Dalej głosujemy na finałowych uczestników!
Finaliści:
Prue
Paige
Leo
Trochę mi się ten pomysł nie podoba żeby zakładać nowy temat no ale jestem zmuszona xD
Głosujecie do 19.00 xD
Pozdr.
OMG!!! xD
Jeden punkt różnicy! Jeden punkt zadecydował o wszystkim! Liczyłam - było 39 dla Paige, 40 dla Prue. Jednak pod koniec oddano dwa głosy na... Paige i to ona JEDNYM PUNKTEM WYGRYWA GRĘ!!!
1. Paige 41 pkt :)))
2. Prue 40 pkt :))
3. Leo 11 pkt :)
4. Chris
5. Piper
6. Phoebe
7. Patty
8. Andy
9. Cole
10. Jason
11. Billie
12. Dan
Gratuluję wszystkim finalistom!
Dziękuję wam za głosy a teraz zapraszam do tej nowej gry!
FAJNIE MINĘŁY TE KILKA TYGODNI - MIŁO, BEZ KŁÓTNI!
Pozdrawiam! :)
Rzeczywiście OMG! xD
Super! Ale się cieszę! Niewiarygodne że jeden punkt zadecydował! Ale wyniki podane prawidłowo bo sama przed chwilką podliczyłam <nie to że Ci nie ufam> xD
Pozdr.
No nie, właśnie wchodzę i widzę, że tu pozamiatane i moja faworytka 1 głosem przegrała :( Szkoda, choć dla mnie obie wygrały, bo zarówno Prue jak i Paige były od początku faworytkami :)
No naprawdę niezła akcja!
Ale kurde, cieszę się że Paige wygrała chociaż z wygranej Prue też bym się bardzo cieszył! :D
O jaaa ciee :D Jak sie ciesze :D ... Czytalam ze 1 glosem juz ze mysle no kur* Prue? Chyba se w łeb strzele ale nie Paige :D Moja faworytka ;*** Szkoda innych czarodziejek ktore przegraly z Leo i Chrisem haha :D
To dobrze ;) Prue nie lubiłam... Ogólnie nie lubię tej aktorki. Denerwuje mnie, że jak w serialach gra główną postać (Charmed, BH90210), to po kilku sezonach jej się nudzi i się wycofuje ;/
Wolałabym Prue, ale Paige też bardzo lubię, więc też się cieszę, że wygrała [i wygrała sprawiedliwie..;]]. Pierwsza trójka jest the best :D