Kiedys lecial na TVP1 ale nie pamietam tego:)Moja przygoda z serialem zaczela sie pewnego majowego dnia 2006 roku kiedy zaczeli emitowac na Polsacie.Mialam 13 lat i pamietam to jak dzis:)Odtad sobotnie popoludnia przestaly byc nudne:)
:) Ja gdy tylko to wypuścili oglądałam tak raz na jakiś czas, ale byłam za mała na ten serial ;) Wróciałam do niego po paru latach i wtedy uzależniłam się zupełnie :)
ha ha, wyobrażam sobie, ja do tej pory potrafię czekać z zapartym tchem na kolejny odcinek :)
Też bym teraz czekał ale niestety mam już FoxLife zablokowany ;( ... Jeszcze 6 miesięcy temu 20:00 - Czarodziejki w FoxLife było codziennie z niepokojem oczekiwane ;D
ja pamiętam, że leciał na Polsacie o oglądałam zawsze w soboty, nie mogłam się doczekać aż będzie sobota ;D żadnego odcinka nie opuściłam, ale kiedy był ostatni to strasznie płakałam.. uwielbiam ten serial, przypomina mi moje dzieciństwo.. teraz mam 18 lat, ale serial nadal uwielbiam.. czasem jeszcze lecą odcinki na FoxLife także też oglądam :)
Ja pamiętam jak w 2006 nudząc się przeglądałem telegazete na polsacie, wpisałem 302 i zobaczyłem czarodziejki o 13, odcinek1. Zafascynowany wtedy Sabriną nastoletnią czarownicą i innym bajkami o magii (miałem wtedy 10lat) postanowiłem obejrzeć to.
Po 10 minutach byłem rozczarowany że serial opowiada o zwykłym życiu z małym dodatkiem czarów. 2 tygodnie później strasznie się nudziłem, nic ciekawego nie leciało w tv więc obejrzałem 3 odcinek charmed i nagle wtedy olśnienie! Strasznie polubiłem ten serial i oglądałem go co 7 dni i przez cały tydzień z niecierpliwością czekałem na kolejny odcinek.
Tęsknie za tamtym okresem, soboty o 13 czarodziejki następnie o 14 Dom nie do poznania. A teraz?? Na zmiane dlaczego ja, trudne sprawy i tak na zmiane.
Pozostał tylko Dom nie do poznania...
też tak oglądałam :) Zawsze czekałam na czarodziejki i dom nie do poznania, teraz na polsacie to jeden wielki szajs, ;(
W 2001, lub 2002 chodziły na TVP, pięć lat później na Polsacie. Teraz oglądam po raz enty o 9 na Polsacie. Jeszcze chodzą na FoxLife - 8sezon, ale mi zamienili kanał na sportowe, więc nie mam już seriali :/ W sumie obejrzałam każdy odcinek kilkakrotnie.