PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jest 9 Sezon

ocenił(a) serial na 9

A TO WYWIAD DOTYCZąCY FINAłOWEGO SESONU

TVGuide About Charmed?s Seasonfinale
Posted in Actors, Charmed by charmed on the March 16th, 2006

TVGuide.com writes:

Question: Is Shannen Doherty going to come back for the series finale of Charmed? ? Ally

Ausiello: I have it on good authority that she will be back? (PATRZCIE TUTAJ)
once hell freezes over. ?There?s no shot [of her returning],? insists executive producer Brad Kern. ?I just don?t think? [Hesitating] I just? [Nervous laughter]? in the abstract, it would be fabulous to try to get Shannen back for the last episode, but it just doesn?t seem ? for a lot of reasons ? that it?s something that we could ever pursue.?
Question: Who will be returning for the last episode of Charmed? ? Eve

Ausiello: In addition to Leo (Brian Krause), we?ll probably see future Wyatt (Wes Ramsey), future Chris (Drew Fuller) and Grams (Jennifer Rhodes).

Question: Will there be a Charmed spin-off? ? Eve

Ausiello: ?I don?t think so,? says Brad Kern. ?It seems to me that the CW, rightfully, wants to chart a new path.?

6 Comments

ocenił(a) serial na 9
Aeon_F

a to świadczy o tym że jest sezon 10 albo raczej bedzie:

SEASON 10 - 30.09.2007 07:53:02 by Simone
The second episode of our virtual Season 10 10.02 'Wise Children - Part 2' is now online. You'll find it as usual at Navigation >> Epi Guide >> Season 10. Have fun while reading!

Brandon also created a great Trailer for Episode 10.03 'Survivor: Demon Edition'. Just use the link below.
Links:
? 10.03 'Survivor: Demon Edition' - Trailer

ocenił(a) serial na 9
Aeon_F

SEASON 10 - 23.09.2007 00:01:41 by Simone
Its midnight in europe and this means our virtual season 10 will officially start now! Episode 10.01 'Wise Children - Part 1' is now online. You can find it as usual at Navigation >> Epi Guide >> Season 10. Have fun while reading and leave your comments in our message board.

And Season 10 writer DJ Rascal created a great Mini Trailer for Season 10. Use the link to watch it online and/or download it.

ocenił(a) serial na 9
Aeon_F

kolejny dowód na to że jest sezon 10 a jak jest 10 to i 9 musi być:

http://charmed-net.de/en/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12988

Aeon_F

Nie wierzą w powstanie 9 i 10 sezonu nawed po tych wszystkich twoich źródłach. Nie uwierzę dopóki nie napiszą o tym w prasie albo na pudelku lub na innych wiargodnych stronach internetowych.

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

LoL!! Pudelek jest wiarygodny? buhahahahaha rozśmieszyłaś mnie tym postem

xan35

A czy możesz potwierdzić czy ten wywiad jest autentyczny ? ? ?
Sorki , ale po prostu taka informacja jest dosyć ważna i każdy chce być pewnym na sto procent a nie snuć domysły.Dopuki ten wywiad nie bedzie potwierdzony to nie uwierze ponieważ już przedtem inni pisali , że będzie 9 sezon , nawet pisali , że może być i 12.Pisali , że będzie pięć czarodziejek.Więc Twoją informacje też można odebrać za nieprawdziwą dlatego chciałbym zobaczyć potwierdzenie.

Sebastian_17

Xan35 nie wiem o co ci chodzi. To moja sprawa prywatna co uważam za wiargodne a co nie i nie widze nic śmiesznego w moim poście. Ty możesz nie uważać pudelka za wiargodnego przewodnika informacji a ja tak. Jeżeli by coś było słychać o wznowieniu czarodziejek to by tam to napisali. Jeżeli chodzi o dalsze sezony to zgadzam sie z Sebkiem. Ludzie podawiali wiele wywiadów ze stron amerykańskich lecz żadna z nich nie okazała sie prawdziwą. Może jestem nie dowiarkiem, ale nie uwieżę dokóki nie zobaczę.

Ava_Elizabeth

Witam cie " Aeon F " Nie ma 9 i 10 Sezonu " Charmed ". To info, które zostało przez ciebie tu wstawione to wcale nie potwierdza dalszych sezonów. 1 Twój Post dotyczy informacji udzielonych przez TVGuide dla Ally, (czyli dla fanki serialu) i w tej informacji jest pytanie: Czy Shannen Doherty zagra w 8 Sezonie w finałowym odcinku ? I teraz odpowiedz Ausiello z TVGuide... (Wiadomo, jaka odpowiedz). W 2 poście został wstawiony Sezon 10 przez Simone, Fun Fiction tylko dla fanów, (czyli jest to opowiadanie zmyślone przez fanów serialu " Charmed "). Wiadomo, gdy by było to prawdą to scenariusz był by napisany przez Brad Kern lub kogoś innego. I ostatni post z tym linkiem http://charmed-net.de/en/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12988 to nic innego jak opowiadanie (Fun Fiction). Wiec nie ma 9 i 10 Sezonu jedynie tylko opowiadania i montaże video zmyślone przez fanów serialu. Tak wiec musisz " Aeon F " czytać dokładnie to, co wstawiasz. Mam nadzieje, że sie już wyjaśniło. Pozdrawiam.

