Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o charmed ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na które druga osoba musi napisać odpowiedź a potem zadać nowe :) a więc :
Jak się nazywał ojciec - Penny "Grams" Halliwell ?
Nie znam odpowiedzi na te pytanie
Jak się nazywał chłopczyk którego Phoebe zabrała do domu w 2 sezonie????
Matthew.
Jak nazywał się demon, który podsycał gniew czarodziejek aby wykorzystały moc przeciw sobie, a następnie ją straciły??
Po to by zapobiec śmierci (spalenia na stosie) Phoebe, a tak naprawdę zostały wysłane by zrozumieć, że nie wolno używać magii do zemsty.
Przez kogo i dlaczego druga próba wzięcia ślubu Piper I Leo została przerwana? (Do ślubu doszło)
T.J. i astralna Prue przerwali ślub. Prue i T.J. uciekli na motorze bo ścigała ją policja.
Kto był kapłanką na ślubie Piper i Leo????
Druga próba wzięcia ślubu przez Piper i Leo została przerwana przez Prue, a dokładniej przez jej alterego.
Jak nazywa się przyjaciel sióstr- policjant, były partner Andy'iego??
nie ma pytania więc odpowiem na pytanie Lina13- kapłanką była babcia Piper(nazywa się chyba Penny).
Jak nazywali się demoniczni szefowie Prue w Buckland?
Rex i Hannah.
Który demon wyrywał zakochanym lub dobrym ludziom serca? Za jego sprawą(skaleczenie) Piper zmieniła się w takiego samego stwora.
Rex i Hannah.
Jak nazywał się stwór, który wyrywał ludziom ich serca? Ten stwór skaleczył Piper i przez to zmieniała się w podobnego potwora. Ten stwór boi się ognia.
Ms. Hellfire (Pani Salwa)
Jak nazywała się ta nastoletnia dziewczynka co mieszkała z Dan'em przez jakiś czas? Aha on chyba był jej wujkiem.
To była Jenny. Wystąpiła niestety tylko w 4 odcinkach 2 serii.
Jak nazywa się demoinczna strona Cole'a ?
Pytanie :
Jak nazywa się znak umieszczony na księdze cieni i medalionie kici?
Źle Trikłatra czy jakoś tak. pentagram to coś z matematyki; myśle że są to figóry z których układa się rużniejsze figury
Mężem Phoebe był najpierw Cole, a potem Coop.
Kim był Leo zanim został duchem światłości??
Owszem, mężem Phoebe był najpierw Cole, potem Dex, a dopiero później Coop...
Leo, zanim został duchem światłości, był lekarzem, pomagał żołnierzom podczas II wojny światowej.
Jak miała na imię żona Andy'ego??
Miała na imię Susan
Gdzie pracowała Prue po odejściu z domu aukcyjnego? (Jak się nazywał ten magazyn)
451 o ile się nie mylę. Jak nazywał się chłopak, który w jednym z odcinków sezonu 3 ucieka z więzienia, porywa Prue, zabiera do opuszczonego domu i tam prosi o pomoc. Jego i Prue połączy uczucie, ale nie będą razem.
Bane Jessup.
Co było przyczyną (jaki wypadek), że babcia czrodziejek zmarła??
Miała atak serca.
Co zrobiła Piper aby przenieść się w przeszłość i przyszłość aby uratować siostry przed śmiercią. To był finał serialu.
Nazywa sie Bane.
Za co skazano Piper do więzienia w odcinku Run Piper, Run [Biegnij Piper, Biegnij]?
Niewiem jaka jest odpowiedź ale mogę zadać pytanie dla odświeżenia tematu ;). Jaki tytuł nosi odcinek, w którym Phoebe jest powiązana duchowo z pewnym chłopakiem żyjącym kilkaset lat wcześniej w małym miasteczku? Dodam, że odczuwała ona jego ból i gdyby nie pomoc Prue i Cola zmarłaby.
Melinda Warren
Jakie moce siostry otrzymały gdy stały się boginiami w 5 sezonie
Nie znam odpowiedzi na to pytanie. Wiem tylko, że Phoebe była boginią Miłości, Piper boginią Ziemi, a Paige boginią Wojny. Ale chcę odświerzyć temat bo on fajny jest i szkoda by było gdyby poszedł w zapomnienie...
Kiedy dokładnie urodziła się Melinda Warren?
Dzięki wyznaniu miłosnemu Cole'a.
Kim był facet (chodzi o zawód), który potrącił Prue jak była psem??
Prue miała białą sierść gdy była psem.
Powtarzam pytanie:
Kim był facet (chodzi o zawód), który potrącił Prue jak była psem??
był fotografem:)
w jakich okolicznościach piper po raz pierwszy dowiedziała się o swoim nowym darze (detonacja)?
Dowiedziała się o nim stojąc w kolejce po paszport dla Leo - ze zdenerwowania wysadziła zegar...
Co w piewszych odcinkach z detonacją wysadziła Piper??
Zegar,Arbuza(albo dynie),Demona Jak nazywala sie wroszka na K ? (podpowiedz Prue i Phoebe zachowywaly sie jak dzieci ale na Piper to nie dzialalo)
Katie to była ta dziewczyna, która trzymała tą wróżkę w jakimś pudełku. Dziwne, ja cały czas myślałam że ta wróżka nazywała się Oset :))) LOL
Oto zaklęcie:
Evil wind that blows,
That which forms below.
No longer will you dwell,
Death takes you with this spell
Co się stało Piper, że została przewieziona do szpitala i zmarła??