka gazeta "Tele Programy " kosztuje 89 gr. Tam nie pisali, że będzie z Prue. Tylko pisali tak ogólnie o serialu i realizacji 9 sezonu.
Ok. Widzę, że jednak jest, bo sprawdzałam w googlach, to ponoć stara i najtańsza gazeta :D
Tylko powiedz nam, gdzie ją można dostać?
Ja ją kupiłam u siebie w panoramie płockiej czyli inaczej w polo markecie ale w auchanie tez ja widzialam.
Phoebe123 a skąd wiesz że są czarnobiałe? :) widziałaś?
a co do kolportera to pasuje tam zaglądnąć... może tam będzie... bo gazet to mają mnóstwo! Pozdrawiam wszystkich!
Tak się składa, iż ta gazeta leżała kiedyś u mnie w kuchni, stąd wiem, że jest czarnobiała.
Po jakich sklepach wy chodzicie? Czarnobiałej, klkustronnenj gazety za złotówkę nie mogą znaleźć...