Dagmara12348

No i mam tak bardzo oczekiwane przeze mnie potwierdzenie : )
Dzięki Dagmara za wyjaśnienie tej sytuacji.Swoją drogą planowali powrót Shannen w ostatnim odcinku ósmej serii.Szkoda , że nic z tego nie wyszło bo jakby była w tym odcinku to dla nas fanów byłoby o wiele lepiej.A tak wogule jej nie było i to troche mnie razi.

Sebastian_17

Jak zwykle Dagmara rozwiewa wszelkie wątpliwośći. Jak zawsze zresztą..

ocenił(a) serial na 9
Dagmara12348

Okey dagmara możesz nie wierzyć i wy wszyscy ale ja ściągnęłam opening z oficjalnej strony i nie wygląda mi na robotę jakiejś fanki tylko na porządny opening wykonany przez twórców tego serialu

tak a propo to w tym wywiadzie nie było słowa o tym że Shannoen wraca w 8 sezonie tylko w finałowym a to różnica dla mnie przynajmniej duża

a po trzecie tak od razu powiedzieć że nie ma może i jestem naiwna ale wierze w to co widziałam w tym openingu i kropla wiele seriali w polsce jest oglądanych po premierach które były od roku do półroku.
a po za tym nikt z was nie chciałby zobaczyć 9 sezonu bo ja tak i nie ważne gdzie TV czy ściągnięte z neta.

a szczerze mówiąc mam większe zaufanie do amerykańskich fanek niż polskich bo one przynajmniej mają świeże informacje a jak wiadomo informacje mogą sie zmieniać z godziny na godzinę a nawet szybciej wiec może jednak one wiedzą więcej niż my. a po za tym jeśli polsat będzie puszczać w takim tempie co teraz puszcza to my oglądniemy 9 sezon( jeśli będzie) za jakieś 3 lata wiec jestem pełna optymizmu.

Aeon_F

Witam cię ponownie " Aeon F " wiec twoim zdaniem jest 9 Sezon. Tak wiec, jeżeli nie wierzysz mi czy innym to może przejrzyj te informacje podane przez źródła z USA :

http://www.tv.com/charmed/show/106/summary.html (Zobacz na status " Ended ")

http://charmed.wordpress.com/2006/03/17/yet-another-brad-kern-interview/#comment s (wywiad z Brad Kern)

http://www.cwtv.com/thecw/fall2007-sneak-peek (TV, czyli ramówka seriali na 2007, tu nie widzę " Charmed ")

http://www2.warnerbros.com/main/homepage/homepage.html (TV kolejna ramówka)

http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34903 (Wywiad)

http://www.scifi.com/sfw/screen/sfw13635.html (Poniżej pisze: "Shows Canceled or Not Returning" i zobacz czy nie ma " Charmed ")

Jeżeli jeszcze nie wierzysz to napisz do producentów serialu:

The WB Television Network - E-Mail: customerservice@wb.com

Spelling Television Inc. - Telephone: (818) 673-1100

Michael Ausiello E-mail - ask_ausiello@tvguide.com

Ja podałam wiarygodne info o nie kręceniu dalszych części serialu " Charmed ", wiec teraz ty podaj swoje informacje wiarygodne o powstaniu dalszych części. Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Dagmara12348

a co ty na to że na komputerze mam trailer czołówki sezonu 9, nie umiem umieszczać na stronie internetowej filmików ale bardzo chętnie bym to zrobiła. prawe mówią od nie udowadnia że jest 9 sezon tylko że mogą nieć plany a trailer to tylko dla fanów puścili aby fani czekali na kolejny sezon ale z tego co ja wiem nie tylko WB jest producentem ale też aktorki grające Pheobe i Piper również wiec to one mogą produkować kolejny sezon a nie WB

Aeon_F

O no to cos nowego, jak to mowia "nadzieja nigdy nie umiera", bardzo chcial bym zobaczyc ten trailer, wiec jezeli nie przekracza 100 MB mozesz go umiescic na http://rapidshare.com/ i kazdy sobie z tamtad moze go za darmo sciagnac. To bardzo proste najpierw przycisk "Przegladaj" wskazujesz w oknie ten trailer, potem "Upload" i gotowe, nastepnie pojawi sie strona z adresami do twojego trailera wklejasz jeden z nich tu do tematu i koniec. Pozdrawiam

