PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Hej!

użytkownik usunięty

wiecie, że dzisiaj leciał 1 odcinek I sezonu Czarodziejek?? Teraz czarodziejki będą codziennie o 10.00 na POLSACIE <JUPI> :D

Tak. Ja też sie cieszę tylko lektor mógłby się bardziej przyłożyć. Melina zamiast Melinda albo sławną zamiast jawną. Ale poza tym jest super.

Właśnie dzisiaj oglądałam :D po raz 3 lece pierwszy sezon.. :) super! pozd.

no ja tez widzialam:D ja tego wczesnije nie ogladlam hehe i to byl moj pierwszy raz nie wiedzialam ze to jest takie super!! yeah!!

ocenił(a) serial na 10

Wiem, super mogę przypomnieć sobie wcześniejsze odcinki

Audra

ja też sie ciesze, bo od pierwszych odcinków nie oglądałam ;) przynajmniej dali coś na wakacje... ale i tak to za mało, telewizja polska mogła by sie bardziej postarac o filmy dla mlodziezy!! pozdrawiam fanów ;)

A ja właśnie zaczęłam oglądać Czarodziejki gdzieś od połowy 1. serii więc będę mogła nadrobić zaległości :D fajnie że powtarzają.
Swoją drogą to 1. seria narazie najbardziej mi się podoba. Rezta oczywiście też jest fajna :D:D

ziom_4

hey a ja ogladam to od dwoch ndi bo nie wiedzialam ze takie fajne:P mam pytanie a ile to ma serii bo mowicie cos o seriach ?:)) a seria ile liczy odcinkow?:)) pozdrawiam

linds20--> cały serial ma 8 serii. Codziennie o 10 leci 1. seria a w soboty ok.12:45 już 3 seria. Niestety nie wiem dokładnie po ile odcinków jest w każdej serii, wydaje mi się ze ok. 20

ziom_4

W sezonie jest 22 odcinki. Jedynie w 5 i 6 jest ich po 23.