Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o charmed ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na które druga osoba musi napisać odpowiedź a potem zadać nowe :) a więc :
Jak się nazywał ojciec - Penny "Grams" Halliwell ?
Agresor ;]]
Kim była dla Dana Jenny, nastoletnia dziewczynka która mieszkała z nim przez jakiś czas ?..
Jenny to siostrzenica Dana:) Jak nazywał sie demon, który chciał utopić Prue w basenie? To demon lęków...:)
na zimno?? a nie na wodę???;)
Phoebe jest dzinem w 6X15
Dlaczego Daryll staje się wrogiem sióstr???
Zdaje mi się, że to "Sight Unseen", 5 odcinek 3 sezonu.
To część pierwsza: http://pl.youtube.com/watch?v=4UDSv09rFMU
Czarownica to kobieta obdarzona magiczną mocą. Może być dobra lub zła.
Czarodziejka jest dobra; to jedna z 3 sióstr tworzących moc trzech.
Pytanie: na czym polega 3 moc Paige (rzadko przez nią używana) zwana glamouringiem?
zmiana wyglądu bodajże a wiec skoro tu jestesmy to poza moca leczenie, telekinezy orbitalnej i orbowania, oraz glamouringu jaka Paine jeszcze posiada moc? w serialu uzywala ja moze z raz czy dwa moze troche wiecej ale do 6 sezonu to chyba tylko raz, podpowiedz ze Leo tez ja umie i do 6 sezonu korzystal z niej okolo 5-9 razy :p
a pytanie to gdzie;p???
więc teraz ja:
Czy czyściciele pojawią się w 7 lub w 8 sezonie serialu??
Nie znam odpowiedzi. Ale strzelam, że w 7 ;)
W którym sezonie sparodiowano serial Gotowe na wszystko?
nie wiem
w którym odcinku której części Andy Trudeau dowiaduje się że dziewczyny są czarodziejkami??
w drugiej seri i chyba w ostatnim albo przedostatnim:)))
w ktorym odcinku osmego sezonu Phoebe poznaje Coop-a??:D
Andy nie dożył 2 serii, został zabity przez Rodrigeza w ostatnim odcinku 1 serii.
Skoro nie ma pytania, odpowiadam na pytanie Paige.
Ashley Tisdale gra w przedostatnim odcinku 3 sezonu?
Ile razy zginęła Piper w serialu?
Paige... hej;) napiszę ci to tutaj bo nigdzie indziej nie mogę;)
mamy takie same nicki...;/ mogłabyś sobie dodać do swojego jakieś gwaiazdki czy inne jakieś bajerki?? żebyśmy się nie myliły??;)
z góry dziękuję;)
Phoebe będzie miała 3 córki;)
Jak Paige poznała się z Henrym???
to było jakos tak że czarodziejki dostały jakieś zlecenie z agencji bezpieczeństwa i wtedy sie poznali..ale nie jestem pewna i nie znam szczegołow
Dzięx Paige :*
Co zrobiła Piper gdy w 8 sezonie przyszedł do niej Anioł śmierci i oznajmił ze niedługo będzie musiał zabrać Leo??
Piper pozmieniała wygląd wszystkich mężczyzn, i każdy z nich wyglądał jak Leo;) (żeby dać sobie trochę czasu by ocalić męża)
potem na pomoc przywołała Anioła Śmieci i Avatara oraz Anioła Przeznaczenia... reszty nie zdradzę, ale odcinek był świetny;)
która z sióstr nie była zadowolona po przemianie w swoją kuzynkę?
(8x01 - 8x05)
nie jestem pewna ale chyba Piper.
dlaczego babcia czarodziejek,gdy Piper i Pru(Phobe jeszcze nie było) były jeszcze małe musiała często wymazywać pamięc Andy'iemu???
Bo Piper ciągle go zamrażała:):):)
W 1 sezonie Prue powieliła swoją moc,w wyniku czego powstały jej dwa klony. Który zginał pierwszy: ten w rózowym sweterku czy ten w niebieskim? ;P;P
Banshee ,to demon,który poluje na ludzi zranionych uczuciowo.Jej krzyk nad taką osobą zapowiada śmierć.
ilu chłopaków miała Prue???;)
Hmmm... Andy, Brendan(został księdzem), Jack, Bane. Czyli czterech:)
moje pytanie: (Sezon 5) Podczas rozmowy z Phoebe, Cole (po powrocie z piekła)zamienia stojącego obok Darryla w... (co to było?)
'' Prudence '' źle - Pruedence
''kiedy Paige dostała swoją moc??? ''
''Gdy zginęła Prue'' źle, Paige miała ją zawsze tylko nie używała jej świadomie, a nieświadomie b.rzadko o czym świadczy odcinek, gdy Paige cofa się z Leo w czasie, aby zobaczyć przez kogo zginęli jej rodzice
''W którym odcinku Czarodziejki poznają Sama?''
8 odcinek, 2 sezon
Która z czarodziejek wyprowadzała się 3 razy z rodzinnego domu?
PRUDENCE - kovu nie sprzeczaj się tylko najpierw sprawdź!!!
a odpowiedzi na twoje pytanie nie znam, ale myślę, że to Phoebe...(raz na początku, raz do Cole'a, a potem gdzies w 8 sezonie)
ale skoro nie jestem pewna nie zadaję następnego pytania
Hmm.. z tego co pamiętam to chyba od kuli... ale nie jestem pewna;/
moje pytanie: Jakie słowo wskazała tablica spirytystyczna w pierszym odcinku?
uzdrawianie, orbing i inne moce duchów światłości...chyba:P
pytanie: Kto sprawił, że Phoebe znów stała się człowiekiem, a przestała być syreną?
Paige widziała rodziców w odcinku A Paige From The Past [Paige z przeszłości]
Wcześniej nie napisałam;)
Hmm... 1. mroczny ślub Prue (który nie doszedl do skutku)
2. Ślub Piper i Lea
3. ślub dwóch duchów (które opanowały ciało Phoebe i Cole'a) - nie doszedł do skutku
4. Ślub Pheobe i Cole'a
5. ślub Phoebe i Coop'a
6. ślub Paige i Henry'ego
i chyba to wszystko;)
pytanie: Co zrobiła babcia Halliwell, gdy po raz pierwszy zobaczyła trzy siostry gdy te przeniosły się w przeszłość w 1 sezonie?