PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51409
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

KONTYNUACJA GRY! :)

użytkownik usunięty

Dalej głosujemy na finałowych uczestników!

Finaliści:
Prue
Paige
Leo

Trochę mi się ten pomysł nie podoba żeby zakładać nowy temat no ale jestem zmuszona xD

Głosujecie do 19.00 xD

Pozdr.

użytkownik usunięty

Głosuję na Paige :)

Czekam na wyniki! :D

ocenił(a) serial na 10

Prue

Olcia__

Prue

użytkownik usunięty

Paige

Paige

użytkownik usunięty

Leo

użytkownik usunięty

Leo! ;P

użytkownik usunięty

To ja też na Leonarda xd

Boże.. Nie zdążę! xD

Paige! :D

Paige

użytkownik usunięty

KONIEC GŁOSOWANIA!

użytkownik usunięty

OMG!!! xD

Jeden punkt różnicy! Jeden punkt zadecydował o wszystkim! Liczyłam - było 39 dla Paige, 40 dla Prue. Jednak pod koniec oddano dwa głosy na... Paige i to ona JEDNYM PUNKTEM WYGRYWA GRĘ!!!

1. Paige 41 pkt :)))
2. Prue 40 pkt :))
3. Leo 11 pkt :)
4. Chris
5. Piper
6. Phoebe
7. Patty
8. Andy
9. Cole
10. Jason
11. Billie
12. Dan

Gratuluję wszystkim finalistom!
Dziękuję wam za głosy a teraz zapraszam do tej nowej gry!

FAJNIE MINĘŁY TE KILKA TYGODNI - MIŁO, BEZ KŁÓTNI!

Pozdrawiam! :)

użytkownik usunięty

Rzeczywiście OMG! xD

Super! Ale się cieszę! Niewiarygodne że jeden punkt zadecydował! Ale wyniki podane prawidłowo bo sama przed chwilką podliczyłam <nie to że Ci nie ufam> xD

Pozdr.

użytkownik usunięty

No nie, właśnie wchodzę i widzę, że tu pozamiatane i moja faworytka 1 głosem przegrała :( Szkoda, choć dla mnie obie wygrały, bo zarówno Prue jak i Paige były od początku faworytkami :)

No naprawdę niezła akcja!
Ale kurde, cieszę się że Paige wygrała chociaż z wygranej Prue też bym się bardzo cieszył! :D

użytkownik usunięty

Tak! Tak! Tak! Tak! Tak!

Tak! xD

Super! :)

ocenił(a) serial na 10

O jaaa ciee :D Jak sie ciesze :D ... Czytalam ze 1 glosem juz ze mysle no kur* Prue? Chyba se w łeb strzele ale nie Paige :D Moja faworytka ;*** Szkoda innych czarodziejek ktore przegraly z Leo i Chrisem haha :D

To dobrze ;) Prue nie lubiłam... Ogólnie nie lubię tej aktorki. Denerwuje mnie, że jak w serialach gra główną postać (Charmed, BH90210), to po kilku sezonach jej się nudzi i się wycofuje ;/

elenkaa

W sumie jednym głosem to tak jakby wygrały obie. Cieszę się też, że Chris doszedł tak daleko :)

użytkownik usunięty

O, fajnie :)

użytkownik usunięty

Super! Uwielbiam Paige :)

Miło było, szkoda, że się skończyło :)

użytkownik usunięty

O, fajnie :) Obie lubiłam po równo :)

użytkownik usunięty

obie lubię *

ocenił(a) serial na 8

Wolałabym Prue, ale Paige też bardzo lubię, więc też się cieszę, że wygrała [i wygrała sprawiedliwie..;]]. Pierwsza trójka jest the best :D

użytkownik usunięty

Gratulacje dla Paige! xDD

haha :D
fajnie że paige wygrała.
chociaż powiem wam, że wyjechałam na święta i przez cały czas nie miałam internetu, a codziennie głosowałabym na paige. Ale dobrze że wygrała i bez tego. chociaż w sumie dobrze że nie głosowałam przez ten tydzień, bo by nie było tak emocjonująco, nie? xD