PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jakie są wsze teorie kim byłby Chris, gdyby Holly M-C, nie zaszła w ciążę. Bo w ostatnich odcinkach 5 sezonu bardzo frapuje, ciekawe kim miał być, może wy coś wiecie?

ocenił(a) serial na 10
latios

Nowym aniołem światłości Czarodziejek. Przecież kiedy Leo nie wie kim jest Chris mówi, że starsi zdecydowali aby został w tym czasie i został nowym aniołem światłosci.

Sipur

Chris jest drugim dzieckiem Piper i Leo.

gigaeiffla

aaaa to takie buty... i oni czyli(piper i leo) nic o ty nie wiedza? że to będzie ich drugi syn... bo jak on sam mówił Chris jestes z przyszłości:D no dobre!

Leo_Wyatt

Myślę, że założycielowi tematu chodziło o to: Holly podczas kręcenia 6 sezonu zaszła w ciążę, co przyczyniło się do zmiany scenariusza w którym Chris jest jej synem. Kim byłby jeśli Holly nie zaszłaby w ciążę? Mam nadzieję, że nie naplątałam za bardzo ;)

Magda10

Paige jako jedyna zaliczyła czytanie ze zrozumieniem

ocenił(a) serial na 7
latios

Może Leo miał zostać starszym, więc Chris miał zostać nowym duchem światłości...?:P Ale w sumie to byłoby dziwne, bo skoro on jest z przyszłości (20 lat poźniej) a wygląda na 19-24 lat to Piper i reszta sióstr miałby wtedy po 45-50 lat a miałyby takiego młodego ducha światłości? To byłoby dziwne..:P
Nie wiem zatem kim mógłby być Chris gdyby nie ciąża Holly...
A może scenarzyści CHARMED mają dar jasnowidzenia i wiedzieli, że Holly zajdzie w ciąże? :D

Phonetique

Ostatni odcinek 5 sezonu sugeruje ciemną stronę mocy ;)

ocenił(a) serial na 10
latios

Faktycznie w tym odcinku trochę demoniczny był, ale później jest całkowicie normalny (oprócz tego, że zachowuje się jakby miał ciążką depresje, z wiadomych przyczyn.)

ocenił(a) serial na 10
Sipur

sipur ty mioglbys laskawie rpzestac spoilerowac? wyobraź sobie ze są tu osoby ktore ejszcz enie ogladaly tych docinkow nie chca wiedziec co się dalej ebdzie dziac. a co do tematu to nie dowiemy sie nigdy bo gyby nie ta ciaza Piper 6 sezon i koncowka 5 mnoglaby byc zuplenie inna z zupelnie inna fabulą wątkami i nowymi bohaterami

DevaKONTOZAWIESZONE

gdzieś czytałam (ale nie wiem czy to prawda) ze Chris od piczatku miał byc synem Piper i Leo ale było to trzymane w tajemnicy a to że Holly zaszła w ciąże w czasie sezonu 6 to podobno zbieg okoliczności ;) ale gdzie indziej czytałam znowu że Chris na poczatku miał byc synem Paige ale skoro Holly zaszła w ciąże to zmienio scenariusz - jaka jest prawda to sie chyba nie dowiemy, no chyba że ktoś zna osobiście scenarzyste? ;)

ocenił(a) serial na 9
_Anika_

wlasnie zna ktos moze? moglby sie spytac :P

ocenił(a) serial na 10
dorota_61

severin ktory tu juz nei zagdala ma kontakt emailowy ze scenarzystą charmed

latios

A, który to jest odcinek? Ja oglądam wszystkie odcinki na polsacie i właśnie leci już 8 sezon, ale nie śledzę kiedy kończy się jedne sezon a zaczyna drugi :D

ocenił(a) serial na 9
latios

w dodatkach na DVD Brad Kern tłumaczy, że na początku (jeśli Drew Fuller spodobałby się telewidzom) chcieli rozwinąć tą postać tak, że byłby to Wyatt z przyszłości, w ogóle chcieli żeby Drew dłużej grał, ale właśnie z ciążą wyszło jak wyszło i w sumie z jednej strony się ucieszyli, bo ile mogliby to ciągnąć z jednym i drugim Wyattem niby :) a z drugiej strony wiedzieli, że tak samo nie może też być z Chrisem no i że trzeba będzie że tak powiem pozbyć się tej postaci... (mam na myśli dorosłego Chrisa czyli w konsekwencji Drew Fullera)

jeśli o mnie chodzi to ja się cieszę, że to wyszło tak a nie inaczej, bo wyszło genialnie według mnie :D że już nie wspomnę o tym jak oni świetnie dobrali tego aktora :D, że oczy ma takie jak Brian (Leo) a włosy i w ogóle z twarzy to jest bardzo podobny do Holly (Piper), zresztą tak samo jak Wes Ramsey który gra dwudziestoletniego Wyatta, ten za to jest bardzo podobny do Briana :P takie tam moje spostrzeżenia :P

ocenił(a) serial na 8
latios

Jak dla mnie mógłby być mężem którejś z czarodziejek:p Ale i tak uważam że tak jak to zrobili było świetnym rozwiązaniem:P

greengirl123

A jak Holy to zrobiła, że urodziła troje dzieci, a ja po filmie nie zauważyłam nawet, że jest w ciąży?

latios

Na stronie http://charmed.pl/portal.php?tytul=News przeczytałam że gdyby nie ciąża Holy Chris byłby kochankiem Piper który jest o nią zazdrosny (bo ona woli Leo) i przybywa z przyszłości aby odsunąć Leo od rodziny i zająć jego miejsce. Oczywiście Chrisa zagrałby wtedy starszy od Drew'a Fuller'a. Aczkolwiek chyba obecna wersja jest lepsza. Moim zdaniem, lepiej że Holy zaszła w ciąże i zmienili scenariusz.

ocenił(a) serial na 10
agata2808

Dla mnie również lepszą wersją jest ciąża Holly a zatem i Piper :))

latios

Ja się cieszę, że Chris jest kim jest ;) Pasuje mi to.

ocenił(a) serial na 10
goska_p_m

Mnie też to pasuje ale ja miałem 2 teorie:

* Chris był wysłannikiem Gideona który miał spróbować uratować Wayat'a
przed złem (to jest ta bardziej realna hipoteza)
*Chris był jednym z potężnych czarnoksiężników chcących odebrać moc małego.
Doszedłem do tego po tym jak zabił Valkirie albo zablokował empatie phoebe.

ocenił(a) serial na 10
Jake14

Harry fajne te teorie :D no ale dobrze że jest synem Piper :D Urodziła dwóch przystojniaków xddd

Kama06

wg. mnie 2 teoria, jesl glupia, ale to tylko moja subiektywna ocena

ocenił(a) serial na 10
gosz120

faktycznie może to i był błaha teoria jak na tak dużą postać ale spójrzcie
na Cole'a.
Ale bez przesady aż tak głupia nie jest;)

Jake14

Nie, no każdy ma swoje zdanie i nie chciałam Cię obrazić więc mam nadzieję, że się nie obraziłeś ;)
A co było z postacią Cole'a?