PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jak to sie stalo

użytkownik usunięty

ze po tym jak Leo przestal byd duchem swiatlosci nagle zadna z czarodziejek nie potrzebowala leczenia

Jak nie jak tak? Chociażby ostatni odcinek 7 serii

ocenił(a) serial na 10

No przecież nic nie dzieje się bez przyczyny!!!
;+)

ocenił(a) serial na 6

Serial składa się z wielu niedopowiedzeń, które zauważalne są wraz z kolejnymi odcinkami. Ale to po prostu serial, w dodatku serial o magii, w każdym odcinku musi dziać się coś innego, co przyciągnie widza i będzie jeszcze bardziej szokujące i ciekawsze od odcinka wcześniejszego.

ocenił(a) serial na 10

jak to "nie potrzebowały"? potrzebowały ;) ale leczyły się innymi sposobami, póki Paige nie zrozumiała że jedynym sposobem by uleczyć tą osobę jest miłość. Później już Paige je leczyła ;) zresztą w którymś odcinku, prawdziwy ojciec Paige ją uleczył.

ocenił(a) serial na 10
koteczk202

Oglądałem ten serial tyle razy (wiecie jak to jest na Polsacie sezony we wszystkie strony emitowane) no ale udało mi się obejrzeć mniej więcej chronologicznie wszystkie odcinki. Serial genialny, zrewolucjonizował kino, czytałem nawet o tym artykuł na jakiejś stronie angielskiej, prawdopodobnie jest serialem który najwięcej zmienił w podchodzeniu do filmów wszystkich gatunków m.in. s-f, fantasy, efektów specjalnych itd. Dużo by pisać ale już nie wiele z tego artykułu pamiętam mimo to film jest zapisany grubymi literami w kanonie kina.

Sentyment na wieki. 10/10 <3