Aeon_F

Dobra nie sprzeczam się sie wstaw ten trailer i wtedy porozmawiamy. Możesz umieścić na http://www.wyslijto.pl/ (Ograniczenie do 100 MB, i nie musisz podawać " E-mail odbiorcy " wystarczy, że wpisze coś innego np.: imię). Wiec czekam na ten Trailer 9 Sezonu " Charmed ". A tak przy okazji to Holly Marie Combs nie pokazuje sie w mediach odkąd urodziła dziecko. Alyssa Milano natomiast ma podpisane już umowy na filmy kinowe wiec ten rok i następny raczej do seriali nie należy. Wiec jak maja zagrać w dalszych sezonach " Charmed " hmm ? Producentami to mogą być, czemu nie, ale juz nie zagrają. Czekam na Trailer ! Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Dagmara12348

ten trailer znalazłam na youtubie mało przekonujący ale ostatnie 15 sekund jest ważne w nim:

ttp://www.youtube.com/watch?v=uBvFMKpiU6Q

ocenił(a) serial na 9
Aeon_F

a to ten mój trailer sezonu 9 oto adres:

http://s008.wyslijto.pl/?file_id=87209460789493467997

Aeon_F

Obejrzałam dokładnie po kilka razy i wnioskuje, że 1 Trailer (z Youtube) jest montażem Sezonów 1 - 8 a na końcu jest tylko wstawka z napisem Sezon 9 już ją widziałam, można taką zrobić jak sie ma dobry program do montażu Video. Natomiast 2 Trailer jest bardzo dobrze a wręcz doskonale zmontowany gdyby nie 2 fakty to bym przyznała ci racje, co do 9 Sezonu
" Charmed ". A te fakty to: W czołówce jest Kaley Cuoco ona gra w innym nowym serialu " The Bug Bang Theory " (http://www.cbs.com/primetime/big_bang_theory/) i ma podpisany kontrakt wiec nie może grać w Sezonie 9 jest zaangażowana do innego serialu.
Następnym faktem jest to, że na końcu pisze: " Written By Members Of Charmed-Net " co oznacza " Napisany (zmontowany) Przez Członków Charmed-Net " (jest taka strona). Wiec gdyby nie te fakty to miałabyś racje, co do 9 Sezonu.
Uwierz mi nie ma dalszych sezonów było by naprawdę głośno w mediach czy w prasie o tym że są dalsze sezony. Ale 2 Trailer naprawdę doskonały: czcionki takie same, dodane postacie w czołówce, szata graficzna prawie taka sama wszystko by sie zgadzało gdyby nie tekst na samym końcu, jakby to był prawdziwy Credits to nie napisaliby " Written By Members Of Charmed-Net " tylko jak zawsze "Created By Constance M. Burge ".
Podałam info wcześniej o nie kręceniu dalszych sezonów i jeszcze nie wierzysz ? To jak chcesz to ci mogę podać namiary na blog Alyssy Milano ona go prowadzi wiec możesz napisać i sie spytać. Na koniec dodam, że naprawdę bym chciała żeby powstał Sezon 9 lecz to nie realne :( Pozdrawiam Fanów i Fanki serialu.

No moore Charmed...:(
I'ts SO sad!
Now, what the hell am i
gonna do when i've got
nothing to do?! I'm
so angry i could cry...!

Dagmara12348

podaj link do bloga Alyssy plis :D Jestem ciekawy jaki jest i moze napsize do Alyssy :D

Ava_Elizabeth

O to że pudelek to ścierwo! Tam akurat nigdy nie było prawdy i nie będzie
Jak uważasz że ta żałosna strona "prawdę ci powie" to powodzenia

Ava_Elizabeth

O to że pudelek to ścierwo! Tam akurat nigdy nie było prawdy i nie będzie
Jak uważasz że ta żałosna strona "prawdę ci powie" to powodzenia

kingajkari

sorry za powtórki ale coś mi się komp zjebał ;/

ocenił(a) serial na 10
Aeon_F

ale przyjzyj sie temu zdaniu Ausiello: In addition to Leo (Brian Krause), we?ll probably see future Wyatt (Wes Ramsey), future Chris (Drew Fuller) and Grams (Jennifer Rhodes). to jest ostatniego odcinka 8 sezonu ze bedzie LEo ktory wroci i pojawiaja sie tam wnuki gdy nie maja mocy wiec nie ma

Aeon_F

Moi drodzy bedzie 9 seria !! wlasciwie juz byla :) na sci fi channel
bedzie grac phoebe piper i pige czy jakos tak bili zjawi sie puzniej bedzie podopieczna pige
9 seria bedzie ostatnia serią

agniieszqa

nie ma żadnej dziewiątej serii!!! to co opisujesz to ósma :D:D:D:D:D:D!!!

ocenił(a) serial na 8
agniieszqa

ale to o czym mowisz to jest sezon 8 ...

