Kiedys lecial na TVP1 ale nie pamietam tego:)Moja przygoda z serialem zaczela sie pewnego majowego dnia 2006 roku kiedy zaczeli emitowac na Polsacie.Mialam 13 lat i pamietam to jak dzis:)Odtad sobotnie popoludnia przestaly byc nudne:)
Ja zaczęłam oglądać właśnie na jedynce. Też miałam jakieś 12 lat ;)
Pamiętam, że trafiłam na opis w gazecie i bardzo mnie zaciekawił, pierwszy odcinek bardzo mi się spodobał a każdy następny wciągał coraz bardziej. Na końcu "Dead Man Dating" płakałam jak wariatka i strasznie bałam się Wendigo :p :D
To bylo jakies 3 lata temu bylem niby chory i nie poszlem do szkoly nie mialem co robic wiec wlaczylem telewizie no i akorat lecialy czarodziejki. Teraz koncze ogladac zagubionych, i szukam jakiegos serialu do pobrania, no i chyba znalazlem. Ja nie ogladam seriali w telewizji bo za dlogo trzeba czekac na nastepny odcinek, wiec je pobieram z torrentow
Zagubionych? Jak zagubionych to tak
Jak czrodziejki to niedawno ogladlem pierwszy odc pierwszego sezonu, ale puzniej to urywkami, dlatego chce na spokojnie sobie ogladnac.
Mam chuba jakis rytual, bo pierwsze ogladalem the walking dead, skonczylem 2 sezony i teraz czekam na 3.