wiecie, że dzisiaj leciał 1 odcinek I sezonu Czarodziejek?? Teraz czarodziejki będą codziennie o 10.00 na POLSACIE <JUPI> :D
Tak. Ja też sie cieszę tylko lektor mógłby się bardziej przyłożyć. Melina zamiast Melinda albo sławną zamiast jawną. Ale poza tym jest super.
no ja tez widzialam:D ja tego wczesnije nie ogladlam hehe i to byl moj pierwszy raz nie wiedzialam ze to jest takie super!! yeah!!
ja też sie ciesze, bo od pierwszych odcinków nie oglądałam ;) przynajmniej dali coś na wakacje... ale i tak to za mało, telewizja polska mogła by sie bardziej postarac o filmy dla mlodziezy!! pozdrawiam fanów ;)
A ja właśnie zaczęłam oglądać Czarodziejki gdzieś od połowy 1. serii więc będę mogła nadrobić zaległości :D fajnie że powtarzają.
Swoją drogą to 1. seria narazie najbardziej mi się podoba. Rezta oczywiście też jest fajna :D:D
hey a ja ogladam to od dwoch ndi bo nie wiedzialam ze takie fajne:P mam pytanie a ile to ma serii bo mowicie cos o seriach ?:)) a seria ile liczy odcinkow?:)) pozdrawiam
linds20--> cały serial ma 8 serii. Codziennie o 10 leci 1. seria a w soboty ok.12:45 już 3 seria. Niestety nie wiem dokładnie po ile odcinków jest w każdej serii, wydaje mi się ze ok. 20