Jakie są wsze teorie kim byłby Chris, gdyby Holly M-C, nie zaszła w ciążę. Bo w ostatnich odcinkach 5 sezonu bardzo frapuje, ciekawe kim miał być, może wy coś wiecie?
Nowym aniołem światłości Czarodziejek. Przecież kiedy Leo nie wie kim jest Chris mówi, że starsi zdecydowali aby został w tym czasie i został nowym aniołem światłosci.
aaaa to takie buty... i oni czyli(piper i leo) nic o ty nie wiedza? że to będzie ich drugi syn... bo jak on sam mówił Chris jestes z przyszłości:D no dobre!
Myślę, że założycielowi tematu chodziło o to: Holly podczas kręcenia 6 sezonu zaszła w ciążę, co przyczyniło się do zmiany scenariusza w którym Chris jest jej synem. Kim byłby jeśli Holly nie zaszłaby w ciążę? Mam nadzieję, że nie naplątałam za bardzo ;)
Może Leo miał zostać starszym, więc Chris miał zostać nowym duchem światłości...?:P Ale w sumie to byłoby dziwne, bo skoro on jest z przyszłości (20 lat poźniej) a wygląda na 19-24 lat to Piper i reszta sióstr miałby wtedy po 45-50 lat a miałyby takiego młodego ducha światłości? To byłoby dziwne..:P
Nie wiem zatem kim mógłby być Chris gdyby nie ciąża Holly...
A może scenarzyści CHARMED mają dar jasnowidzenia i wiedzieli, że Holly zajdzie w ciąże? :D
Faktycznie w tym odcinku trochę demoniczny był, ale później jest całkowicie normalny (oprócz tego, że zachowuje się jakby miał ciążką depresje, z wiadomych przyczyn.)
sipur ty mioglbys laskawie rpzestac spoilerowac? wyobraź sobie ze są tu osoby ktore ejszcz enie ogladaly tych docinkow nie chca wiedziec co się dalej ebdzie dziac. a co do tematu to nie dowiemy sie nigdy bo gyby nie ta ciaza Piper 6 sezon i koncowka 5 mnoglaby byc zuplenie inna z zupelnie inna fabulą wątkami i nowymi bohaterami
gdzieś czytałam (ale nie wiem czy to prawda) ze Chris od piczatku miał byc synem Piper i Leo ale było to trzymane w tajemnicy a to że Holly zaszła w ciąże w czasie sezonu 6 to podobno zbieg okoliczności ;) ale gdzie indziej czytałam znowu że Chris na poczatku miał byc synem Paige ale skoro Holly zaszła w ciąże to zmienio scenariusz - jaka jest prawda to sie chyba nie dowiemy, no chyba że ktoś zna osobiście scenarzyste? ;)
A, który to jest odcinek? Ja oglądam wszystkie odcinki na polsacie i właśnie leci już 8 sezon, ale nie śledzę kiedy kończy się jedne sezon a zaczyna drugi :D
w dodatkach na DVD Brad Kern tłumaczy, że na początku (jeśli Drew Fuller spodobałby się telewidzom) chcieli rozwinąć tą postać tak, że byłby to Wyatt z przyszłości, w ogóle chcieli żeby Drew dłużej grał, ale właśnie z ciążą wyszło jak wyszło i w sumie z jednej strony się ucieszyli, bo ile mogliby to ciągnąć z jednym i drugim Wyattem niby :) a z drugiej strony wiedzieli, że tak samo nie może też być z Chrisem no i że trzeba będzie że tak powiem pozbyć się tej postaci... (mam na myśli dorosłego Chrisa czyli w konsekwencji Drew Fullera)
jeśli o mnie chodzi to ja się cieszę, że to wyszło tak a nie inaczej, bo wyszło genialnie według mnie :D że już nie wspomnę o tym jak oni świetnie dobrali tego aktora :D, że oczy ma takie jak Brian (Leo) a włosy i w ogóle z twarzy to jest bardzo podobny do Holly (Piper), zresztą tak samo jak Wes Ramsey który gra dwudziestoletniego Wyatta, ten za to jest bardzo podobny do Briana :P takie tam moje spostrzeżenia :P
Jak dla mnie mógłby być mężem którejś z czarodziejek:p Ale i tak uważam że tak jak to zrobili było świetnym rozwiązaniem:P
A jak Holy to zrobiła, że urodziła troje dzieci, a ja po filmie nie zauważyłam nawet, że jest w ciąży?
Na stronie http://charmed.pl/portal.php?tytul=News przeczytałam że gdyby nie ciąża Holy Chris byłby kochankiem Piper który jest o nią zazdrosny (bo ona woli Leo) i przybywa z przyszłości aby odsunąć Leo od rodziny i zająć jego miejsce. Oczywiście Chrisa zagrałby wtedy starszy od Drew'a Fuller'a. Aczkolwiek chyba obecna wersja jest lepsza. Moim zdaniem, lepiej że Holy zaszła w ciąże i zmienili scenariusz.
Mnie też to pasuje ale ja miałem 2 teorie:
* Chris był wysłannikiem Gideona który miał spróbować uratować Wayat'a
przed złem (to jest ta bardziej realna hipoteza)
*Chris był jednym z potężnych czarnoksiężników chcących odebrać moc małego.
Doszedłem do tego po tym jak zabił Valkirie albo zablokował empatie phoebe.
Harry fajne te teorie :D no ale dobrze że jest synem Piper :D Urodziła dwóch przystojniaków xddd
faktycznie może to i był błaha teoria jak na tak dużą postać ale spójrzcie
na Cole'a.
Ale bez przesady aż tak głupia nie jest;)