BigMovieFan

Do agniieszqa:
SEZONU 9. nie ma i na Sf-Channel nie bedzie, więc nie kłam. Mam ci sprawdzić program albo po prstu poszukać informacji? Gdyby był 9. sezon wszyscy by wiedzieli.

NIE BĘDZIE WIĘCEJ CHARMED - nam fanom trzeba sie z tym pogodzić...

P_Halliwell

Racja, i nawet jeśli się nie mylę to zmarł producent Charmed, więc kto miałby to kręcić? :)

ocenił(a) serial na 10
PrzemQ_3

Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o tym czy i kiedykolwiek powstanie jeszcze jakaś seria charmed to wjedźcie na te forum http://forums.thecharmedsons.com/
Pozdro

Stomil1991

Czarodziejki jako aktorki też chyba nie zyją a bez np.Leo czy Pige będzie nudno

ocenił(a) serial na 10
ogryzekgl

Znalazłem cos nowego w sprawie nowych sezonów. Na myspace Holly Combs umieściła na swoim koncie intro do 9 sezonu. Tylko teraz pytanie czy te konto jest prawdziwe. To jest link do jej konta
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=221218 199&MyToken=0cf73d77-bd90-46be-962f-059bde43ff82lion
Jak dowiecie się czego więcej to dajcie znac.

Stomil1991

szezon 9 i 10 juz powstał w USA . Nie ma co obserwować(wróci Prue i cole).

damian_damian19

Podaj chociaż dwa dowody że te sezony naprawdę powstały..

kingus2111

nie chce mi się w to wierzyć? jakie masz źródła?

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Nie ma żadnego 9 ani 10 sezonu...

Oldzia_

chrzanicie głupoty! Czarodziejki zakończono na 8 sezonach.

Leo_Wyatt

No wlaśnie nie ma!!!

Liz12345

Coś mi się wydaje że damian damian19 po prostu przeczytał proponowane przez fanów odcinki 9 sezonu..i nie doczytał że tak naprawdę on nie istnieje..

kingus2111

Hmm ostatnio nawet w gazecie przeczytałem o tym (SuperExpress), że jednak sezon 9 powstanie.

Xsargos

mam nadzieje że powstanie i 9 i 10 sezon :)

ogryzekgl

"Czarodziejki jako aktorki też chyba nie zyją" To coś nowego ;D

kingajkari

Masz rację to coś nowego ;]

za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
Kaz_Halliwell

Nie ma i nie będzie 9 i 10 sezonu!:/ Bardzo bym chciał.Zaraz po ukończeniu
8 sezonu zmarł aron spelling (czy jak mu tam). Bez niego nie bedzie
produkcji jak tłumaczy WB

Jake14

Liczyć można na spin-off, to jest możliwe ( w końcu BH 90210 dostało swój spin-off, który i tak już ledwo zipie, a to dopiero drugi sezon ). Ale jakoś nie widzę CW produkującego stary serial WB, w ich ofercie są chyba 4, albo 3 seriale sf więc nie opłacałoby im się.

latios

Przeglądając "Tele Program" natknąłem się na artykuł o "Charmed", pod koniec artykułu jest napisane cyt. "Producenci i scenarzyści (...) przygotowują się do realizacji 9. sezonu".
Nie wiem co o tym myśleć szczególnie, że na bieżąco przeglądam blogi amerykańskich stacji telewizyjnych ( w tym właściciela praw do "Charmed" - CW) i nigdzie nie spotkałem się z takową informacją.
Prawdopodobny jest błąd autora/ki artykułu, zważywszy na fakt, że masa w nim błędów (czy oni nie mają w redakcji korektora?). Ponadto powody, które podałem wyżej wydają się sensowne, ale zobaczymy. Jeszcze odezwę się w tej sprawie do dziewczyn z popcornera może one coś wiedzą.

latios

Ja bym tak szczerze nie liczyła na to ze jest to prawda..choćby z tego względu że na zdjęciu była Billie a napisali że to Paige..czytałam ten artykuł..nie wydał mi się zbytnio wiarygodny..no cóż..zobaczymy co to bedzie..może maja rację..wszystko się w końcu może zdarzyć a gdyby faktycznie się okazało że będzie 9.sezon to bym skakała z radości..;p

Aeon_F

nie będzie 9 seazonu bo zmarł aaron spelling a constance m. burge przeszło do konkurencji

Magic_Hour

1. Wiesz zmarł Aaron Spelling, a 90210 powstaje.
2.Jeśli chodzi o scenarzystów to oni na porządku dziennym piszą do kilku seriali różnych stacji (nie obliguje ich do tego umowa w większości, a po za tym US.Network to taka średnia stacja w porównaniu do CW)