Zasady wszystkim znane ;D
Aktualna lista:
Andy i Naomi
Liam i Paige
Chris i Silver
Navid i Prue
Leo i Ade
Teddy i Piper
Harry i Penny
I znów pokazali na co ich stać…
Dwadzieścia punktów przewagi…
Pewni kandydaci do finału…
Kto???
LEO & ADE – dziś miejsce pierwsze. Nie dali się Navid’owi i Prue! Super! Tak trzymać. To nie ich zasługa, a wasza! Bo to dzięki wam ta para znalazła się w PÓŁFINALE. Dobrze słyszycie – to półfinał.
Dwie ostatnie pary, które zdobyły najmniejsze poparcie od głosujących trafiają do strefy zagrożenia. Tylko CZTERY miejsca są bezpieczne. Komu jeszcze się udało wyjść cało z tej rywalizacji?
NAVID & PRUE – przez ostatnie dwa tygodnie królowali w grze, teraz niestety im się nie udało. Cóż – może następnym razem? Bez wątpienia zasługują na finał i najprawdopodobniej wejdą do niego bez problemu.
LIAM & PAIGE – nigdy nie byli na miejscu pierwszym, kilka razy dostali miejsce drugie, raz nawet mieli miejsce piąte. Ale już od pierwszego etapu było pewne, że znajdą się w półfinale. Wtedy wydawało mi się, że największym rywalem naszej trójcy będą ANDY & NAOMI – runda pierwsza, miejsce trzecie. Niestety ich fani odeszli, a z nimi również Andy i Naomi.
A DO KOGO NALEŻY OSTATNIE MIEJSCE?
MOŻE DO:
Harrego & Penny? – Para, która dołączyła do konkursu w zerowej rudzie. Nie spodziewałam się, że dojdą tak daleko. Zasługują na półfinał? Bez wątpienia TAK.
Chris & Silver? – Kolejna para, która zachwyciła wszystkich w pierwszej rundzie. Dorównywali Liam’owi i Paige, ale ich fanów również gdzieś wywiało.
Teddy & Piper? – Poprzednio zagrożeni. Wywalili już poważnych rywali konkursu. Czy uda im się to z innymi? Przekonamy się – ta para na 100% jest dzisiaj zagrożona.
1. Leo i Ade 115 pkt.
2. Navid i Prue 95 pkt.
3. Liam i Paige 52 pkt.
4. ?
5. ?
6. Teddy i Piper 16 pkt.
Chris & Silver czy Harry & Penny? 39 do 30 przechodzą… CHRIS & SILVER!
1. Leo i Ade 115 pkt.
2. Navid i Prue 95 pkt.
3. Liam i Paige 52 pkt.
4. Chris i Silver 39 pkt.
5. HARRY I PENNY 30 pkt.
6. TEDDY I PIPER 16 pkt.
Głosujecie teraz na:
Harry i Penny
Teddy i Piper
WYBIERACIE PARĘ, KTÓRA MA ODPAŚĆ!!!
Lubię zarówno Piper jak i Penny, a panowie są mi całkowicie obojętni...
W tym zagrożeniu powstrzymam się od głosu.